Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Instaliraj Desktop verziju...skini sve free for Desktop stickere...stavi ih sve u zip fajl...prebaci na telefon i flashuj iz recovery moda.

Ova nova verzija se koči, ako krenem sa pišem dužu poruku. Slow-motion kucanje.

Ja sam presao na staru verziju, sve radi kako treba, dok na novoj sam mogao sam tekst da kucam (nema attachment, sticker itd.). Pisao sam i support-u par puta, videcemo sta ce biti...

Kol'ka tema o jednoj komunikacionoj aplikaciji, a nastala u vremenu kada je Viber i gomila drugih VoIP aplikacija bila fantomski zabranjena za skidanje iz nase zemlje :D
Tacno.. A mi koji preferiramo Vocap cekamo nasu temu vec mesecima, medjutim nista od toga - vocap radi kao doksa :D

Vidis ne znam za Vocap...bas cu da vidim o cemu se radi :)
Inace tema bi mogla da se preimenuje u Voip aplikacije pa da bude generalna za sve :)

Stizu li jos nekome duple poruke povremeno?

Može li neki link za taj Vocap, kad tražim u google dobijem neke leve rezultate?

Skineš sa play store-a?

Lol, a ja trazio kakav je to Vocap program i cudim se sto nema nista o njemu :D

ja sam skroz batalio whatsapp i prešao na telegram zato što je dizajnerski gotovo isti kao whatsapp a dobiješ i: čuvanje i real time sync svih poruka i fajlova na cloudu, desktop app kad me mrzi da kucam preko moba i ima još par dobrih opcija koje whatsapp nema

@zechs
Ista priča, al' dobro, ne mogu da ispratim sve sleng trendove. U svakom slučaju vazap, vocap, vatever i nije voip app, pa joj nije ni mesto u ovoj temi. Kad neko bude imao alternativu za Viber, ali bez eha neka javi.

Al će sad da nastane kupus, kao da nešto koštaju posebne teme koje bi se pravile po potrebi (a nije je ni bilo do sad)
Videcemo kako ce ici, to su ubedljivo najkoriscenije aplikacije, do sada nije bilo posebnih tema za Voip&Messaging i sve je islo kroz mega-kupus temu.
Menjacemo po potrebi.

Nego jel koristi ko threemu?!...kazu da su najbezbedniji po pitanju sigurnosti?!

Dzaba sve ostalo kad su svi na wa, vib, sky, fb i hang..

ja sam skroz batalio whatsapp i prešao na telegram zato što je dizajnerski gotovo isti kao whatsapp a dobiješ i: čuvanje i real time sync svih poruka i fajlova na cloudu, desktop app kad me mrzi da kucam preko moba i ima još par dobrih opcija koje whatsapp nema

Blago tebi, ali ja imam njih gomilu na WA i sad ti njima objasni da predju, pa onda i oni da objasne svojim prijateljima. Dzaba.

Whatsapp ceka ozbiljan update, mislim da ce tu biti raznoraznih novih stvari uz vec poznato uvodjenje VoIP usluge.

@zechs
Ista priča, al' dobro, ne mogu da ispratim sve sleng trendove. U svakom slučaju vazap, vocap, vatever i nije voip app, pa joj nije ni mesto u ovoj temi. Kad neko bude imao alternativu za Viber, ali bez eha neka javi.

jesi li probao ono preko facebooka?

Jesam. Još je lošiji zvuk nego na viberu. Skype mi je ok za video pozive, ali nemam naviku da ga koristim za obične voip pozive, ima bag da prikazuje da su korisnici online i kada nisu, i retko zvoni telefon pri pozivu. Ali ga koristim često za pozivanje fiksnih i mobilnih brojeva u Srbiji. Jeste skupo, ali je opet povoljnije od mog Telenora. Viber video je katastrofa, ali voip ipak radi posao. Mnogo je verovatnije da ce zvoniti telefon nego kod skype, a i ceo interfejs je nekako brži i logičniji. Za sad je to to, Viber-Skype kombinacija, a nadam se da ce biti još neki vredan pažnje. Mislim, ali nisam više ni siguran, da sam jednom probao i guglov Hangouts, ali da nisam bio zadovoljan.

Ne znam, nisam ga dugo ni imao instaliranog. Sad ću ga instalirati, pa ću videti ovih dana da isprobam malo.

Koliko se sećam, ja sam isprobao Hangouts za video pozive krajem prošle godine i nisam bio nešto zadovoljan?!

Meni se hangouts sviđa, al dzabe kad nije popularan među mojim drugovima.

Jel probao neko Line ? Koristim ga za voip i video vec neko vreme i skroz mi je Ok pošto me Viber ubijao dok nisam promenio fon.
Line me naj više oduševio kvalitetom zvuka sagovornika

Vrh Dno