Šta je novo?

Meizu m2 note

Evo mene opet sa problemom. Viber kontakti nece da se ucitaju. Kad ga instaliram radi sve super, nakon toga nijedan kontakt nece da ucita. Kad kliknem na osobu za koju znam da koristi Viber pise invite to viber...
U nalozima su sinhronizovani kontakti ali corak...

Čak je i Viber sam skontao da ne valja i namjerno vas tjera od sebe. Dušica skromna, svima želi dobro pa i na uštrb sebe.

Instalirao 5.1.5G. Valjda sve radi. Čini mi se da je malo lepršavije. Jedino nema notifikacija da se javljaju.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Instalirao 5.1.5G. Valjda sve radi. Čini mi se da je malo lepršavije. Jedino nema notifikacija da se javljaju.

I ja imam sa ovom verzijom 5.1.5G problem da se notifikacije ne lock screenu ne javljaju, doduše na Meizu m1 note, mada sam probao sa svim podešavanjima. Stvarno više ne znam šta da preduzmem?

Malopre sam apdejtovao i sad vidim sledeći problem :
u nekim podmenijima se ne vide stavke kad je podešen srpski, a vide se kad prebacim na engleski jezik. Evo i slike
ab798b620fab7733a5162038e2a73eab.jpg
58d4db7ca175676fc661d40e20264d77.jpg
b35bba89b87debb76d0ced9513f6a62b.jpg
83c498af700862d7986da537da4b063d.jpg

Da nisam možda flešnuo neku pogrešnu verziju, u pitanju je 5.1.5.OG???

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Buraz ti nemaš uopšte Meizu već Huawei. Provjeri to.

Šalim se. Probaj flešnuti G Beta verziju. Kod mene radi super.

Tačno, ja imam Huawei, al žena će da me oleši jer sam njen m2 z....o. Jel ima veze koju verziju mogu preko koje da flešujem ili svaka verzija gazi prethodnu?

Tačno, ja imam Huawei, al žena će da me oleši jer sam njen m2 z....o. Jel ima veze koju verziju mogu preko koje da flešujem ili svaka verzija gazi prethodnu?

Nema. Ja sam gazio A verziju sa I, pa I sa G. Fercera ko ludo. Ova mi je (Build number: Flyme OS 5.6.4.12G beta)

I srećno sa ženom. Haha

Poslednja izmena:
Izvinjavam se što pišem post za postom, kasno je za edit. Dakle, rešio sam da za sada ostavim 5.1.5.0G . Namestio sam engleski jezik, i vidim da ženi ne smeta. Oduševila se što može da menja teme, koje su btw fantastične. A prva reakcija joj je bila: u što je brz[emoji4]. Posebno mi se sviđa kako su sredili aplikaciju za poruke. Sve u svemu prvi utisci su jako dobri.

Da li neko ima problem sa UniFi na novom flyme? Meni vise nece da se konektuje...

@kamango604, nešto ti opasno drlja u pozadini koliko ja vidim..

Kamango, daj BBS, pa cemo da vidimo

Ako imate problem sa prikazivanjem stavki u podešavanjima jednostavno promenite jezik... Stavite engleski i videće se sve. :)

Nocas pustam BBS.

Ovo je drugi ili treci put od kada sam stavio 5.1.5.0g da povuce ovako mnogo.

Ja furam bete i nemam problema, imam dosta freeze-ovanih aplikacija i sve je potaman, kuc kuc da ga ne ureknem

Sent from my m2 note

Sad nece da mi instalira bbs kao sistemsku aplikaciju. Ne znam koliko je precizan ovako...

Ali ipak pusticu preko noci pa cemo videti...

Kad udjes u bbs klikneš samo da ti baci na System, restart i to je to.

Meni normalno radi?!

Nije baš precizan i nećeš moći sve da vidiš. Tako je od 4.4 androida ili 5.0 nisam siguran.

Sent from my m2 note

Ma nece, izbaci mi da ne moze ali da probam preko rikaverija da instaliram app.

Baš čudno... Ne bi trebalo da bude razlike izmedju A i G u sistemu.

Sent from my m2 note

Mogu samo da kažem da je slikanje prilikom slabog osvetljenja (i pogotovo noću) i dalje očaj. Ne može fokus da uhvati kako treba. Ne daj Bože da probaš sam da fokusiraš (tap to focus), ode expozicija na najveću vrednost.

Mislim da se kamera pogorsala posle updatea, testiracu je jos par dana pa dajem sud. Nego stvarno su ispali slepci sto su izbacili dirac iz music playera :(

I kod mene, čak i u mraku kad sa blicom slikam, on uspije sam fino fokusirati.

Powermanagerservice.waklock mi je bio ukljucen non stop. Od 8 sati iskljucenog ekrana bio je ukljucen 8 sati. Kako nisam mogao da instaliram bbs kao sistemsku aplikaciju i da vidim detaljno sta je u pitanju, resio sam da odradim rifles.

Vrh Dno