Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Meni je ovaj Viber skroz konfuzan po pitanju autorizacije. Evo pitanja, registrujem se na Viber preko srpske kartice, odem negde u inostranstvo i ubacim karticu lokalnog provajdera u isti uredjaj gde sam instalirao Viber, kako ce me novi kontakti naci kad nemaju broj te kartice? Posto je Viber poznat da nudi ako je slab signal da se veza uspostavi preko GSM mreze, da li ce on probati da pokrene poziv sa onog broja iz Srbije ako se on ostavi u nekom drugom Android telefonu u Srbiji ili ce pokusati preko ovog stranog broja da zove? Kako dodajete nove kontakte u Viber koji vam se ne nalaze u drugim imenicima pa ih Viber ne moze automatski da povuce u svoj imenik (google, Skype, itd)?

Pozivi su vezani za registrovan broj, mozes ubaciti bilo koju karticu ili je totalno izbaciti, viber radi po zadnjem regovanom i ulogovanm broju, znaci komuniciras normalno bez obzira na fizicku karticu.

Mene nervira što mi stiže popup za sms i preko viber. Kao dupla notifikacija. Ovo mi je odčekirano.

uploadfromtaptalk1390569172053.jpg

Poslednja izmena:
Ukljuci pa iskljuci Free reply ... mozda i restart tel ako ni tad ne radi. Meni isto tako bilo pa se popravilo.

Ljudi treba mi pomoc. Kad nekoga zovem,niti ja ista cujem niti ta osoba,potpuna tisina. Juce sve bilo oke,i od sinoc nece zvuk. Zna li iko u cemui je problem ? Bila sam deinstalirala pa opet instalirala i dzaba.

Pola godine?
Koji je to model, očigledno odlicno fercera ;-)

Ili ne vidi da secka? :) eh da sam ja takav da ne vidim, ostao bi na htc tattoo :p

Ne stize mi kod za viber :/ da napomenem da sam promenio mrezu sa telenora na mts, do sada je sve bilo ok, ovo je prvi put da sam reinstalirao app od kad sam promenio mrezu :/ sta moze da bude?

Ja ni ne dobijam kod poslednjih par puta kada sam aktivirao, samo ukucam broj, sacekam malo, i on sve odradi. Nije mi kao nekada kada je stizala poruka.

To je kad stigne poruka automatski se ukuca i startuje, ali kontam da je nesto do mreze, jer se ovo prvi put desava:/

Da ali uopste vise nista nema, samo ukucam broj i to je to.

Mogu li se ikako kupiti stikeri ? Imam otključan market, ali izgleda da ovo nema veze sa tim . Dobijam ovu poruku
zyhahyte.jpg

Pa to upućuje na zaključak da ti ipak nije otključan market jer bi ti radile in app kupovine :)

Imas dva naloga na telefonu?

Da da i na drugom mi je od prvog dana otključan market (ne znam ni ja kako) ;)

Mozda je u tome problem...mozda Viber ne razlikuje, jedino da probas da obrises privremeno taj gde ti nije otkljucan market

Otkud znam, probaću. Ali me baš nervira, jer koristim dosta Viber i sviđaju mi se Štrumfovi :D
Mada ja mislim da ipak Viber registruje po broju telefona (region)
Edit: pazi kada sam uspela brisanjem neotkljucanog naloga :D:thumbup:

Poslednja izmena:
Dobio sam kod, konacno ali opet ne mogu da aktiviram unexpected expection occurred... Sta da radim vise :/

To je onda tamo do njih, zato niko ovde nije ni znao odgovor, jer ovde vecinom u temi su android korisnici i iOS.

Ima li neko problema juce i danas da mu ne prikazuje u chatu ispod imena da li je neko online ili kad je bio poslednji put online... ?
ukljuceno mi je u opcijama "share online status"

Da to je i kod mene slucaj, bas juce to primetih kod dosta ljudi sada ne pise online status...ne znam zasto.

Da zeza viber, cas pokazuje cas ne... Kod mene na wp i postoji neka nadogradnja na 4.0.1 ali preinstalirao app i opet je 4.0?!

Nazad
Vrh Dno