Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kako vama radi Whatsapp ovih dana?

Meni katastrofa, poruke ne stizu uopste ako ne udjem u aplikaciju, znaci push je u kujcu.

Il je do rdjavog MTS-a ili ne znam sta mu je :)

^ a ako je aktivna WA aplikacija da li ti push notifikacija normalno stiže?

^
Da, cim udjem u app, sve poruke stizu. Ali dok ne udjem slabo, ili kasni veoma :/

^
Isti slučaj pre neki dan ali je trajalo vrlo kratko (par sati) nakon toga sve ok sljaka.
Mislim da nije do mreze pošto nisam mts

A da nije neki task killer, ili da telefon u mirovanju gasi mrežu. Takve sitne gluposti koje nemaju veze sa samom aplikacijom?

Samo zvuk. Možda je još jedna osoba slala tekstualne poruke preko viber, ali to je zanemarljivo. Baš sam kasnije proverio koliko je otišlo na hot spot i nisam mogao da verujem.

A da nije neki task killer, ili da telefon u mirovanju gasi mrežu. Takve sitne gluposti koje nemaju veze sa samom aplikacijom?

Ma nista, sve je cisto i ispravno.
Imam cist lg l5 2, cak i sa sajta whatsapp-a ima neko uputstvo u ovim slucajevima, da se pokrene hangouts i slicno. Sve sam uradio juce, i izgleda da sad radi normalno.

Hoce tako da se zaglupi na neko vreme, ne znam sto :smash:

Samo zvuk. Možda je još jedna osoba slala tekstualne poruke preko viber, ali to je zanemarljivo. Baš sam kasnije proverio koliko je otišlo na hot spot i nisam mogao da verujem.

Mozda joj je telefon u pozadini radio update nekih aplikacija ako je dozvolila u opcijama da ide kada je wifi on?!

Jel imao neko ovaj bug na Whatsapp... vreme u chatu umesto da bude pored poruke ono bude kao jedno ispod drugog. Drugar ima problem, probao sam mu i reinstall nekoliko puta i whatsapp+ i restart posle toga i nista. Telefon huawei p1 i na njemu 4.1.1 emui zvanican

Prilozi

• D5ZIS.jpg
    D5ZIS.jpg
    146.6 KB · Pregleda: 173
Kod mene whatsapp sve po propisu..

Elem, malopre 50min video Skype android sa USA, ukupno 200mb.
Kvalitet solidan, mislim da je moja wifi konekcija najvise uticala.

Probao Fb Messenger, mnogo lose optimizovano za jednu chat aplikaciju.

Je l' ima nekih informacija kada ce izaci novi whatsapp ?

Nista konkretno, svi ocekuju "soon". Neki pominju i video call opciju.

Jel' i dalje misle da počnu da naplaćuju, kad istekne kao promo. Jer ga sigurno neću plaćati.

Sto hejtujete wa ? :)
Npr ja bih voleo da se viber ugasi..

Prestace najverovatnije da naplacuju, ali mislim da je to jos daleko, jer im je to mozda jedini prihod.
Otegli su ga dosta sa izmenama, valjda ce do kraja godine stici neka promena....mada ne verujem.

Nazad
Vrh Dno