Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Onda mi nista nije jasno!

I kod mene na Vip-u zakuca na sending, dok zeni na Telenoru radi.

Edit: Pokusao sam da deaktiviram account pa da se kompletno i kod mene prebacim na Telenor, kad ono:
qa9agezu.jpg

Znaci, kompletno zaglupio.

Edit 2: Obrisao app, ponovo instalirao i kompletno sve odradio preko telenora i sad uopste vise ne radi. Uspe de se registruje, ali sta god da pokusam posle toga izbacuje onu poruku od gore.

Poslednja izmena:
Blokirali vas. Sve je jasno kao dan. Svima van Srbije radi.:(
Vidis i na Marketu sta se desava :banghead:

Probajte poslati preko VPNa

Poslednja izmena:
Ja sa Whatsapp-om nemam problema :p

WA radi ali su Viber izgleda blokirali operateri! Ovo već ne može da ima veze sa Guglom.

Izgleda da je opet moša. :d Meni malopre proradio, al' ne i ortakinji.

Poslednja izmena:
Evo zbog vas sam uzeo da instaliram Viber iako ga ne koristim

uploadfromtaptalk1364489654475.jpg

Vip

Znači instalirao, registrovao se, poslao, sve odmah radi...

Pa to sad, kad je i nama proradilo. :d

Proradio i kod mene. Je l' ovi to nas malo ... ili malo vise?

Ja čuh malopre (od ortaka koji je to negde saznao) da su oni (Viber Media Inc.) radili nešto na serveru.

Meni upravo Viber poslao uskršnji sticker :). Telenor mreža.

Danas se čuo sa drugarom, g300 i g300, 3G i zvuk je očajan. Nije ni ranije bio puno bolji, ali ovo je neupotrebljivo.

Jeste los zvuk nije bas neupotrebljivo, ali bolje nemas.
Sta ocekujes s obzirom da je free usluga. Imas GSM pa razgovaraj do mile volje sa extra kvalitetom :)

Jeste los zvuk nije bas neupotrebljivo, ali bolje nemas.
Sta ocekujes s obzirom da je free usluga. Imas GSM pa razgovaraj do mile volje sa extra kvalitetom :)

Očekujem da pročitam smisleno objašnjenje zašto je zvuk loš, a ne zajedljiv komentar da je to zato što je besplatno. Makar spekulacija (problem je u telefonu, gprs-u, viber serveru, voip sistemu vibera) pa i bez dokaza.

Ja SPEKULIŠEM da je to sa očajnim zvukom zapravo poboljšanje servisa, koje je došlo sa novim serverima. Moguće je da su uveli dinamički VBR (Variable BitRate) ili još veći stepen kompresije, što će omogućiti uspostavu veze čak i pri dosta niskim brzinama protoka podataka.

Na lošijim 3G mrežama Viber inače stalno puca, a na GPRS/EDGE nema ni govora o uspostavi poziva. Ako se nešto od toga promenilo, pa makar i po cenu lošijeg kvaliteta zvuka, onda super.

Do danas sam mislio da nam je Google skinuo Angry Birds. Ali danas sam skinuo Yandex.Store (rusku prodavnicu Android aplikacija, dobro ocenjenu) i u njemu takođe nema Angry Birds kad pretražujem preko telefona!
Naravno da sam proverio da li ih uopšte imaju u ponudi, na jednom Youtube Review-u sam gledao kako Amerikanac pristupa istoj aplikaciji, na isti način kao i ja, ali bez problema nalazi Angry Birds.

Nisam se uhvatio ptičica toliko zbog toga što mi se mnogo igraju, našao bih načina da ih instaliram, ali ovo navodim kao primer da nas možda ipak neki developeri blokiraju.

Meni je nedostupan i Real Racing 3, ne moze ni da se skine kada se prvo trazi preko googla pa onda klikne na link (a tako sam uspeo da skinem Viber i Evernote)

Ja ga sa srpskim GP-om vidim...

Imam ja bekapovan viber ako nekome treba, nek se javi da mu posaljem.

Da li neko zna kako da totalno da iskljucim notifikacije kod viber-a i whatsup-a. Pokusao sam u podesavanjima, ali svejedno kada stigne poruka, u notifikacijama pise da sam dobio poruku (u podesavanjima sam iskljucio popup), ali bez uspeha. Da li mozda postoji neki dodatni program?

Meni je nedostupan i Real Racing 3, ne moze ni da se skine kada se prvo trazi preko googla pa onda klikne na link (a tako sam uspeo da skinem Viber i Evernote)

Ako ti treba Real Racing 3 posalji mi pp

Nasao sam na jednom sajtu dosta novijih igara koje ja nemam na GP (Gameloft, EA itd....) nije potreban ROOT cak ni za moj Galaxy Tab ll

Skine se .apk instalira se i posle ide Download iz same igre

Ako ti treba Real Racing 3 posalji mi pp

Nasao sam na jednom sajtu dosta novijih igara koje ja nemam na GP (Gameloft, EA itd....) nije potreban ROOT cak ni za moj Galaxy Tab ll

Skine se .apk instalira se i posle ide Download iz same igre

Baci link tog sajta na PP pa da vidim o cemu se radi

Jel legalno traziti link za skidanje vibera ovde?
Msm ako je aplikacija i dalje free..

Srbija je ubelezila jos jednu pobedu pred prljavim Zapadom! :)

Nazad
Vrh Dno