Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ja ne mogu da verujem da se ljudi primaju i dalje na te fore. Najbolje sto u poruci kaze da ce naplacivati razgovore po minuti i poruke. xD A kako samo da mi je znati, rodjaci?

O boze, kakva posast. Kompanije po pravilu ne salju poruke tipa "posalji poruku na xx adresa da bi dobio xx". Ukoliko zele da promovisu neki servis ili uslugu jednostavno ce poslati poruku svim korisnicima... zar to nije ocigledno?

Po strukturi poruke je jasno da se radi o klasicnoj chain prevari.

Da meni neko posalje takvu poruku prestao bi se druziti sa njim/njom samo zato sto je glup/glupa.

Ahahaha i vi ste naseli na tu foru...ponovo :D

Istina.. Ahaha mene sada pitao ortak sta je to,morao sam da mu objasnim. Ali dobro on tek 20 dana koristi android

Salju mi neki ljudi poruke cije brojeve ni nemam lol

Да се одрекнем 100% именика?

Ahaha, carski!
Nerealno koliko ljudi ne umeju da razmisljaju, pa svakih par meseci pojavi se poruka o naplacivanju Fejsbuka - koji inace na zvanicnoj stranici ima "it's free and forever will be".

Meni su rekli da posaljem na 10 brojeva, ali ja sam poslao na 50 za svaki slucaj. Ozbiljna je ovo stvar, nije za zaebanciju.

Haha, care :) I meni je neverovatno da se ljudi primaju na to.

poslato sa opasnog telefona

Djilkos tebi ce sad jos i da placaju sto koristis po svakoj minuti i poruci!! :D

Meni je ortak poslao na viberu poruku, tu koju je on dobio, tako da iskreno pojma nemam. Jednom sam na whatsapp-u dobio takvu poruku, pre jedno 2+ god i to je bio jedini put.

Koja je poenta ako ne mogu da naplate servis da se zezaju I salju ovakve poruke?

Mozda neki vid DDOS-a :)
A opet ima dosta zaludnih ljudi koji ne znaju sta ce sa svojim slobodnim vremenom ili sta vec :)

Upravo sam izdejstvovao rucak :d

Posalje mi prijateljica poruku taj chain i ja joj kazem, a jao pa nisi trebala to da saljes, to je virus, sad ce sve podatke da ti pokupi i napravi hara kiri na telefonu, da pocne da brise slike i sve ostalo, brzo ugasi telefon... Kaze ona jao sta da radim, rekoh namesticu ti ja, ali ne mogu sad moram da rucam, kaze ona vodim te ja na rucak, ajde molim te mi to sredi, pre nego sto ovaj pocne da deluje :d

Cao drugari :p

P.S. Nadam se da nece ovo procitati :d

Posalje mi prijateljica poruku taj chain i ja joj kazem, a jao pa nisi trebala to da saljes, to je virus, sad ce sve podatke da ti pokupi i napravi hara kiri na telefonu, da pocne da brise slike i sve ostalo, brzo ugasi telefon... Kaze ona jao sta da radim, rekoh namesticu ti ja, ali ne mogu sad moram da rucam, kaze ona vodim te ja na rucak, ajde molim te mi to sredi, pre nego sto ovaj pocne da deluje :d

A LJISICA si ti :D

Hahahha, ali deo gde je poruka 0,05 dinara. :D Pa koji retardizam, tuga od iq-a.

A jesi djilkosh sunce ti poljubim :D

Jel se nekome desava da poruke nece da odu na wifi ali kads bacim na mobile data sve ok? :/ I sta bi mogao biti uzrok?

Meni se dešavalo u domu, kada se nakačim na domski wi fi, mislio sam da je do proxy-ja jer je akademska mreža pa su blokirali sve i svašta. Ne radi ni whatsapp ni skype...

poslato sa opasnog telefona

Najsmešnije je što ljudi ipak pošalju poruku (za svaki slučaj), pa onda kao "kakve su ovo gluposti itd". :d

Što se tiče plaćanja, iako nije vezano za Viber, nije mi baš najjasnije kako to funkcioniše na Whatsapp-u: meni je prošle godine pisalo da mi ističe free period za mesec dana i ja sam uplatio taj dolar za godinu dana, ali niko koga ja znam to nije uradio i svejedno im stalno produžavaju taj free period. Da li je to plaćanje whatsappa ipak na dobrovoljnoj bazi?

ne nego oni dobrovoljno produže :)

Na osnovu toga sto im se ne gube korisnici. Sa velikom bazom korisnika lakse ce se na kraju prodati nekom velikom sistemu.

Meni su produzili za god dana 2 meseca pre isteka free perioda,a npr mojoj devojci nisu pa sam morao da platim dolar za dodatnih god dana :)

Da li postoji opcija na viberu da niko ne vidi da sam ja online,a ja da vidim za ostale?Nasao sam u podesavinjima opciju ali kad ugasim online status niko ne vidi da li sam online,ali ne vidim ni ja za druge

A zanima me jos posto imam instaliran viber i na telefonu i na laptopu za isti broj,da li ce ako obrisem viber aplikaciju iz telefona ona nastaviti da radi na laptopu?

A zanima me jos posto imam instaliran viber i na telefonu i na laptopu za isti broj,da li ce ako obrisem viber aplikaciju iz telefona ona nastaviti da radi na laptopu?

To nisam probao, ali to možeš na jednostavan način da testiraš. Ne moraš da deinstaliraš aplikaciju. Isključi mobilni i probaj da kontaktiraš nekog iz tvoje liste koristeći viber na lapu. Tako ćeš znati da li radi ;)

Nazad
Vrh Dno