Pa ja već 6 godina uzimam dve bolje o bolje telefone, verujući da ću imati brz telefon bez stucanja i kočenja, a ono uvek slično, uzmem telefon kojeg hvale, a nije skup, a bude na početku, a posle krenu da prave gluposti.... Zato bolje dati malo više para o biti miran i zadovoljan sa fonom u raduZar nije tako?
I kod mene je bio strašno tih tokom razgovora. Flešovanje novog riješilo problem..
Sent from my m2 note using Tapatalk
Kod tebe vrlo moguće da nije softverski problem.i na slusalicama se slabo cuje bas sam se razocarao
Kod tebe vrlo moguće da nije softverski problem.
Pored toga:
Mene nervira što pojačam do kraja na slušalicama i čujem normalno jako. Međutim, ako smanjim za jedan pa onda pojačam tada se zvuk još pojača u odnosu na prošlu najveću jačinu.
Isto tako ako pojačam do kraja dok mi je u normalnom modu čujem normalno, ali ako prebacim na silent odjednom se zvuk na slušalicama još pojača. Čudno, ali mi ne smeta.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Meni sve radi kako treba sve poslednje bete i poslednji A Stable tako da ne znam čemu čekanje![]()
Sent from my m2 note
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari