a znam, ali dolaze polako ljudi, bar kod mene.. a ko nema onda može i fejs pošto je isti princip... meni je recimo baš bitna ta varijanta da je sve u cloudu i da mogu uvek šaltati između moba i kompa, nema bekapovanja, samo instaliraš i voziBlago tebi, ali ja imam njih gomilu na WA i sad ti njima objasni da predju, pa onda i oni da objasne svojim prijateljima. Dzaba.
Rekao bih da jeste ako sacuvas Viber folder sa potfolderima na SD kartici i vratis na internu memoriju ili gde je vec bio. Citao sam o tome, ali nisam radio.nego kad smo već kod bekapa, je l' postoji način da u viberu vratim sve kako je bilo posle instalacije novog roma?
Titanium backup, pa vratiš data.nego kad smo već kod bekapa, je l' postoji način da u viberu vratim sve kako je bilo posle instalacije novog roma?
To sa Play Store je standardna stvar. Izbacuje greške, pa onda proradi.Jel još nekome neće da odradi update sa Play store-a za WhatsApp?
Vrti updating samo i to je to. Na kraju invalid package.
+1Ja bih morao da nađem način da neće. Kako bih zadovoljio svoj OCD.![]()
Šta odprilike?Mnogo se ocekuje od sledeceg Whatsapp apdejta, iskreno se nadam uskoro.
Pozivi, najverovatnije. Samo nece jos nekih dobrih mesec-mesec ipo.Šta odprilike?
Vajber se popravio u odnosu na pre 10 meseci kada sam ga koristio.
Cini mi se da aplikacija dosta fluidnije radi.
Vidim da su za chat izmenili status "delivered" ili mi se cini?
Edit: ok, vidim status "delivered", izgleda drugar nije bio onlajn ili kasne poruke![]()
Videla je, ali zašto mi ne odgovara? O, zašto mi ne odgovara?
Seen status može da bude veoma *******.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari