Šta je novo?

Meizu m2 note

Moj telefon je uzet u februaru mesecu u Telenoru. Verzija je 4.5.4I

Nisam je ažurirao.

Jel moze u par recenica kakav je ovaj m2 za prosecnog korisnika, koje su mane uocene?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Jel moze u par recenica kakav je ovaj m2 za prosecnog korisnika, koje su mane uocene?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Odličan za pare koje daš. Mana mu je kvalitet izrade, ali nije ni to ništa slabije od konkurencije, recimo meni se ova lajsnica iskrivila sama od sebe, ne znam šta bi se tek desilo da mi je ispao.

Ostalo je sve super, fluidan je i zabaguje jedino ako je do aplikacije, tipa meni se desilo sa Viberom par puta. Kamera nije loša takođe za ovaj cjenovni rang.

Uglavnom, za prosječnog korisnika i za ovaj cjenovni rang i više nego dobar izbor.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Evo da prijavim da je i zeni prslo staklo negde na sredini, bez da joj je negde ispao, materijal izrade je krs, telefon u futroli i sa folijom na displeju. Ponavljam nije ni ispao, zena nije ni primetila, vidi se iz jednog ugla samo.
+ i njoj zvecka kamera...

Joj ne pričajte. Samo od sebe prslo staklo, samo od sebe se iskrivio...

Sent from my m2 note

Kako može staklo da pukne samo od sebe, odnosno ako nije nikako bilo napregnuto ili udareno?

Ne znam, ali svakako je čudno. Šta se dešavalo, tipa ostaviš telefon uveče na stolu i ujutru ga nađeš sa napuknutim staklom?

Samo da napomenem da izgleda ima vise serija telefona. Na onom prvom gde mi je pozuteo ekran izrada samog uredjaja je bila losija od drugog sto sam dobio. I ekran drugaciji... Ovaj drugi je utegnutiji, crvsci, ne krcka, sve deluje mnogo bolje odradjeno... Kao da su nesto doradjivali u kasnijoj proizvodnji.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Kako vam tako ispadaju ti telefoni i pucaju ti displeji (sami od sebe?) meni nije jasno nikako.
Necu da baksuziram sama sebi, ali nijedan telefon koji sam do sada imala nije napukao/pukao ili tako to. Bile su razlicite klase telefona, i nikad neki deluxe.
Pritom ono sto neko rece kad imate malo dete pa telefon prosto padne to je samo izgovor, detetu ne treba telefon. :D
Maska koju najvise prodaju na Aliju je zaista sjajna, gumena pozadi sa strane kao zastita, radi svoj posao. Porucite je, mozda ce zastititi sve ;)

Ispadne fino, ne pazis ili nesto radis tako da zaboravis na telefon. Nije da ga namjerno bacamo. Doduse meni ovaj nije ispadao, ali zato je Nexus prezivio sve zivo, padao mi sa bicikla na spustu, istresan sa mrvama sa balkona i slicna ******.

LOL. Ljudi, dajte se malo uozbiljiti. I moj drugar kaze da nece da uzima vise 5.5" telefone jer toboze to je problem sto je preveliki i zato mu je ispao i slomio nacisto (Huawei, ne Meizu). Lol. Jeste, 5.0" ne ispada sigurno :d

Kum bacio pre neki dan svoj s5 o beton sa nekim stvarima, masku izgrebao do lajsne i nju izgrebao, a ekran ceo. Zenin telefon perfektan, folija ne ogrebana, maska i telefon takodje, a ekran (staklo) naprslo po sredini bez da je padao.
196f2c72c4c418f2ecab4df0ac990b5d.jpg

Poslednja izmena:
Pa to samo potvrdjuje ono sto se i nama desavalo, nije bas kvalitetno staklo ugradjeno, al opet za tu cenu ne mozes ni ocekivati nesto full.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Mogu da ocekujem da ne radi kako treba, ali ne i da se raspadne. Jeste da je telefon za zenu, ali i najjeftijiji samsunzi su joj gurali po 2 godine bez problema, ovaj posle 6 meseci moram da razmisljam o zameni. Mislim da cu poceti da zaobilazim ove jefitne opcije, nisu dzabe jefine i za dve godine ce me izaci kao da sam uzeo jedan cestit...

Poslednja izmena:
Kum bacio pre neki dan svoj s5 o beton sa nekim stvarima, masku izgrebao do lajsne i nju izgrebao, a ekran ceo. Zenin telefon perfektan, folija ne ogrebana, maska i telefon takodje, a ekran (staklo) naprslo po sredini bez da je padao.
196f2c72c4c418f2ecab4df0ac990b5d.jpg
Ne sme da ti kaže da je pao. A i u ženskim torbicama žive karakondžule.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

A i u ženskim torbicama žive karakondžule.

Istina. :D
Ja sam moj ekran ogrebala na rajsferslus jer nisam obratila paznju na to kad sam ga ubacivala u torbu. Od tad mi telefon stoji u posebnoj pregradi koja samo tome sluzi.
Generalno, zene manje vode racuna o tehnologijama, telefon im sluze mahom za slikanje i slusanje muzike, ali verujte ima i nas izuzetaka, u manjini smo ali nas ima. :D

I dalje ne mogu da poverujem da je ekran pukao sam od sebe. Mozda joj je nesto palo na telefon pa je prsao ekran, ali da je sam od sebe pukao, evo ne znam... :D

I ako je nesto bilo, dovoljno je blago bilo da covek ne bi ni pomislio da mu se nesto desilo. Meni je klinac note 4 bacio na parket pa mu nista nije bilo. Telefon je sav plastican i ne mogu ni da ocekujem da ce trajati 3 godine kao meni note 2, a kamoli da cu ga nekom prodati posle 3 godine ni za 20e.

Ispao 2-3 puta, na beton, industrijski, tanka silikonska terracel futrola i neko no name kinesko staklo na njemu, ni tackice... drugaru lg g2 za usa trziste sa nocnog ormarica na tepih ispod koga je laminat, rascvetao se ekran, drugom poznaniku galaxy grand prime iz dzepa dok je sedeo na parket, ista stvar..

Meni pre toga idolX nekoliko puta na isti onaj beton i nista, drugaru jednom na parket i kraj...

Nema tu pravila, fizika je kucka...

Ja ako bi sada prodavao telefon koji imam 10 meseci i koji mi služi i za posao, mogao bih slobodno u oglasu da napišem "bez tragova korišćenja". Isto je Kinez u pitanju, kompletno plastičan.

Nerealna su vam ocekivanja, pogotovo za ove povrsine stakla.
99, 9% smo mi sami krivi i za svaki pad i nepaznju, bilo da je telefon 90 ili 900e, i cist je *****izam okriviti bilo kog proizvodjaca, za svoju glupost, jer ovo nisu terenci, nego telefoni.Vise paznje, pa ce biti manje problema.

Ovo gore staklo nije moglo nikako samo da naprsne od sebe, pa da je bilo i u tasni bogorodice Marije, i da je imala bilo koji telefon ovih dimenzija desila bi se ista stvar pod ovakvim pritiskom.

U poslednjoj beti (A verzija)

Ubacili su da mogu još neke app u multiwindow

uploadfromtaptalk1462718343040.jpg

Sent from my m2 note

Ivice, u pravu si si skroz, i ja sam se razočarao ovim telefonom, jer osim velikog i lepog ekrana, ništa drugo više nije tako posebno kao što je bilo u početku.... Sledeći fon će definitivno biti LG G3 ili 4, kažu mnogi da je to fon za svaku pohvalu, a o brzini, da je među najbržim telefonima na svetu, tako da, sledeći put nema više razmišljanja.... Razmišljao sam da sledeći bude Meizu mx5, ali, ne, ipak, ne hvala, kinez je to svakako i on bi radio prvih par nedelja dobro i počeo bi da zakucava kao o ovaj.... Nije ništa čudno što su poznate marke skuplje od kineza, ima to sve svoje....

Ne znam na sta si to odgovorio,verovatno na neku moju poruku od pre 3-4 meseca :D

Eto, za 2 dana odlican telefon postade krs... :D

Sto se tice lomljavine, sve zavisi od srece. Meni je alcatel Idol mini padao vise puta na beton/asfalt, jednom leteo 2 metra. Ima par ogrebotina na uglovima i to je to, nikad nisam koristio ni masku ni foliju za njega.
Nexus 7 pao sa 1m visine na parket i ode display

Ivice, u pravu si si skroz, i ja sam se razočarao ovim telefonom, jer osim velikog i lepog ekrana, ništa drugo više nije tako posebno kao što je bilo u početku.... Sledeći fon će definitivno biti LG G3 ili 4, kažu mnogi da je to fon za svaku pohvalu, a o brzini, da je među najbržim telefonima na svetu, tako da, sledeći put nema više razmišljanja.... Razmišljao sam da sledeći bude Meizu mx5, ali, ne, ipak, ne hvala, kinez je to svakako i on bi radio prvih par nedelja dobro i počeo bi da zakucava kao o ovaj.... Nije ništa čudno što su poznate marke skuplje od kineza, ima to sve svoje....
G3 svakako nije jedan od najbrzih :) g4 je druga prica

A i meri se telefon koji kosta ni 200e sa telefonima koji kostaju 400-500e. Bravo ti ga bravo :d

Nazad
Vrh Dno