Šta je novo?

Meizu m2 note

Ovo nista zivo nece da otvori preko aplikacije,sve tera na browser...pocinje da iritira malo.

Sent from my m2 note using Tapatalk
Ja rešio, ne znam kako [emoji23] [emoji23]

Instalirao još jedan browser znači da imam tri, pa tamo u default app (znas u apps > default apps) označio browser koji ću da brišem, obrisao ga i počelo je da me pita [emoji1]

@Djilkosh_Ns, kako tebi rade na A verziji?

Nem pojma, ja nemam problema. Sad sam skinuo najnoviju betu, pa cu da flesnem [emoji4]

Sent from my m2 note

he, znao sam da će da se desi ranije ili kasnije, ali ipak nisam se to nadao od kineza :) ukinuli su mogućnost downloada muzike kroz meizu music aplikaciju na A verziji, sada očito rade geo lokacije za skidanje...a bilo je baš zgodno, svašta sam skinuo...doduše, kažu ljudi da oni to ukinu pa vrate ali nisam siguran ovog puta...može preko vpn, dosta sporije naravno...

Poslednja beta, vrh.

Ono sto mi je trebalo npr, kada se radi screenshot, dobijes odmah kao meni da kropujes, a mozes i da radis long screenshot kao sto je na novim S serijama, doduse to je uvedeno na Note seriji.

Wifi ima dodatna podesavanja kada se klikne na mrezu na koju si zakacen, postoji wifi doctor, wifi speed test (radi test na kineske servere, tako da brzine nece bas biti neke) i postoji da stavis prioritet mrezi. Mrezu mozes da serujes preko QR code-a.

Od ostalih stvari sto sam primetio, mozda brzi malo, mada ja drzim na performance od prvog dana.

Promenio font, nasao sam konacno koji mi odgovara.

Ukratko, bas zadovoljan.

Edit :

Zaboravio sam još nešto da dodam.

Više ne morate da brinete za lockscreen da li će se videti ili neće ako su svetli delovi kod status bara, on stavi crnu boju

25bd6d6844422983a82861e846303113.jpg

Poslednja izmena:

Instalirao još jedan browser znači da imam tri, pa tamo u default app (znas u apps > default apps) označio browser koji ću da brišem, obrisao ga i počelo je da me pita [emoji1]

Nem pojma, ja nemam problema. Sad sam skinuo najnoviju betu, pa cu da flesnem [emoji4]

Sent from my m2 note
Pojasni malo kako brišeš u default apps.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Ne brisem u default apps, nego, ga obrisem preko npr sd maid-a ili klasicno uninstall.

Ali ih nemoj oznacavati u default apps, sad kad kliknes na neki YT link ili Play store, jel te pita?

Meni nije.

uploadfromtaptalk1465641115860.jpguploadfromtaptalk1465641121064.jpg

Sent from my m2 note

Pa uvek mi je obeležena jedna od te dve aplikacije ne mogu da budu neobeležene.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
Moras da imas vise instaliranih brauzera. I onda jedan koji ti je stikliran obrises. Nakon toga brises i ostale koje neces da koristis.

Jel ima neka caka da slike sa stock kamere budu 16:9 a da to ne bude 3M rezolucija. 5.1.6.OG verzija?

Poslato sa HUAWEI MT7-L09

Nije htelo...automatski ga prebaci na fabricki browser da bude primaran,ali sa onim alternative pickerom radi.
Problem solved.[emoji1]

Kažem ti, ja sam toliko stvari instalirao i brisao, da više ne znam šta sam uradio, ali meni je problem rešen [emoji4]

Sent from my m2 note

Meni nešto iz file Explorer-a neće, pa idem kroz recovery. Drži se volume up + power, kad se pojavi meizu pustiš power i držiš sve vreme volume up dok ne udje u recovery. Ide se na update bez wipe-a.

Sent from my m2 note

da li je moguce ubaciti tu poslednju betu, pa ako mi se ne svidi, vratiti se na poslednju stabilnu verziju? koja je procedura?

I ovaj novi primerak sto imam je dobio zuckastu fleku na ekranu kod volume tastera. I jos kod nekih na poslu isto drugi put. Nije od stiskanja tastera jer sam ga pritiskao tri puta ukupno za dva meseca a telefon i ne drzim tako da ga tu pritiskam. Ali izgleda da smo usli u servisu u trag sta je, gps prijemnik przi taj deo telefona (pregreva) i lepak se odvaja. Resenje je turiti telefon pod UV lampu... Samo gde je naci :D Srecom nije primetno preterano osim kad se ugreje. Dakle, pripazite na pregrevanje telefona. Ja sve to intezivno koristim zbog posla pa se i greje.

I ovaj novi primerak sto imam je dobio zuckastu fleku na ekranu kod volume tastera. I jos kod nekih na poslu isto drugi put. Nije od stiskanja tastera jer sam ga pritiskao tri puta ukupno za dva meseca a telefon i ne drzim tako da ga tu pritiskam. Ali izgleda da smo usli u servisu u trag sta je, gps prijemnik przi taj deo telefona (pregreva) i lepak se odvaja. Resenje je turiti telefon pod UV lampu... Samo gde je naci :D Srecom nije primetno preterano osim kad se ugreje. Dakle, pripazite na pregrevanje telefona. Ja sve to intezivno koristim zbog posla pa se i greje.

Zasto bi gurao telefon pod uv lampu??

Zato sto je u pitanju razlivanje lepka koji drzi lcd/touch. To je resenje koliko sam video na netu. Pripazite na pregrevanje fona.

Problem,danas sam uzeo tel kao polovan,inače je uzet februara ove godine u telenora,po displeju se vide bele fleke,ima ih mozda jedno pet-sest u rasponu od 2 do 4 mm veličine, inače najbolje se vide na svetloj pozadini...sta raditi,da li je to normalno i kako rešiti :-( hvala

Changelog:
User Center
VIP Member: Meizu launched a new member, enjoy the privileges and services.
Music
Word graph matching: a new local music lyrics cover function key match.
Search
The default pop-up keyboard slide search: Optimization.
Input
Review: full keyboard state, the default display lowercase keyboard.
Multitasking
Optimization: At the end of all the tasks without shutting down the background music being played.
Mobile butler
FIX: corrected several times to send traffic information to the operator after the restart the phone.
Fix: Start the management part of the application of mutual invalidation.
No third-party adapter repairing mobile butler theme icons.
Domestic services
Optimization: Optimization of search logic, highlighted keywords.
Communication
You can not receive multimedia messages encrypted information after: Repair.
Set up
FIX: Unable to set ringtone online ringtone dual card.
Mail
Optimization: Optimization mailbox folder switching logic.
FIX: Some messages garbled.
Landscaping theme
FIX: Integrated into the Home search page without a default pop-up keyboard.

https://downloads.meizufans.eu/m2note/firmware/test/5.6.6.14/a/update.zip

Nista vredno update-a.

Sad pricam sa kolegom iz IT-a, bar preko 20 komada se pokvarilo od 100 i kusur... neki sa tom zutom flekom (po vise puta), nekima brljavi ekran i slicno. Izgleda da telefon uopste nije namenjen za konstantnu upotrebu (mislim na heavy poslovnu upotrebu, ne klasicni korisnici)... kod onih koji su ga nosili non-stop i koristili, pocrkali su jako brzo... posle par dana. Koliko je lep, i koliko dobro i optimizovano radi, toliko je kontrola kvaliteta jako losa. Prosto je neverovatno da se isti kvarovi javljaju cak i na razlicitim serijama telefona...

Ja izgleda imam srece :d

Uzet 10. decembra u Telenoru. Nekad 2 puta na dan punim, nekad jednom. Fotkanje, snimanje, ponekad se odigra igrica neka, jako retko, ali ga ljustim bas. Sve super ,)

Ma i kod mene je besprekoran, a koristim ga za heavy poslovnu upotrebu
[emoji6] [emoji2]

Poslednja izmena:
Vrh Dno