Moras imati nesto para na kartici.Kanali: Internet ukljuceno. Da li si na to mislio. Inace je bilo ukljuceno ali transakcija ne prolazi
Moras imati nesto para na kartici.
Tapatalk
Bittrex mi dzigericu izvadio. Vise puta sam up load ovao dokumenta i blokirali me kao na 7 dana a od tada je proslo 15. Pisao sam supportu i dobijam genericke odgovore ludnica. Ako neko ima neki savet :wave:
Preoptereceni su. Uzasno su usporili, ala poloniex. Nikada nisu imali ovoliki promet kao danas.sta se desava sa Coinbase?
Meni nisu odgovorili mesec dana, a onda sam dobio automatski generisan email. Otvorio sam drugi nalog na ženino ime i prošla je verifikacija odmah.
Kao što rekoh, treba im se javiti na tviteru sa brojem tiketa i rešavaju stvar brzo.
Da li je neko povlacio kes sa cex na mastercard. Ovi u banci kazu da nije do njih a sa sajta se ne javljaju. AUtomatski dobijem pruku da je zahev prihvacen za transakciju a skund kasnije da je odbijena. Prvi put povlacim novac. Kartica je verifikovana na sajtu.
Kolko sam video na youtube jedan klip je imao gomilu dislajka i kad sam procitso komentare sta nije u redu to su bili isti komentari. Da uplate prolwze ali nema bajo isplate i niko se i ne javlja da objasni razlog.... Nadam se da nije neka prevara u piyanju, valjda zastoj i tt.Uh zacaran krugUkljucene su mi sve opcije prodajna, mesta, bankomat i internet. Iskljucio internet i ista prica, automatski dobijem pruku da je zahev prihvacen za transakciju a sekund kasnije da je odbijena!!!:S:
Javi im se na twitteru i daj im broj tiketa. Ne u privatnoj poruci nego javno. Rešavaju u roku od par minuta ako su na mreži.
Kolko sam video na youtube jedan klip je imao gomilu dislajka i kad sam procitso komentare sta nije u redu to su bili isti komentari. Da uplate prolwze ali nema bajo isplate i niko se i ne javlja da objasni razlog.... Nadam se da nije neka prevara u piyanju, valjda zastoj i tt.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Nisam se ni ucipio taman mislio i reko daj prvo da vidim komentare kad ono eto....Jesi li i ti pokusavao da prebacis novac?
Meni odobrise za manje od 12 sati, kakvu sam sliku poslao cudi me da su odobrili uopste [emoji28] [emoji28]Bittrex navodno deli dokumenta korisnika kroz podršku:
https://cointelegraph.com/news/bitt...-support-emails-says-russian-telegram-channel
Sistem podrške omogućava da se kroz websajt (koji ne traži 2FA, samo user i pass) ili e-mail pošalju dodatni odgovori na tiket, kao i fajlovi. Sve to može da se vidi kroz sajt podrške. Međutim, neko je prijavio da je u listi fajlova uz svoj tiket odjednom dobio slike dokumenata nepoznatih ljudi (i mogao da ih pogleda). Još nema zvaničnog saopštenja. Ja nisam primetio tako nešto, ali kada mi je podrška spojila više tiketa u jedan primetio sam da nisu spojili sva dokumenta koja sam uz njih slao, pa je moguće da zaista imaju neki problem u povezivanju poslatih dokumenata sa odgovarajućim tiketom. Za sada je samo glasina, ali treba imati u vidu i da ~55 dana ne odgovaraju na tiket u vezi verifikacije (i nisam jedini).
Naravno, ovo je Internet. Uvek može da se ispostavi da je tvrdnja o pomešanim slikama lažna mada bi onda odsustvo reakcije bilo veoma čudno.
Bittrex mi dzigericu izvadio. Vise puta sam up load ovao dokumenta i blokirali me kao na 7 dana a od tada je proslo 15. Pisao sam supportu i dobijam genericke odgovore ludnica. Ako neko ima neki savet :wave:
Javi im se na twitteru i daj im broj tiketa. Ne u privatnoj poruci nego javno. Rešavaju u roku od par minuta ako su na mreži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari