Ja samo kažem nemam viber i to je to. Neka mi šalju SMS onda.Vucic sve vidi![]()
Salu na stranu, odvikavam se polako od Vibera.. navukao sam vecinu ljudi da mi salju na WA. Revolucija![]()
Kao što već rekoh, problem je što svi gledaju to pasivno.
Dok se ne opeku lično.
Primer kod nas je kad su stavili javno dostupne privatne informacije o građanima na sajt.
Pa se još vadili na hakere...
Tako sutra procuri sa servera Vibera itd, objave sve kompletno, i onda neko ko bi da vam napakosti, pretraži dok ne nađe vaš broj i iskopa nešto.
Ne mora da bude ni bitno, ili je bilo samo u tom trenutku pre ko zna kog vremena. Izvadi iz konteksta...
Ovde ima mnogo kratkovidog razmišljanja, tipa trenutno je nebitno.
A za pet godina?
Inače hvala za protonmail, nisam čuo, deluje dobro.
U tome je stvar, neka se potrude.Ne mogu da vjerujem da jos ima likova koji se tripuju na naku privatnost, haha.[emoji1]
Prvo kao da ste kome interesantni da vas prati, a drugo ako 'taj' odluci da prati ne mozes pobjeci, taman nista ne koristio.[emoji16]
Takođe juče skoro sat vremena razgovora preko WA. Doduše oba uređaja na WiFi ali kvalitet veze fenomenalan...Razgovarao 3h sa drugarom u USA preko WA, nikakvo kasnjenje i bez eha. Veza stabilna svih 3 sata, bas sam prijatno iznenadjen. Nisam koristio WA za razgovor jos od onoh pocetnog iscimavanja sa ehom.
Sa moje strane Telenor H+, sa njegove Sprint LTE.
Šta vam se više sviđa u pogledu funkcionalnosti:
1.
- Jedan mob na kojem su svi podaci (razgovori, multimedija);
- ne mogu se dodati drugi uređaji, čak ni tablet, a posebno ne drugi mob (dodavanje novog moba briše sve podatke na straom);
- moguć mirroring moba putem web klijenta;
- gubitak moba je gubitak svih podataka
(WhatsApp)
Telegram je open source, kao i TextSecure.Prvo mesas pojmove..same aplikacije su nebezbedne..sve od reda ovde, koje se koriste..wa, viber i sl. Ako hoces 100% privatnost nateraj sve sa kojima komuniciras da koriste pgp enkripciju, a ako nece prestani da komuniciras sa njima...
Ja nigde nisam video source code ni wa, ni vibera, telegrama, tako da oni mogu da izmisljaju koje hoce enkripcije i da te zaludjuju time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari