Hej,
imam problem sa Viberom. Naime, do sada sam koristila Viber u isto vrijeme i na mac-u i na telefonu i nisam imala problema…danas sam pokusala (u pitanju je drugi br. i sto se njega tice Viber sam koristila samo na telefonu) da ga instaliram na ipad-u i posto mi je prijavljivalo gresku sa aplikacijom par puta sam vrsila aktivaciju sto znaci da su mi vise puta slali aktivacioni code. Na kraju kada sam uspjela da ga aktiviram na ipad-u deaktivirao mi se profil na telefonu…i sada kada ukucam broj da bih ga opet aktivirala javlja gresku tacnije "neispravan broj"… da li neko zna o cemu je rijec?
p.s. pokusala sam da ukucam drugi br cisto da vidim da nije problem sa aplikacijom i sve je bilo ok. da li je moguce da sam "preforsirala" nesto sa tim pokusajima aktivacije danas?
Sto da ne? Kao sto vidis, mnogima radi on-the-fly, dok nekima od nas ista stvar ne radi. Ne znam zasto. Meni se Vajber deaktivira na prethodnom uredjaju kad ga instaliram na novom (npr. tablet). Koristim isti broj kao ID. Komp ne racunam, to radi.Kako...da radi duplu aktivaciju na dva uređaja na isti broj telefona?
Je l' ima neko problema s aktivacijom u poslednje vreme (mts)? Ne dobijam poruku, a kada idem na kod preko poziva dobijam neku grešku. Već par dana je tako.
Pokušao sam da vratim backup iz tb, ali se aktivacija resetuje nakon pokretanja. Ne pomaže ni brisanje foldera, deinstalacija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari