Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Naravno da moze da radi. Bitno je da imas samo sim za aktivaciju, posle radi najnormalnije.

Da li postoji opcija na viberu da niko ne vidi da sam ja online,a ja da vidim za ostale?Nasao sam u podesavinjima opciju ali kad ugasim online status niko ne vidi da li sam online,ali ne vidim ni ja za druge

To jeste glupo,valjalo da mozes da sakrijes svoj online status,a da pri tome vidis ko je online.

Ovako je poštenije, ako nećeš da drugi znaju kad si online, ne treba ni ti da znaš :)

Pa i da si "offline", kada bi ti poslao poruku tebi bi stigla i onda bi on video da si ti primio poruku. :d

A zanima me jos posto imam instaliran viber i na telefonu i na laptopu za isti broj,da li ce ako obrisem viber aplikaciju iz telefona ona nastaviti da radi na laptopu?

Brisanje aplikacije (na mobu ili kompu) ne briše i nalog. Nalog se briše opcijom Deactivate Account, pri čemu se sa kompa briše samo na datom računaru, dok ako se uradi sa moba briše se u celom sistemu - broj moba više nije na Vajberu.

imam viber na mobilnom (android) i danas sam pokusao da ga instaliram na ipad (koji je samo wi-fi, znaci bez sim-a), upisao sam broj na kome mi je aktivan account i kad mi je stigla poruka sa kodom na mobilni obrisan mi je ceo history i svi kontakti. onda sam, posto se lepo zaglupeo, skinuo i instalirao viber na fonu i aktivirao ga tek posto sam ga obrisao sa ipad-a. pokusao opet, ista situacija. jel moram da pravim potpuno drugi nalog ako hocu i na ipad-u da imam viber ili moze nekako da radi sa istim nalogom na oba uredjaja?

Može da radi na više uređaja jer se Viber "vezuje" za telefonski broj. Ja ga koristim i na tel. i na tabletu i na kompu.

moze li uopste viber da radi na non-cellular uredjajima?

Može da radi na više uređaja jer se Viber "vezuje" za telefonski broj. Ja ga koristim i na tel. i na tabletu i na kompu.
Kako si to uradio, jer meni se desilo isto što i @bojanu23? Kako da koristim Viber na fonu i dva tableta (bez SIM-a)? Da bude synced.

Kako si to uradio, jer meni se desilo isto što i @bojanu23? Kako da koristim Viber na fonu i dva tableta (bez SIM-a)? Da bude synced.

Instalirao. Upisao broj telefona i sačekao da dobijem kod za kraj instalacije. Kako je bilo na telefonu, isto mi je bilo i za tablet i za PC. Nikakvih problema nisam imao što se toga tiče.

^ i mene ovo zanima ali meni app store na iPad-u uopste nece ni da ponudi viber za preuzimanje posto nije cellular model.

Instalirao. Upisao broj telefona i sačekao da dobijem kod za kraj instalacije. Kako je bilo na telefonu, isto mi je bilo i za tablet i za PC. Nikakvih problema nisam imao što se toga tiče.
Hvala. Uradio sam isto što i ti, i čim je instalacija na tablet bila završena, Viber je obrisan sa moba (kontakti, čet istorije, skorašnji četovi). Ako ga opet instaliram na mob, bojim se da će se deinstalirati sa tableta.

Ne znam kako si uspeo! ;)

P.S. Za PC nisam imao problema, al' tamo mi i ne treba.

Poslednja izmena:
Hvala. Uradio sam isto što i ti, i čim je instalacija na tablet bila završena, Viber je obrisan sa moba (kontakti, čet istorije, skorašnji četovi). Ako ga opet instaliram na mob, bojim se da će se deinstalirati sa tableta.

Ne znam kako si uspeo! ;)

Zaista ne znam. Ja ga uporedo koristim na tri uređaja i svi su sinhronizovani što se tiče kontakata i poruka. Nemam nikakvih problema, da je na nekom od uređaja nestao message history?!

Jedino što mi na kompu i na tabletu nekada ne prikazuje kontakt slike, a to i nije toliko važno jer mi je tel. ionako glavni za Viber.

^ hvala. Šta li ti to radiš drugačije od nas ostalih? :D

^ i mene ovo zanima ali meni app store na iPad-u uopste nece ni da ponudi viber za preuzimanje posto nije cellular model.

prebaci search sa ipad only na iphone only. na zalost ne postoji optimizovana aplikacija za tablet, pa mozemo da koristimo samo za tablet. naravno to "mozemo" je ocigledno relativno, jer ja jos uvek nisam uspeo da pokrenem i na mobilnom i na tabletu sinhronizovano jedan nalog.

nisam se setio da prebacim na iPhone only, bas cu probati kad dodjem kuci. viber cesto koristim na telefonu i super radi pa bih da imam i na tabletu ako vec postoji neko resenje.
hvala ti, javljam kako radi ;).

^ I ja koristim Android fon & tablet i Win7. ;) Sve isto kao i ti.

Viber za PC sam instalirao odavno, čim se pojavio, a za tablet tek nedavno. Mislio sam šta će mi i na trećem uređaju, a ispostavilo se da je dobro, jer kada sam kod kuće ne uzimam tel. u ruke, osim za pozive i sms. Na taj način produžim trajanje baterije ;)

Ja sam imao jednom vreme na telefonu, pc-u, android tabletu i tv Boxu. Sve je bilo sinhronizovano. Samo sam negde izabrao da je to additional device, ne znam da l beše za Box ili tablet.

Jel ima neko ideju kako da rešim ovaj problem samo odjednom prestao sa radom viber. Internet konekcija mi je u redu samo viber ne radi, a nece ni preko mreze tj 3G...
y2e5upu5.jpg

Probaj uninstall, pa ga ponovo install...mada pre toga probaj da ugasi i upalis telefon...mozdanse samo zaglupeo...

Nisam nesto mnogo ranije koristio viber, sad instaliram i na nekim brojevima se nalaze totalno neke leve slike, nisu slike tih kontakata već neki nepoznati likovi, imao neko problem sa tim?

Nisam nesto mnogo ranije koristio viber, sad instaliram i na nekim brojevima se nalaze totalno neke leve slike, nisu slike tih kontakata već neki nepoznati likovi, imao neko problem sa tim?

Imam ja. Na otprilike 10% kontakta. Fora je što kod mene nisu nepoznati ljudi, već druge osobe sa FB. Kapiram da zbrlja kad povlači podatke sa FB.

Novi Viber, nove opcije. Menjanje zvuka za ringtone i messages kao i mogućnost blokiranja bilo kojeg broja.

Nazad
Vrh Dno