Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ok,videh sad i na xda da zemlje iz komsiluka imaju problem!

Postalo je učestalo zadnjih nedelja.

Da li nekako mogu da stavim "Offline mode" na Viberu? Znači kada upalim net da sam offline? U pitanju je iOS verzija.

^ Na Androidu postoji opcija Exit. Ti bi za druge hteo da budes offline, ali istovremeno i skriveno online? Bojim se da nece moci (jos uvek).

Naravno da moze.
y2e5ebup.jpg

Ili skini Mobiwol (ne znam da li postoji za ios ali sigurno postoji slicna).

^ Ova opcija za "Share online status" ne znači da je Viber offline, nego da samo drugi ne vide status korisnika. Ako mu pošalju poruku, dobiće je.

Znam. To je odgovor za situaciju koju je owim opisao. Za offline viber radice bilo koja app koja blokira internet za odredjene aplikacije.

Da. U zadnje vreme im se ovo već par puta dešava. Sux.

to se i meni dešava ponekad u poslednje vreme...zanimljivo je da problemi nastaju sa viberom na telefonu, međutim kad pređem na tablet tamo radi normalno? isto vreme, isto mesto, na telefonu problem, na tabletu radi ok?

Ne treba mi "Invisible" mod kao na Skype, već da budem skroz offline. Imam dosta dokonih ljudi u imeniku koji samo čekaju da ti pošalju pa makar i tačku.

jedino da ukines viber ili da nikad ne odes na mrezu...cim je na mrezi on radi i ceka poruke...ja ne znam za drugi mod rada...

Moze li se kako viber prebaciti sa jednog telefona na drugi a da se prebace i poruke i slike u att

Odradi sync na desktop verziji.

Radi li vam Viber od jutros? Kod mene i na kompu i na telefonu ne moze da se konektuje.

Kod mene sve radi...

****m li ovaj Viber, ne radi stabilno duže od nedelju dana. Satima mi je u prekidu.

i meni po prvi put sad ne radi nigde... verovatno budze nesto...

Мени пошаље сваку шеснаесту поруку.

A mene ova tera samo preko Viber-a...
Ne znam ko me više frustrira. :p

Jel ima mozda da je neko raskinuo ugovor ili slicno a nastavio da koristi viber,whats app... vezane za taj br, do kada je moguce koristiti ga i sta se desava kada neko kupi (aktivira) taj isti broj posle vas ?

^ Možeš da koristis na starom i novom broju paralelno sve dok ne promeniš telefon ili uradiš hard reset. ;)

Mislim da se nismo razumeli.
U telefonu mi je nemacka kartica ali koristim viber sa naseg 060 broja i ocekujem da uskoro bude ugasen.Sta kada ga neko drugi kupi i pokusa da se registruje na viber a ja ga koristim

^ Razumeli smo se. Nemačka kartica ti je primarna a Vip broj imaš još kratko. Ne brini, i kad isključe Vip broj i kada ga ne budeš video aktivnog ili fizički u telefonu (npr. izvadiš Vip SIM i staviš nemački SIM), tvoji kontakti će i dalje videti taj Vip broj kao tvoj i primaćeš poruke isto kao do sada (iako nema kartice!). Sve dok, kao što sam rekao, ne zameniš telefon ili uradiš hard-reset.

Dok Vip nekom drugom dodeli tvoj broj ima da prođe puno vremena (možda više od god dana), a do tada ćeš svima javiti da taj broj više nije u upotrebi i da pišu samo na nemački broj.

U suprotnom, novi Vip vlasnik kada bi regustrovao tvoj stari broj na Vajber, onda bi se tebi deaktivirao Vajber nalog na tom broju -- izgubio bi sve kontakte (prepiske), a on postao novi vlasnik. Ne znam kakva je Vip-ova politika po pitanju aktiviranja starih brojeva.

Nadam se da sam pomogao. ;)

Vrh Dno