Šta je novo?

Menjačnice

Zato ne radi aplikacija cex.io na telefonu?
Iz cista mira ne mogu da udjem,samo me vraca na pocetak da ukucam PIN...ja ukucam i nista se ne desava.
Kada se vratim korak nazad ukucam login podatke mail i pass i stalno mi salju neki broj koji se sam unese nakon prijema poruke ali mi non stop javlja DEVICE ALREADY REGITER tako nesto,kontam da je uredjaj registrovan ali zasto nece da udje u aplikaciju?
Na sajtu sam nnasao neki QR broj i API neke gluposti,probao unositi,slikati sve zivo i nece i nece...cak sam brisao aplikaciju i ponovo instalirao i opet nista.
Da li neko koristi to i da lii je imao slicnih problema/

Zato ne radi aplikacija cex.io na telefonu?
Iz cista mira ne mogu da udjem,samo me vraca na pocetak da ukucam PIN...ja ukucam i nista se ne desava.
Kada se vratim korak nazad ukucam login podatke mail i pass i stalno mi salju neki broj koji se sam unese nakon prijema poruke ali mi non stop javlja DEVICE ALREADY REGITER tako nesto,kontam da je uredjaj registrovan ali zasto nece da udje u aplikaciju?
Na sajtu sam nnasao neki QR broj i API neke gluposti,probao unositi,slikati sve zivo i nece i nece...cak sam brisao aplikaciju i ponovo instalirao i opet nista.
Da li neko koristi to i da lii je imao slicnih problema/
Gde srljaš. Sve ti lepo piše šta treba da radiš. Api je za neoficialne aplikacije.

Razmisaljam da preselim ltc sa wex-a na poloniex. Da li imate predstavu koliko je vremena potrebno za transfer, i da li mi se ispalti to da radim u ovom trenutku.

EDIT:
Ili dajte predlog za neki trecu menjacnicu.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Transfer LTCa je brz ali ako na poloneixu nemaš lvl2 ili veći ne prebacuj ni u ludilu jer ćeš imati problema sa povlačenjem. Bitstamp je bolja opcija.

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Verifikovali me na bittrexu za jedno pola sata otprilike. Poslao sinoc LK, nisam razmisljao da nece da prodje zbog slova, pasos sam im sada poslao i ok. Sve ostale menjacnice na kojima sam planirao da se verifikujem, polo, cex, bitstam traze dodatni dokument o prebivalistu, a kao za maler sam bacio poslednji racun za mobilni, citam da i to prolazi.

Na poloniexu ne mozes ni da ubacis valutu ako nisi verifikovan, bezveze.

Jesu li skoro odgovorili nekom sa Bittrexa na ovoren tiket? Preko mesec dana i nista od verifikacije...

Vidim da kukaju mnogi po stranim forumima.

Gde srljaš. Sve ti lepo piše šta treba da radiš. Api je za neoficialne aplikacije.

Evo,ne srljam...potpuno sam smiren,samo sto sam pokusao jedno 50x da se ulogujem preko aplikacije ali nisam uspeo.Da li bi ti mogao da mi pomognes?
1) kad idem na log in ukucam mail i pass,kazu da ce mi poslati kod xxx-xxxx-xxxx54
2) automatski kad mi stigne SMS taj broj se upise i kliknem na CONFIRM ali se nista ne desi vec pise DEVICE IS ALREADY REGISTER...
3)Probam da idem na ?Can't login to account?
4) Pise lepo...login to your cex.io account
go to profile and choose tab cex.io mobile
Generate QR code for mobile accsess
SCAN QR code or enter API key manually!!!

Sve to uradim iz ovog poslednjeg dela ZA MOBILE ACCSESS pojavi se opet prozor sa generate activation key koji kad kliknem otvorise jos jedan i pise ...KLASIKA :D
2FA confirmation
Da mi posalju SMS ili da me pozovu...izaberem SMS i kad stigne unesem...i opet isto izadje iz svih prozora i stoji na cex.io mobile i lepo mi pise DEVICE STATUS NOT CONNECTED 3x dok samo 1 pise da sam bio konektovan i stoji moj model telefona...

Evo,ne srljam...potpuno sam smiren,samo sto sam pokusao jedno 50x da se ulogujem preko aplikacije ali nisam uspeo.Da li bi ti mogao da mi pomognes?
1) kad idem na log in ukucam mail i pass,kazu da ce mi poslati kod xxx-xxxx-xxxx54
2) automatski kad mi stigne SMS taj broj se upise i kliknem na CONFIRM ali se nista ne desi vec pise DEVICE IS ALREADY REGISTER...
3)Probam da idem na ?Can't login to account?
4) Pise lepo...login to your cex.io account
go to profile and choose tab cex.io mobile
Generate QR code for mobile accsess
SCAN QR code or enter API key manually!!!

Sve to uradim iz ovog poslednjeg dela ZA MOBILE ACCSESS pojavi se opet prozor sa generate activation key koji kad kliknem otvorise jos jedan i pise ...KLASIKA :D
2FA confirmation
Da mi posalju SMS ili da me pozovu...izaberem SMS i kad stigne unesem...i opet isto izadje iz svih prozora i stoji na cex.io mobile i lepo mi pise DEVICE STATUS NOT CONNECTED 3x dok samo 1 pise da sam bio konektovan i stoji moj model telefona...
Na telefonu idi u setings pa na app pa na cex app, klikni na clear data i na clear cash. Idi na sajt cex-a. Obrisi sve kreirano za mob. Kreiraj konekciju za mob. Klikni na show qr. Pokreni na telefonu cex app. Iz cex app na telefonu skeniraj qr kod sa sajta.

Na telefonu idi u setings pa na app pa na cex app, klikni na clear data i na clear cash. Idi na sajt cex-a. Obrisi sve kreirano za mob. Kreiraj konekciju za mob. Klikni na show qr. Pokreni na telefonu cex app. Iz cex app na telefonu skeniraj qr kod sa sajta.

Svaka cast...uspeo sam nekako.Tog ciscenja DATA i CASH-a se zaista ne bi setio a deluje tako logicno :D ne znam zasto je sve puklo kad nisam bio izlogovan itd...jednostavno jutros kad kliknem na cex aplikaciju pise da upisem svoj code,ja ukucam 4 broja taj pin i ranije odmah udje a od jutros stoji do besvesti na ekranu sa popunjenim kodom...sva 4 kruga popunjena i ni da mrdne.U svakom slucaju kapa dole i puno hvala :)

Priča se o tome skoro na svakoj strani ove teme u poslednje vreme.
Ja sam prvi tiket otvorio 17. oktobra. Označavali su ih kao rešene (a da nisu ništa rešili), pa sam otvorio 3 nova.
Do danas sam dobio dva "odgovora". Prvi da su "prosledili" moj slučaj, a drugi da su "prosledili" moj slučaj i da više ne kreiram nove tikete.
Od tog poslednjeg "odgovora" prošle su 2 nedelje.

Ima li mesta panici?
Sinoc sam dobio 0.01 i do sad jos posle toga 0.021 zec i pise na flypool da su uspele transakcije.Medjutim ta od sinoc je na cex PENDING jos uvek a ove 2 od danas ne postoje,nema ni na pending nista.Sta da radim??

Pogledaš blockhain i ako se ne slaže sa cexom pišeš supportu cexa

Odeš na zec block explorer i ukucaš u pretragu tvoju cex adresu ili txid sa poola i vidiš šta se dešava sa tim transakcijama

Може ли мала помоћ?
Где се тачно налази опција за слање "тикета"?
Писао сам им, али још ништа нису одговорили

https://support.cex.io/hc/en-us/requests/new

Ispuni sva polja, napiši detaljno kakav je problem u pitanju i pošalji im i screenshot. Kapiram da će do sutra da se jave jer je nedelja danas, ne znam da li im support team radi vikendom.

Uspeo sam da udjem tamo ali nista mi nije jasno.,...
Ne znam kako nije prvi put bila ispravna adresa...svasta!

http://prntscr.com/hig9tg

Da ipak napisem ticket?

Pozdrav ljudi, novi sam u ovome, ali potpuno novi i nista mi jos nije jasno. Pare sam sa kartice prebacio na Netteler, sa njega na Xapo. Na njemu sam razmenio pare za bitkoine. Da li su ti koraci za sada dobri i koji je sledeci korak?
Zelim pola novca da ulozim u altcoine i da stoje, zanima me gde da to cuvam? Drugu polovinu sam mislio da trgujem, koju menjacnicu preporucujete?

Poslao sam...ostaje da se nadam da ce biti sve ok...

Ako si. Ukoliko ti ne odgovore danas, eventualno sutra, otvori opet ticket i pitaj sta se dogadja.

Koliko traje prebacivanje ETH sa Poloniex na Cex? Na polo imam prvi nivo verifikacije dnevno max 2.000.

Pozdrav ljudi, novi sam u ovome, ali potpuno novi i nista mi jos nije jasno. Pare sam sa kartice prebacio na Netteler, sa njega na Xapo. Na njemu sam razmenio pare za bitkoine. Da li su ti koraci za sada dobri i koji je sledeci korak?
Zelim pola novca da ulozim u altcoine i da stoje, zanima me gde da to cuvam? Drugu polovinu sam mislio da trgujem, koju menjacnicu preporucujete?
Xapo ti je online novcanik za cuvanje odredjenih novcica. Od menjacnica ti preporucujem Bittrex, Poloniex. Ima ih na desetine. Ali ove su za preporuku. Ne preporucuje se da se crypto valute cuvaju na menjacnici. Nadji neki offline ili peper wallet.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Xapo ti je online novcanik za cuvanje odredjenih novcica. Od menjacnica ti preporucujem Bittrex, Poloniex. Ima ih na desetine. Ali ove su za preporuku. Ne preporucuje se da se crypto valute cuvaju na menjacnici. Nadji neki offline ili peper wallet.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
Znaci to sto hocu da cuvam cu cuvati na offline walletu. Znaci prebacim sve bitkoine sa Xapoa na Poloniex, tu razmenim pola u sta hocu i posaljem u offline wallet?
Drugo pitanje je kako vi trgujete sa vecim novcem ako su menjacnice nesigurne? Da li odredjeni deo zarade saljete u wallet a neki deo ostaje na menjacnici?

A ima li predlog za neki offline wallet za BTC i ZEC?

Ja povukao ZEC sa cex na jaxx sve proslo fluidno. Medjutim na main screenu stoji rejected a transakcija u finance stoji - xx i processing. naravno zec mi je skinut sa naloga i nista se dalje ne desava

Da li se ovo desavalo nekom da stoji dugo samo Transaction is being processed. A u payment We are checking your payment details.
Please allow us some time to process.

Vrh Dno