Šta je novo?

Meizu m2 note

Bas cudno, nikad nisam imao problem sa tim wakelock-om.

Jesi ti sa A presao na G bez full wipe-a?

Presao sa ful vajpom.

A sada vidim da bbs nekada nece da se instalira ako nisu odgovoarajuci root binaries ili ako je busybox instaliran negde van xbin ili ako je starija verzija. Busybox iskljucujem kao opciju ali vidim da dosta ljudi ima problem da updejtuje binaries. Pa mozda ni meni Supersu nije odradio dobro.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Moze biti.

SuperSU 2.65

Opet sam nocas imao drain. Manji ali i dalje je to mnogo, oko 15%.

Opet probao da instaliram bbs i...
uploadfromtaptalk1464074816371.jpg

Radi M2 Note kao svetlica sad. Sa prethodnom verzijom je bio užasno usporen i samo me je nervirao.

Stavi 2.65 supersu, mora da radi. Nista nije drugacije kod mene. Onda kad te pita za recovery idi normal i na kraju binary odradi, kad zavrsi restart i to je to.

Telefon mi je i ranije bio veoma brz, a nakon apdejta je postao supersoničan.

Posle intenzivnog maltretiranja posle updatea na Flyme peticu jedina mana koju sam nasao je WB kad se u mraku fotka nesto s blicem gde imate beline neke - omasi AWB i dobijate plavicaste fotke. To ranije nije masio. Resenje je ukljuciti manual mod i staviti WB na fluorescent mod. Nesto ga buni. Inace u svim ostalim situacijama kamera je jos dodatno ubrzana i ispeglana u odnosu na stari sistem. Ostalo funkcionise odlicno, bolje i fluidnije nego ranije, mislim da je i rad sa vise otvorenih aplikacija malo optimizovaniji. Baterija mi od ujutru od 8 do uvece od 23h bude na 52-54%.

475b2183464e0460f17c7ee8d4facb68.jpg

Da li mi neko moze reci, koja je ovo kod mene verzija? Jel to poslednji flyme 5?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Radi M2 Note kao svetlica sad. Sa prethodnom verzijom je bio užasno usporen i samo me je nervirao.

?! Pre ce biti da te je klalo nesto od popularnog shitware-a tipa WA, Viber itd. A da je upgrade samo ispeglao i optimizovao neke stvari dok bloatware ne uzme maha opet.

Telefon mi je i ranije bio veoma brz, a nakon apdejta je postao supersoničan.

Upravo.

Da li mi neko moze reci, koja je ovo kod mene verzija? Jel to poslednji flyme 5?

To ti je BETA, zasto/odakle si metnuo nju, i to G edicija, moraces sam da odgovoris. Ovo je trenutno stable: http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1

@Love Hunter, ta verzij je bila kad sam uzeo telefon

Ta je verzija i kod mene, sve radi savršeno. Nije se zaledio nijednom ili da se neka aplikacija krešovala.

I dalje mi se desava da ne dobijem uopste poruku iako sms centar radi. Promenila sam karticu, ali sistem je ostao isti.
Ocito nesto ne sljaka na ovoj G verziji tako da se vracam na A. :(
Poruke ne stizu samo od jednog broja, i ne znam gde bi mogao da bude zastoj? Ima li iko ideju?:trust:

Poslednja izmena:
Ja koristim textru, stock aplikacija mi je nekako iritantna. Za sad nikakvih problema sa porukama nisam imao. Preporuka za aplikaciju.

Ne znam sta je sa porukama. Tri stignu, četvrta ne, i sve tako.
Mislila sam da je do sistema, videci jos...

Nije to do sistema.

Da nisi na VIP-u? Ja sam imao taj problem na VIP-u, ne samo ja nego i devojka moja, tako da ako si na VIP-u, to može biti problem. Opet čudno je zar ne da bude samo taj kontakt?

Sent from my m2 note

Nisam na vipu i nije do kartice jer sam je menjala. Za sad sam otkrila da je samo taj kontakt u pitanju jer sam dobila povratnu informaciju "sto ne odgovori na poruku" :D

Ne znam do cega je, SMS centar radi proveravali smo, kazu da je najbolji test kad sama sebi posaljem poruku, ako stigne znaci da je sve ok...
Bas je iritantno jer kazem vam, tri stignu, cetvrta nece, peta stigne, sesta i sedma nece i sve u krug...

Stigao mi je ekran iz hog konga za 15 dana. Kad sam ga povezao slika je bleda, isprana i ima vertikalne bele linije. Da li neko zna resenje?

Stigao mi je ekran iz hog konga za 15 dana. Kad sam ga povezao slika je bleda, isprana i ima vertikalne bele linije. Da li neko zna resenje?

nisi lepo povezao.... pogledaj ponovo da li su zasticeni oni mali kondenzatori (ili sta vec) na flet kablu... pipkaju nesto i prave problem...

Rastavio sam ga nekoliko puta, sve je lepo povezano. Da li postoji mogucnost da je ekran neispravan. Ili da je nesto softverski? Kad uslikam skrinshot i slike prebacim na komp slike su normalne nislu blede i nema tih linija.

m2note1.jpg

m2note2.jpg

Poslednja izmena:
Tipičan neispravan Meizu ekran. Otvori dispute, i traži pare nazad.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Čisto sumnjam da se isplati. Za početak traži full refund bez slanja, pa posle vidi šta ćeš dalje, ako ti ne odobre.

Ok, hvala. Ti si siguran da je neispravan ekran, vec si video ovakav problem?

Da, imao sam, doduše dosta manje, razlivanje na m1 note, i zamenio ekran. Puno ljudi je imalo probleme sa ekranom, posebno na m1 note.

Evo koje sam ja probleme uocio na zeninom m2 i za sad nisam nasao resenje, a nisam ga posebno ni trazio...

1.ponekad kada slikam, jednostavno odmah nakon toga nema slike u galeriji, to mislim da je mesto povezano sa memorijskom, jer je bilo postavljeno da se memorisu na karticu, kad sam promenio da ide na memoriju uredjaja problem resen, ne znam jel to privremeno ili...

2. Slike su jako cesto "razmazane"

3. Kada je postavljen srpski kao jezik sistema i otvori se neki domeni, ne vidi se nijedna opcija za odabir, ono sa strane stoji kvakica, skrolovanjem se pomera, ali ponudena opcija se ne vidi samo prazno polje

Vrh Dno