Šta je novo?

Meizu m2 note

Jel ima u sebi vec to ili i dalje mora da se skida i instalira mzaccount.apk?

Sta je krnji rut? Imas pristup sistemskoj particiji i to je to.

Kingrootom mi je telefon upao u bootloop, pa sada moram sve iz pocetka da radim....
Pa krnji rut je nesto sto je za kineze svojstveno...za neke stvari imas dopustenje da menjas i doradjujes, a neke ne i usput neke aplikacije koje traze root mogu da rade, a neke ne.

Dodali su "user account"
51f149d7faa41eb56752340b4486798c.jpg

af53ed0f8ce5eefe59127d616159f148.jpg

Sent from my m2 note using Tapatalk

Jesu li menjali sta oko ikonica za obavestenja,tipa za tt ili je jos uvek onaj "oblacic":)

Dobro je da su sredili to za poruke, jer sam i ja imala problema sa porukama od decka. :D
Nesto meizu te veze i brakove ne podrzava.

Fercera odlično :) odlična kamera, a i stiže sms od moke supruge ;) do sada sa njenog broja nisu stizale poruke

Tacno sam znao. Sa top SMS-ovcima baguje, dok sa ostalima radi lepo. Klasicna programerska greska. Zato i izbacise ovako express novi apdejt.

Pa krnji rut je nesto sto je za kineze svojstveno...za neke stvari imas dopustenje da menjas i doradjujes, a neke ne i usput neke aplikacije koje traze root mogu da rade, a neke ne.

Eeee, sad bi ti i da imas root i da moz' da menjas sta god pozelis.... pa ne ide to tako... ne mozes i koku i jaje :d

Jesu li menjali sta oko ikonica za obavestenja,tipa za tt ili je jos uvek onaj "oblacic":)

Oblacic rules :)

Ја и даље не могу да верујем да су коначно убацили опцију да може да се подеси засебан звук за сваку картицу али само за позив не и за поруке!

Textra ima to.

Stock sms app je krs.

Колико видим текстра нема опцију за дуал сим телефоне.Тако бар они пишу.

Jel vas pita kada kliknete na play store link da li da otvori play store ili odmah otvori u browseru ili npr link za YT, a on otvori u browseru?

Ako neko moze da mi uradi SS svih system aplikacija, izgleda da sam slucajno obrisao neku, ne znam koju. Iz SD maid-a ili titaniuma.

E da to me jedino da kazem nervira, sto jewtube otvara iz brouzera umesto da me odvede na aplikaciju, mada mi je tako radio uvek.

Jel vas pita kada kliknete na play store link da li da otvori play store ili odmah otvori u browseru ili npr link za YT, a on otvori u browseru?

Ako neko moze da mi uradi SS svih system aplikacija, izgleda da sam slucajno obrisao neku, ne znam koju. Iz SD maid-a ili titaniuma.

Da li ti jos treba? Ako treba da okacim snimak jer mi je to lakse nego 20 ss-a da kacim...

Okači za svaki slučaj, da vidim da nešto nisam propustio. Mada to su sistemske aplikacije, to je 3-4 screenshot-a, lakše je.

Sent from my m2 note

Fora je sto mi je sto stock browser disable od prvog dana :D

Sent from my m2 note

Jel ima neko problema sa Skype aplikacijom? Meni uopšte ne stižu obaveštenja, iako aplikacija ima sve moguće dozvole.

Pozdrav, ja korisitim poslednju stabilnu A verziju. Probao sam G verziju i ne mogu da je rutujem klasicno i zato sam se vratio na A. Kada se podesi fino i onemoguce sve aplikacije koje ne zelim radi brzo i stabilno. Problem sa notifikacijama postoji samo ako Security aplikacija stavi aplikaciju u stand by. U A verziji sve je onemoguceno po difoltu sto meni odgovara ali treba rucno da se podese aplikacije koje zelim da se automatski pokrenu prilkom startovanja sistema i koje ne treba da idu u hibernaciju. Takodje mora da bude iskljucena opcija Disable linked launch. Default aplikacije se podese u podesavanjima (ima poseban tab samo za to). Sve radi brzo i bez problema.

Ne radi fokus da si pita.

Sve ostalo odlično, trenutno sam na 500h uptime-a.

Fokus? Kakav? Na kameri? Meni proradio, sam od sebe :D

Da li neko ima problem sa Dropbox?
Prijavljuje ga kao malicious app...

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ovo nista zivo nece da otvori preko aplikacije,sve tera na browser...pocinje da iritira malo.

Notifikacije kako vrijeme prolazi sve gore i gore rade, ako ga krenem gaziti neće ga sastaviti 5000 Kineza.

@Djilkosh_Ns, kako tebi rade na A verziji?

Poslednja izmena:
Meni rade, sto se tice toga i fluidnosti, nema problema, jedino me to smara sto sve tera da se otvara preko browsera umesto preko aplikacije, tako da onda moram da ponavljam sve preko tableta.

I jos jedna manica, na wifi se duze kaci

Nazad
Vrh Dno