ecd.rs je dobar za manje iznose u dinare, i domaća je i imaju podršku ako zapneš negde.Da jasno, a sa kojom menjačnicom mogu da dizem novac na master card ? Na Binance nemoze na CEX jos uvek master nemoze osim sa VISA karticom. Mogu da uzmem VISA ali ako bas moram, posto su nesto iz banke izkomplikovali.
Jeste, ja sam preksinoć kupovao sa deviznom Intesinom Visom.Jel proradila uplata na binance iz Srbije?
Druže, mala konsultacija bi mi ovde dobro došla.Pogledajte prilog 319718
1. Buy with EUR,
2. Odabereš stable coin po želji (ili neki drugi coin, vodi računa da li ima odnos kroz EUR),
3. Odabereš iznos,
4. Dodaš karticu, ukoliko prvi put plaćaš na ovaj način ( uneseš podatke o kartici i svojoj adresi),
5. Potvrdiš plaćanje.
Meni je danas aplikacija izbacila poruku o neuspeloj transakciji, međutim, istog momenta sam dobio notifikaciju banke (sms i kroz app banke) o odlivu. Proverio istoriju transakcija, uplata je čekirana kao uspešna a novčanik dopunjen. Fee je 2%.
Ne vredi gubiti vreme i traziti neku tamo indijansku menjanicu koje ti nece traziti registraciju svakako iole ozbiljna menjanica ti trazi a ne znam sta je prollem u par kokraka poslati sliku pososa i zavrsiti sa timNarode, da li ima "jednostavna" menjacnica? Koja ne trazi nista osim proste registracije?
Ubiše sa ovim ,nezasiti su i br cipela koje nosimo počeće tražiti.
Naravno, to sam davno uradio na svim menjacnicama ali svaka mi je naknadno tražila dodatne podatke. Bitstamp mi trenutno traži da dokažem poreklo /izvor sredstava/ od 2014 godine, a secam se da sam im ranije već slao slike rigova, kao i račune za iste.Ne vredi gubiti vreme i traziti neku tamo indijansku menjanicu koje ti nece traziti registraciju svakako iole ozbiljna menjanica ti trazi a ne znam sta je prollem u par kokraka poslati sliku pososa i zavrsiti sa tim
Prebaci na Cex ili ECD i onda na svoj racun.I need help.
Imam neki evro u walletu na Binance, hteo da prebacim na karticu, kaže mi ne podržava moju Visa.
Šta mi je činiti, kako da prebacim pare na moju bankovnu karticu?
Ja bi to uradio odmah, ali mi ne daju podizati nista dok ovo traje. Mogu samo tgrgovati.Bitstamp je svoje odradio. Svima traze dlaku u jajetu. Ja ih koristim od 2013 i isto su me zezali ponovo da dokazem odakle mi kripto. A posto nemam ni volje ni snage da se natezem sa njima prebacio sam kripto na druge mjenjacnice i wallet
Kakva je gate.io menjacnica
ecd.rs je dobar za manje iznose u dinare, i domaća je i imaju podršku ako zapneš negde.
Najjeftinije ti je da kad prodaješ ili kupuješ od njih koristiš ltc, jer su transakcije skoro dž a pritom su dosta brze, pa se sve brzo realizuje i za 10-15 min imaš keš na računu ( ako imaš instant plaćanje u banci )
A jel znaš možda koliko izađe provizija na kraju? Npr ako bih hteo sa Cexa da skinem pare pa da prebacim na ECD i skinem?ecd.rs je dobar za manje iznose u dinare, i domaća je i imaju podršku ako zapneš negde.
Najjeftinije ti je da kad prodaješ ili kupuješ od njih koristiš ltc, jer su transakcije skoro dž a pritom su dosta brze, pa se sve brzo realizuje i za 10-15 min imaš keš na računu ( ako imaš instant plaćanje u banci )
Pise ti tamo, valjda 4,7%, sa tim sto na prvu transakciju imas kod za popust, pa izadje 3,7...A jel znaš možda koliko izađe provizija na kraju? Npr ako bih hteo sa Cexa da skinem pare pa da prebacim na ECD i skinem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari