Ja imam seen i delivered od prvog update-a, ali imam problem da kad mi je ekran ugasen, kasne mi poruke, i cim ga upalim stizu... Malo je rec da iritira..
Probaj da ga drzis na 2g/3g umesto na wi fiJa imam seen i delivered od prvog update-a, ali imam problem da kad mi je ekran ugasen, kasne mi poruke, i cim ga upalim stizu... Malo je rec da iritira..
I ja sam imao problem sa njim, večito kašnjenje, ništa mi nije pomoglo, nema šta nisam probao i koje sve kernele nisam flesovao, ništa mi nije pomoglo...
Da li neko ima problem sa mikrofonom? Nekad se desi u toku razgovora da posle nekog vremena sagovornik ne moze da me cuje. Takodje ponekad se desi da ni pri javljanju ne mogu da me cuju. Kapiram da nesto "krade" mikrofon, ali ne znam kad i zasto. Mislim da pomaze kad se prebacim na speakerphone, ali to nije resenje.
Interesantno da se preko mobilnog neta bez problema konektujem dok na wifi (kucni) nece ni da cuje.
Dosata njih probava umesto da proba. Ne znam odakle im to.*probao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari