Да се одрекнем 100% именика?Da meni neko posalje takvu poruku prestao bi se druziti sa njim/njom samo zato sto je glup/glupa.
Да се одрекнем 100% именика?
Да се одрекнем 100% именика?
Upravo sam izdejstvovao rucak :d
Posalje mi prijateljica poruku taj chain i ja joj kazem, a jao pa nisi trebala to da saljes, to je virus, sad ce sve podatke da ti pokupi i napravi hara kiri na telefonu, da pocne da brise slike i sve ostalo, brzo ugasi telefon... Kaze ona jao sta da radim, rekoh namesticu ti ja, ali ne mogu sad moram da rucam, kaze ona vodim te ja na rucak, ajde molim te mi to sredi, pre nego sto ovaj pocne da deluje :d
Cao drugari
P.S. Nadam se da nece ovo procitati :d
Upravo sam izdejstvovao rucak :d
Posalje mi prijateljica poruku taj chain i ja joj kazem, a jao pa nisi trebala to da saljes, to je virus, sad ce sve podatke da ti pokupi i napravi hara kiri na telefonu, da pocne da brise slike i sve ostalo, brzo ugasi telefon... Kaze ona jao sta da radim, rekoh namesticu ti ja, ali ne mogu sad moram da rucam, kaze ona vodim te ja na rucak, ajde molim te mi to sredi, pre nego sto ovaj pocne da deluje :d
Cao drugari
P.S. Nadam se da nece ovo procitati :d
Da li postoji opcija na viberu da niko ne vidi da sam ja online,a ja da vidim za ostale?Nasao sam u podesavinjima opciju ali kad ugasim online status niko ne vidi da li sam online,ali ne vidim ni ja za druge
A zanima me jos posto imam instaliran viber i na telefonu i na laptopu za isti broj,da li ce ako obrisem viber aplikaciju iz telefona ona nastaviti da radi na laptopu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari