Šta je novo?

Menjačnice

Da jasno, a sa kojom menjačnicom mogu da dizem novac na master card ? Na Binance nemoze na CEX jos uvek master nemoze osim sa VISA karticom. Mogu da uzmem VISA ali ako bas moram, posto su nesto iz banke izkomplikovali.

Da jasno, a sa kojom menjačnicom mogu da dizem novac na master card ? Na Binance nemoze na CEX jos uvek master nemoze osim sa VISA karticom. Mogu da uzmem VISA ali ako bas moram, posto su nesto iz banke izkomplikovali.
ecd.rs je dobar za manje iznose u dinare, i domaća je i imaju podršku ako zapneš negde.

Najjeftinije ti je da kad prodaješ ili kupuješ od njih koristiš ltc, jer su transakcije skoro dž a pritom su dosta brze, pa se sve brzo realizuje i za 10-15 min imaš keš na računu ( ako imaš instant plaćanje u banci )

Jel proradila uplata na binance iz Srbije?

Pogledajte prilog 319718
1. Buy with EUR,
2. Odabereš stable coin po želji (ili neki drugi coin, vodi računa da li ima odnos kroz EUR),
3. Odabereš iznos,
4. Dodaš karticu, ukoliko prvi put plaćaš na ovaj način ( uneseš podatke o kartici i svojoj adresi),
5. Potvrdiš plaćanje.
Meni je danas aplikacija izbacila poruku o neuspeloj transakciji, međutim, istog momenta sam dobio notifikaciju banke (sms i kroz app banke) o odlivu. Proverio istoriju transakcija, uplata je čekirana kao uspešna a novčanik dopunjen. Fee je 2%.
Druže, mala konsultacija bi mi ovde dobro došla.
Naime, preksinoć sam isto ovo odradio i obavio sam dve transakcije. Oba puta mi se desilo kao i tebi - šatro neuspele transakcije, sms-ovi stigli pare skinute crypto na stanju.
Ono što me buni je to što je meni u sms-ovima stigao info da je skinuto dosta više. Konkretno, u prvom slučaju sam za 735€ kupio 4.02 ltc, sms kaže skinuto 785€. U drugom slučaju sam za 690€ kupio 2.012 xml, sms kaže skinuto 737€.
Ako neko zna u čemu je fora i gde grešim, cenio bih info oko toga. Planiram još sigurno 2k EUR da ubacim u narednom periodu pa ne bi baš da me opet rebnu ako ne mora, tj ako ima neka caka.
Intesa Visa mi je devizna, debitna.
Ako sam dobro izračunao, u one osnovne iznose za plaćanje je bilo uračunato 2%. Onih 50+47 EUR više naplaćenih mu dođu još 6.34% više...

Poslednja izmena:
U početku sam radio direktnu kupovinu kao i ti (EUR\US - coin).
Kasnije sam prešao na fazon kao što je @shvabo naveo (bilo CEX ili Binance). Kupovina prvo stable coin-a (USD ili BUSD ) i posle postavljao buy ordere (market ili limit) za kupovinu željenog koina. Pokušaj za sitniji iznos tako da vidiš kolika će biti provizija.
Binance ti preračuna koliko dobijaš okvirno tog coina prilikom te transakcije i važi nekih 60-tak sekundi..

Narode, da li ima "jednostavna" menjacnica? Koja ne trazi nista osim proste registracije?
Ubiše sa ovim ,nezasiti su i br cipela koje nosimo počeće tražiti.

Huobi nije tražio nikakav KYC do određenih dnevnih cifara.

Dunno da li je i dalje tako, mene puštaju da se igram i dalje.

Narode, da li ima "jednostavna" menjacnica? Koja ne trazi nista osim proste registracije?
Ubiše sa ovim ,nezasiti su i br cipela koje nosimo počeće tražiti.
Ne vredi gubiti vreme i traziti neku tamo indijansku menjanicu koje ti nece traziti registraciju svakako iole ozbiljna menjanica ti trazi a ne znam sta je prollem u par kokraka poslati sliku pososa i zavrsiti sa tim

Neko bese spominjao da ce da proba da povuce novac na Master prosle nedelje, nesto sa advcashom? Ne mogu da nadjem poruku, sta bi na kraju?

Ne vredi gubiti vreme i traziti neku tamo indijansku menjanicu koje ti nece traziti registraciju svakako iole ozbiljna menjanica ti trazi a ne znam sta je prollem u par kokraka poslati sliku pososa i zavrsiti sa tim
Naravno, to sam davno uradio na svim menjacnicama ali svaka mi je naknadno tražila dodatne podatke. Bitstamp mi trenutno traži da dokažem poreklo /izvor sredstava/ od 2014 godine, a secam se da sam im ranije već slao slike rigova, kao i račune za iste.
Sve sam im ponovo poslao , a opet primio mail danas u kom stoji: "We need some additional information about your account that we are required to collect due to regulatory requirements." ?? :(

Bitstamp je svoje odradio. Svima traze dlaku u jajetu. Ja ih koristim od 2013 i isto su me zezali ponovo da dokazem odakle mi kripto. A posto nemam ni volje ni snage da se natezem sa njima prebacio sam kripto na druge mjenjacnice i wallet

I need help.
Imam neki evro u walletu na Binance, hteo da prebacim na karticu, kaže mi ne podržava moju Visa.
Šta mi je činiti, kako da prebacim pare na moju bankovnu karticu?

Ne znam kako se prebacuje sa Binance na Cex, a Ecd je naša menjačnica?

Prebaci taj euro sto imas u LTC i posalji na wallet na CEX i onda sa njega pretvoris LTC u valutu koju zelis i posaljes na svoju Visa karticu. (LTC predlazem jer navodno ima mali fee za slanje, tako da ne gubis previse u transakcijama), ali ako nemas, moraces da napravis nalog na CEX-u.

ECD je nasa menjacnica, isti je princip.

Ako je neka poveca suma, mozda te banka zapita odakle ti taj novac i slicno, pa da znas. I bilo bi dobro da prijavis porez. :D

Bitstamp je svoje odradio. Svima traze dlaku u jajetu. Ja ih koristim od 2013 i isto su me zezali ponovo da dokazem odakle mi kripto. A posto nemam ni volje ni snage da se natezem sa njima prebacio sam kripto na druge mjenjacnice i wallet
Ja bi to uradio odmah, ali mi ne daju podizati nista dok ovo traje. Mogu samo tgrgovati.

Ja sam odmah povukao cim su mi rekli da mora jos nekih informacija da im dostavim. Jedino mozda uzorak krvi jos ima samo to nisam dao :D
Trazi im da ti puste povlacenje. Moras biti uporan i bezobrazan jer su i oni takvi.
Meni vise ne pada na pamet da ih koristim. Od kako je Bitstamp preuzeo NXMH od tad su poceli da *****ju. A vidim i da Nejc (bivsi gazda) ima problema sa novim vlasnicima.

Nisam znao da se promenio gazda. mamu mu.... Kaze da nisam mogao ostvariti toliki obim sa miningom i da treba još dokaza, kao i izvještaje sa drugih berzi, zamislite, šta mi traži. Nisam m,ogao da vjerujem???

Kakva je gate.io menjacnica

I meni su trazili oba puta izvjestaje sa drugih mjenjacnica iako nista nisam slao na mjenjacnicu od onog skoka BTC na 20k jer su ubrzo nakon toga pocele da zezaju isplate na banku. Uglavnom prvi put sam im rekao da izvjestaje mogu dobiti kad proradi mintpal, cryptsy, vircuex i ostale propale mjenjacnice i kad izvucem ono sto mi je ostalo na njima. Drugi put sam ih naravno iskulirao jer sam povukao sve sa mjenjacnice. Ako vec ne mozes da im das izvode sa drugih mjenjacnica onda pocni da ih prozivas po drustvenim mrezama. Imas na redditu nalog mislim da se zove bitstamp lucas mozda moze da ti pomogne.
Uglavnom Bitstamp zaobilaziti u sirokom luku.

Pa to za izvode transakcija sa drugih menjačnica nije nova stvar. Za CEX sam to radio, tamo imam level 3 account. To sam završio još pre 2-3 godine.

ecd.rs je dobar za manje iznose u dinare, i domaća je i imaju podršku ako zapneš negde.

Najjeftinije ti je da kad prodaješ ili kupuješ od njih koristiš ltc, jer su transakcije skoro dž a pritom su dosta brze, pa se sve brzo realizuje i za 10-15 min imaš keš na računu ( ako imaš instant plaćanje u banci )

A jel znaš možda koliko izađe provizija na kraju? Npr ako bih hteo sa Cexa da skinem pare pa da prebacim na ECD i skinem?

A jel znaš možda koliko izađe provizija na kraju? Npr ako bih hteo sa Cexa da skinem pare pa da prebacim na ECD i skinem?
Pise ti tamo, valjda 4,7%, sa tim sto na prvu transakciju imas kod za popust, pa izadje 3,7...
Svakako je povoljno i obavezno salju u ltc jer ti je tu najmanji fee.

Zdravo. Trebao bih da prebacim neku količinu SAND-a sa svog računa na drugi racun koji je isto na Binance-u. Nasao sam negde primer da prenos nista nekosta ali su koristili kao primer njihov coin. Da li je besplatan prenos i za SAND i ako je na ETH mrezi ? Hvala !

Nazad
Vrh Dno