Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Može samo da se isključi "last seen" i onda to važi u oba smera -- ko je isključio za sebe, ne vidi ni za druge kada su poslednji put bili online.

Ja od ovog poslednjeg update-a ne mogu da šaljem stikere, smajlije, ništa, samo tekst. Onaj meca samo zine i toliko.

Primetno mi brže radi nova verzija.

Novi update danas.. Vratili su da stoji delivered i seen :)
56 mb rama mi zauzima sad i lepo radi.

Poslednja izmena:
Ja imam seen i delivered od prvog update-a, ali imam problem da kad mi je ekran ugasen, kasne mi poruke, i cim ga upalim stizu... Malo je rec da iritira..

To je verovatno do wifi rutera. Probaj na mobilnom netu, meni tad ne kasne. Tp link wr740n je problem

Ja nemam problema sa kašnjenjem na mom iz profila. Probaj novi firmware.

Do cega je problem kad samo izadje notifikacija o propustenom pozivu umjesto da zvoni telefon?

I ja sam imao problem sa njim, večito kašnjenje, ništa mi nije pomoglo, nema šta nisam probao i koje sve kernele nisam flesovao, ništa mi nije pomoglo...

Skinuo sam poslednju verziju Viber-a sa Google Play-a, i stalno mi javlja: Failed to initialize camera. I posle toga ne moze kamera da se ukljuci, samo znaci crno stoji. Posle toga moram restartovati telefon da bi kamera radila. Da li neko zna kako ovo rijesiti? Telefon je: LG L7 II

Poslednja izmena:
Vrati na startu verziju dok ne srede taj bug.

Ja dok sam imao N4 ludeo sam, verovatno su popravili to u 4.4.4 ;)

Da li neko ima problem sa mikrofonom? Nekad se desi u toku razgovora da posle nekog vremena sagovornik ne moze da me cuje. Takodje ponekad se desi da ni pri javljanju ne mogu da me cuju. Kapiram da nesto "krade" mikrofon, ali ne znam kad i zasto. Mislim da pomaze kad se prebacim na speakerphone, ali to nije resenje.

Da li neko ima problem sa mikrofonom? Nekad se desi u toku razgovora da posle nekog vremena sagovornik ne moze da me cuje. Takodje ponekad se desi da ni pri javljanju ne mogu da me cuju. Kapiram da nesto "krade" mikrofon, ali ne znam kad i zasto. Mislim da pomaze kad se prebacim na speakerphone, ali to nije resenje.

Imao sam isti problem juce, danas nisam probavao...

Interesantno da se preko mobilnog neta bez problema konektujem dok na wifi (kucni) nece ni da cuje.

Ja pišem više iz zezanja kad mislim na trajnu radnju, probao mi je više jednokratno

Kol'ka tema o jednoj komunikacionoj aplikaciji, a nastala u vremenu kada je Viber i gomila drugih VoIP aplikacija bila fantomski zabranjena za skidanje iz nase zemlje :D

Iscitah 30 strana.. i ne mogu vise :)
Kako da uzmem stikere a da se ne cimam sa rootovanjem sada. VPN-ovanje mi nije pomoglo a radio sam sa brisanjem svega iz store-a
Neke ideje/saveti ?

Nazad
Vrh Dno