Šta je novo?

Meizu m2 note

koja bi to bila revolucija u masovnoj industrijskoj proizvodnji, komad polimera, stakla, whatever sa programiranim vremenom samopucanja!

Sent from my m2 note using Tapatalk

Jesam i ja slomio ekran, ali sam ga slomio tek nakon petog pada sa visine od metar i po.

Elem, ne uspevam da izguglam na temi: mogu li kinesku peticu da pregazim internacionalnom peticom bez wipe-a?

Vec tri sata pokusavam da resim problem i nikako mi ne polazi za rukom. Naime, instalirao sam peticu, lepo je radila i neki djavo me je terao da instaliram ponovo global verziju. I od tada mi telefon stoji u boot loop modu (okrece se onaj oblak i ispod pise flyme), i nista se ne desava. Vracao sam na fabricka podesavanja, ubacivao razne updat-ove ali nista. IMa li neko ideju kako mogu da resim ovo?

Meni je *****o jer ne koristim touchpal pa mi na lock screenu stoji: Words typed today: 0

Ili nešto slično. :D

Ne mogu da verujem kako su ispeglali softver...
Kamera je sad odlična, pre jedva af odradi kako treba. Ovo sad 9/10 pogodi.
Baterija je za jedno 15-20% bolja, izgurao mi je 5h 5m sot-a i ostalo 18%, pre retko kad išao oko 5h.
Jedino lošije kešira, učitava dosta aplikacija ponovo kao i kod Samsunga. Valjda će to ispeglati u sledećem update-u.
Moram da kažem da sam i odustao od prodaje telefona posle ovog update-a.

Veliki bi mogli ponesto i da nauče od ovih "kineza" , kako se slusa feedback kupaca, problemi, savetima.. Tako se gradi brend od nule..

Moram i ja da pohvalim poslednju verziju Flyme OS-a, stvarno je u pitanju ozbiljan korak unapred u odnosu na poslednju 4.5.x verziju. Definitivno su ispeglali kameru koja sada brze i preciznije fokusira, kompletan telefon je brzi. Kod mene kesira sasvim ok, nista spektakularno losije.

Instalirao sam Flyme 5 global i sve je proslo glatko i za par min. Radi malcice glatkije, i lepsi je sistem. Mada je i meni izuvao kako radi svejedno. Ali lep napredak u sistemu.

Meni se na f5 desavalo da mi ne stižu poruke ponekad. Ima li iko taj problem?
Mahom stizu na vreme i regularno ali neke ne. Ići ću i do mt:sa da vidim da nije problem u kartici, ali rekoh da proverim i ovde.

Meni se na f5 desavalo da mi ne stižu poruke ponekad. Ima li iko taj problem?
Mahom stizu na vreme i regularno ali neke ne. Ići ću i do mt:sa da vidim da nije problem u kartici, ali rekoh da proverim i ovde.

Njet imalaj sljična problemaja.

Meni znaju zabrljati obavještenja kod telegrama, tek kad uđem u aplikaciju vidim da imaju poruke.

Ja sam primetio da mi na whatsapp kasne por..
Ko može više da opiše taj problem sa keširanjem aplikacija. Kako se manifestuje?

Meni je tako za whatsapp i jos neke aplikacije ali Wi-Fi koči jer se gasi, nema opcije da se podesi da uvek radi. :(

Iskljucis ovo lock screen I wifi je stalno upaljen ;)

uploadfromtaptalk1463824124270.jpg

Sent from my m2 note

Na Cisco i TP Link ruterima znam da kasne notifikacije kod nekih. Kod mene nisu, ali Ubee ruter mi mnogo bolje sljaka sa telefonima nego ova dva prethodna. Moguce da ti je do wifi rutera. Resetuj ga pa probaj.

Ma ne, nije samo do mog rutera, prosto nije mi logicno da svuda kasni. :D
Restartovan ruter pre par dana. Nije mi toliko hitno jos nije pocelo da me nervira.
Hvala momci svakako.

Ne verujem da je do rutera, meni na neksus uvek notifikacija stigne pre nego na fon.

Meni dolaze odmah. Cisco onaj od SBB-a 2u1 3928s

Podesen vam security?

I ja kod kuce imam taj ruter. Sve podeseno kako treba. Ne znam do cega je problem.

Ne znam, probah sad i dolaze istog sekunda notifikacije i na whatsapp, viber, messenger, FB, Instagram... Nista nisam cackao, samo sam apdejtovao na peticu Global ovu zvanicnu. Malo ga cackam sad i odziv je bolji. Nije to bogzna kako brze ali malo je sve tecnije. Napredak vidim i u tastaturi, ali celokupan sistem je bolje odradjen.

Meni sve radi ok, ali whatsapp ume da zakasni. Kad sam zakljucala u tasku tad se problem resio delimicno.

Meni sve radi ok, ali whatsapp ume da zakasni. Kad sam zakljucala u tasku tad se problem resio delimicno.

pretpostavljam da je to sve urađeno, ali možda da ponovimo još jednom: zaključa se u tasku, uključi se auto launch i rad aplikacija u stand by režimu, i u power opcijama se pod settings stavi na off linked launch...bar meni u A verziji sve to sad radi bez zadrške uključujući i whatsapp...ako i nakon svega ovoga opet ima kašnjenja u nekim aplikacijama, onda problem verovatno ima neki drugi uzrok...

@Altru sve je uradjeno kako si napisao. Obrisala sam whatsapp instalirala opet i sad radi sve radi kako treba.
Na A verziji nije bilo nikakvih bagova.

Imam jednu molbu. Pošto ima dosta odgovora i postova da li neko može u par koraka da da proceduru za nadogradnja softvera. Dakle za nas koji imamo telenor čist telefon sa poslednjom verzijom 4.5.4.2 I (valjda je ova verzija).

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno