Nego, sta ovo treba da znaci - vratio se Vajber, dosao PayPal "preko noci" skoro...? Uskoro ce i Google Play i G-Wallet da prihvate Srbiju. Čime sto to zaslužili ako nam je do sada bilo uskraćeno?
Zna li neko gdje mogu skinuti stariju verziju Vibera da probam da rijesim problem sa govornim pozivom.
Poceo je sa radom i Viber za racunare na Windowsu. Probao sam i radi savrseno, ubacena je i beta verzija video poziva.
Takođe sam i ja probao. Pozivi i sms rade super, a video poziv nisam probao.
I don't have 3G, can I still use Viber?
You can make calls and send texts via Wi-Fi, as well as via 3G.
Drugi deo nisam dovoljno objasnio, pa da razjasnimo za svaki slučaj... Telefon je kodiran za Mts i u njemu će da bude ta non-roaming kartica.
Prepaid je Telenor jer je povoljniji u Grčkoj i biće u drugom dummy telefonu, tako da je nebitan za glavno pitanje.
Može tako?
Danas mi se prvi put poceo pojavljivati VIBER SMS popup za klasican SMS poslat preko operatera. 2 poruke su stigle tako, popup je stajao 5-6 sekundi, pa se zatvorio. Naravno, u opcijama ne postoji ni sansa da se podesi da se Viber ne ukljucuje po prijemu bilo kog SMS-a, a kamoli ovako suptilno podesavanje. Ima li neko korisnu ideju? Meni na pamet pada jedino deinstalacija, ionako Viber vrlo retko koristim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari