Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Bilo je pitanje vremena. Odlican biznis za tvorce Vibera.

Samo $900m... Malo je to.

Realno..pre neki dan citam neka igra zaradila 900mil za god dana na osnovu in-game kupovine..

Mada ja nikada nisam koristio viber tako da sto se mene tice mogu da propadnu.. :)

Poslednja izmena:
Ma idi begaj, ja sam k'o lud bez vibera :d

Meni se nešto čudno dešava sa viberom.
Do pre 2 dana je sve bilo ok, korisim ga i na tabletu i na mobilnom. Prvo je krenulo sa tim da ne piše ko je online i kad je bio online. Jutros mi se i na tabletu i na mobilnom, da tako kažem, restartuje viber i ponovo sve traži od početka, država, broj mobilnog, šalje kod....
Vrhunac je što mi je sad sve pobrisano što sam i sa kim sam pisao, a na tabletu čak ni neće da prihvati kod, već vraća na stranicu država, broj mob, itd itd....
Šta da radim, ima li ko savet ili ideju zašto mi se to desilo?

Probaj uninstall aplikaciju, obrises "viber" folder na internoj memoriji, restart, install aplikaciju pa mozda proradi.

Eto i meni ovih dana kasne notifikacije, poziv ni ne zvoni samo posle 5 min iskoci propusten...sad mozda je to do rutera ko zna

Imam problem sa Viberom,sve osim poziva radi bez problema ali kada pozovem prvih 10-15 sekundi cujem sagovornika a nakon toga ja gubim ton i samo on cuje mene.To mi se desava kada prvi put pozovem a svaki sledeci put samo oni cuju mene ja njih ni tih 10-15 sek.
Obrisao sam par puta i ponovo instalirao ali nema promena.
Ima li neko ideju sta da radim?

Hej,
imam problem sa Viberom. Naime, do sada sam koristila Viber u isto vrijeme i na mac-u i na telefonu i nisam imala problema…danas sam pokusala (u pitanju je drugi br. i sto se njega tice Viber sam koristila samo na telefonu) da ga instaliram na ipad-u i posto mi je prijavljivalo gresku sa aplikacijom par puta sam vrsila aktivaciju sto znaci da su mi vise puta slali aktivacioni code. Na kraju kada sam uspjela da ga aktiviram na ipad-u deaktivirao mi se profil na telefonu…i sada kada ukucam broj da bih ga opet aktivirala javlja gresku tacnije "neispravan broj"… da li neko zna o cemu je rijec? :(
p.s. pokusala sam da ukucam drugi br cisto da vidim da nije problem sa aplikacijom i sve je bilo ok. da li je moguce da sam "preforsirala" nesto sa tim pokusajima aktivacije danas?

Hej,
imam problem sa Viberom. Naime, do sada sam koristila Viber u isto vrijeme i na mac-u i na telefonu i nisam imala problema…danas sam pokusala (u pitanju je drugi br. i sto se njega tice Viber sam koristila samo na telefonu) da ga instaliram na ipad-u i posto mi je prijavljivalo gresku sa aplikacijom par puta sam vrsila aktivaciju sto znaci da su mi vise puta slali aktivacioni code. Na kraju kada sam uspjela da ga aktiviram na ipad-u deaktivirao mi se profil na telefonu…i sada kada ukucam broj da bih ga opet aktivirala javlja gresku tacnije "neispravan broj"… da li neko zna o cemu je rijec? :(
p.s. pokusala sam da ukucam drugi br cisto da vidim da nije problem sa aplikacijom i sve je bilo ok. da li je moguce da sam "preforsirala" nesto sa tim pokusajima aktivacije danas?

Jesi, i ja sam imao sličan problem. Kontaktiraj podršku preko neta, rešiće ti za par minuta problem.

Znači Vajber i dalje ne može istovremeno na mobu i tabletu? Pre god dana nije moglo, jedna instalacija deaktivirala je drugu. Međutim, citao sam da su neki korisnici to imali bez ikakvog "budženja".

A kako majke ti kad radi aktivaciju preko telefonskog broja? Kako...da radi duplu aktivaciju na dva uređaja na isti broj telefona?

O čemu pričate? Meni radi istovremeno na 3 uređaja (telefon, tablet, PC), a jedan broj. Ništa nisam "budžio" i nikada nisam imao bilo kakvih problema.

Meni trenutno radi Viber na mobilnom, tabletu i laptopu, sve u isto vreme. Sve registrovano preko broja telefona na kojem je Viber instaliran i sve radi bez ikakvih problema. Ako neko ima problema bolje da se obrati Viber podršci.

Kod mene isto radi na fonu i kompu u isto vrijeme bez problema. I tako vec skoro godinu dana ako se ne varam.

Naravno da ce raditi na kompu, kada je izbacena verzija za PC.. Ovde je polemika o Viberu na drugom telefonu, tabletu i sl.

Kako...da radi duplu aktivaciju na dva uređaja na isti broj telefona?
Sto da ne? Kao sto vidis, mnogima radi on-the-fly, dok nekima od nas ista stvar ne radi. Ne znam zasto. Meni se Vajber deaktivira na prethodnom uredjaju kad ga instaliram na novom (npr. tablet). Koristim isti broj kao ID. Komp ne racunam, to radi.

Sta bih mogao da probam, neki savet? ;)

Ne znam jer ni meni ne radi, bio sam u uverenju da je vezan za taj jedan broj na jednom uređaju...kako ovima radi, nemam pojma, mada ja sam probao na drugom telefonu, a ne na tabletu..

Uradio sam hard rest telefona i ponovo vratio Viber na njega. Od tada su mi se pojavili dupli kontakti. Da li neko može da mi kaže kako da to sprečim? Hvala u napred.

Kod mene takođe radi bez problema na telefonu i tabletu istovremeno. Aktivirao sam ga na tabletu preko broja telefona. Tako i piše na Google play - u.
eqy8eve3.jpg

Je l' ima neko problema s aktivacijom u poslednje vreme (mts)? Ne dobijam poruku, a kada idem na kod preko poziva dobijam neku grešku. Već par dana je tako.
Pokušao sam da vratim backup iz tb, ali se aktivacija resetuje nakon pokretanja. Ne pomaže ni brisanje foldera, deinstalacija...

Ja sam preneo broj u mts i imao sam takav problem, ako zatrazis 3x kod i ne stigne blokiraju te pa za 24h mozes opet da probas i tad obicno stigne ;)

Imam problem sa Viberom.
Telefon je Arc S sa Xperia T ICS Rom romom.
Problem je sto poruke dolaze sa zakasnjenjem. Dakle,imam jednu viber grupu od 6 ili 7 drugara sa posla,primetio sam da nekad porukue kasne i po pola dana a nekad radi normalno!? Sta moze da bude problem? Viber je skinut sa prodavnice i redovno se azurira.

Bilo je problema juce/prekljuce, ali do njih... pa ako je tada bilo, mozda je to problem.

Ljudi menjao sam ROM i izgubio sam sve one cool stickere, fora je sto sad pola njih nmg da skinem jer se placaju, da li mogu nekako to da sredim i da nahnadno ubacim?? Trazio sam po neti nigde nista, prosto mi neverovatno da to ljudima nije palo na pamet da "odrade" :D

Je l' ima neko problema s aktivacijom u poslednje vreme (mts)? Ne dobijam poruku, a kada idem na kod preko poziva dobijam neku grešku. Već par dana je tako.
Pokušao sam da vratim backup iz tb, ali se aktivacija resetuje nakon pokretanja. Ne pomaže ni brisanje foldera, deinstalacija...

Kod mene osto taj problem....Dobijem kod i nece da se aktivira.Juce i danas ista stvar..U pitanju je zenina MTS kartica.....

Kontaktiraj ih preko neta (mejla), treba da resetuju nalog, tako nešto...

Imam problem sa viberom od jutros, nikako da se konektuje...tj stalno prijavljuje da je disconected i da poruke i pozivi nisu moguci. Jos neko sa problemom?!

Nazad
Vrh Dno