Odličan za pare koje daš. Mana mu je kvalitet izrade, ali nije ni to ništa slabije od konkurencije, recimo meni se ova lajsnica iskrivila sama od sebe, ne znam šta bi se tek desilo da mi je ispao.Jel moze u par recenica kakav je ovaj m2 za prosecnog korisnika, koje su mane uocene?
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Ne sme da ti kaže da je pao. A i u ženskim torbicama žive karakondžule.Kum bacio pre neki dan svoj s5 o beton sa nekim stvarima, masku izgrebao do lajsne i nju izgrebao, a ekran ceo. Zenin telefon perfektan, folija ne ogrebana, maska i telefon takodje, a ekran (staklo) naprslo po sredini bez da je padao.
![]()
A i u ženskim torbicama žive karakondžule.
G3 svakako nije jedan od najbrzihIvice, u pravu si si skroz, i ja sam se razočarao ovim telefonom, jer osim velikog i lepog ekrana, ništa drugo više nije tako posebno kao što je bilo u početku.... Sledeći fon će definitivno biti LG G3 ili 4, kažu mnogi da je to fon za svaku pohvalu, a o brzini, da je među najbržim telefonima na svetu, tako da, sledeći put nema više razmišljanja.... Razmišljao sam da sledeći bude Meizu mx5, ali, ne, ipak, ne hvala, kinez je to svakako i on bi radio prvih par nedelja dobro i počeo bi da zakucava kao o ovaj.... Nije ništa čudno što su poznate marke skuplje od kineza, ima to sve svoje....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari