Izguglala sam moguce resenje.![]()
Security->Power-> podesavanja u gornjem desnom uglu i odcekiras Disable linked launch. Videcu da li radi.
Pogledajte prilog 199374
Izguglala sam moguce resenje.![]()
Security->Power-> podesavanja u gornjem desnom uglu i odcekiras Disable linked launch. Videcu da li radi.
Pogledajte prilog 199374
Inace koliko god da je telefon hvaljen hardverski, zavrsna obrada i materijali su krs, sto se moze videti iz prilozenog, 2 puta ispao telefon 2 puta pukao ekran.
I na osnovu toga si zakljucio da je materijal krs? Da li ti je ikada ispao Samsung (S2 do ovih najnovihih), video bi kako se oni lako lome. Ili neki LG. Ili usr*ani Ajfon. Kao da ih prave da od najmanjeg pada se ekran pretvori u srchu. Meni jedino stari HTC Wildfire nikada nije pukao a ispadao je toliko puta da su mu i ona slova pozadi sa maske HTC otpala od siline padova. Ekran nije pukao jer je prakticno ono preko njega plastika koja ga stiti, plus nije Gorilla glass i slicno pa nije tako osetljiv.Inace koliko god da je telefon hvaljen hardverski, zavrsna obrada i materijali su krs, sto se moze videti iz prilozenog, 2 puta ispao telefon 2 puta pukao ekran. Moj Note 3 mi je padao jedno 20 puta do sada i to na beton i sa vecih visina i nista. Al naravno zato je i cena takva pa se ne zalim, i ono ceo ekran 20e i nije neka investicija. Samo moram joj uzeti neki metalni bumper jer pored bebe ne moze da sacuva telefon.
Jeste vi sigurni da je sve ok s motorikom vasih ruku, kad vam toliko ispadaju telefoni?[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Koja je bese verizija softvera bila na telefonu iz Telenora fabricki? Kupio sam ga u novembru ako ima neke veze. 4.5.3 ili 4.5.4.2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari