Šta je novo?

Meizu m2 note

Šta ti sve brises, nije ni čudo što ti secka [emoji12]

Inače mogao si da preflesujes rom ili da izvučeš iz njega dialer :)

Ovo je maksimum koji sam mogao izvući iz baterije, uz manuelno osvetljenje, uglavnom 2G (nešto malo vremena na 3G, kada nisam imao wi-fi), i wi-fi većinu vremena. Takodje, bio je sve vreme vezan za gear fit, i par sati na bluetooth od kola:
7760daaf4a951dd8ae2bba5dc3e4380f.jpg
0181c53d2554277afbfce0d7e1df4007.jpg
024db5320448f59b35322bad464377c9.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Nema slike :)

Odličan rezultat, još rade oba sim slota ako se ne varam?
I sat vremena poziva na sve to.

Poslednja izmena:
Samo toliko??

S51204-022834.jpg

:wave:

715ac467abc9b13227f1f54eb8d6ec78.jpg
0c6662d90531a2de59c1644053bb21d3.jpg
4878ba398a832df768b29df5fad221c3.jpg
Dobra je skroz baterija [emoji5]

Lol
Meni bi nexus5 mreo posle tih 3h poziva.. Mozda jos 1h sot preko :)

Vidiš zašto mi je bitan omiljeni broj :D

Može još jedno sat vremena udaljenog ekrana.

uploadfromtaptalk1452646172424.jpguploadfromtaptalk1452646177839.jpguploadfromtaptalk1452646183086.jpg

Opet ja sa baterijom ali mi nije jasno kako je ovo moguce. Mzaync sam zamrzao istog trenutka od kada je upaljen telefon.uploadfromtaptalk1452680242702.jpguploadfromtaptalk1452680249572.jpg

uploadfromtaptalk1452682655176.jpg

Nešto mu ne odgovara. Evo šta sam ja zamrznuo + flyme launcher.

Jel vam se desava da ne rade neki klipovi,tj pusti se zvuk na umesto slike vrti onaj kruzic... Imam dosta klipova, svi su sa snapchata cuvani,znaci ista rezolucija,priblizno ista velicina... I neke kada pustim,desi se to i krene telefon da zakucava,jedva izadjem...

E probaj da ga koristis kao telefon ponekad, mozda pomogne :) Za hakeraj kupi Raspberry Pi.

Kuku, vama telefon izvuce odlicno sa baterijom.
Ja imam 50% za 9 sati koriscenja.
Pritom pokazuje da displej vuce najvise, a sve je iskljuceno, automatsko osvetljenje je podeseno. :trust:
Ne znam gde je zapelo. :D
Nekako sebe tesim da je to zato sto jos nisam usla u stos, sto je wi-fi stalno ukljucen i u pozadini rade viber, whatsapp i fb.

Kuku, vama telefon izvuce odlicno sa baterijom.
Ja imam 50% za 9 sati koriscenja.
Pritom pokazuje da displej vuce najvise, a sve je iskljuceno, automatsko osvetljenje je podeseno. :trust:
Ne znam gde je zapelo. :D
Nekako sebe tesim da je to zato sto jos nisam usla u stos, sto je wi-fi stalno ukljucen i u pozadini rade viber, whatsapp i fb.
Koliko stoji vreme rada ekrana, kada kliknes na display?

odlicno izgleda, jel ima neki popup kad stigne poruka?
koristim ChompSMS, nije ni on los :)
Ima da namestiš sta hoćeš, dosta podešavanja ima. Mene nervira chomp zato što mi dole stoje 3 tačkice, pa umesto razmaka ja kliknem na to... [emoji36]
Pa to je to. Verovatno jače i osvetljenje i eto. Ja sam juče bio dosta kod kuće, pa je bilo osvetljenje na 20-30%.

Samo sto ja nemam fb, ni messenger, neću da mi loše aplikacije vuku bateriju. Dobije se sigurno 10-20% bez njih.

Poslednja izmena:
Meni je osvetljenje podeseno na automatsko... Videcemo kako ce se ponasati. Jos ga ispitujem, istrazujem, pa zato sigurno brze vuce bateriju.

Hvala! :)

Meni je osvetljenje podeseno na automatsko... Videcemo kako ce se ponasati. Jos ga ispitujem, istrazujem, pa zato sigurno brze vuce bateriju.

Hvala! :)
Upravo tako, ja sam vratio i mrežu na 2G, da bih izlazio na dva dana, ovo mi je taman da potraje ceo dan i noć i sledeći dan i na punjač uveče...

Tackice na chompu nisam imao dok sam koristio flyme tools. Tj bile su gore desno,kao i na svim aplikacijama,kao integrisane u samoj app. Sada i mene nerviraju,tako da cu da predjem na to cudo sto si okacio,izgleda mi super

Upravo tako, ja sam vratio i mrežu na 2G, da bih izlazio na dva dana, ovo mi je taman da potraje ceo dan i noć i sledeći dan i na punjač uveče...

Videcemo. I ja stavih 2g mrezu, automatsko osvetljenje i sve ono sto ne vuce mnogo bateriju. Mada, optimalnu potrosnju cu skontati tek onda kad ispitam sve opcije koje fon nudi i kada ga budem koristila koliko mi je zaista potreban. :)

Stiglo mi danas staklo i dve maskice. Staklo razmisljam da li da stavljam,navikao sam ga sa mat folijom.. A maskicama sam odusevljen, uzeo sam crnu i crvenu, odlicno izgledaju na telefonu, nekako skuplje izgleda :D :D i dodaju mu malo tezinu,tako da mi bolje lezi u ruci (volim malo teze telefone,iako se gleda da su sto laksi).
evo linka ako nekog interesuje,vidim da su sada na snizenju, ja sam platio po 1.8e
http://www.aliexpress.com/item/Fall...ne-skin-case-Cover-For-Meizu/32492253499.html

ps. na slikama izgledaju svetlije,tj ova crvena sto sam dobio je bas bordo...mnogo lepa boja

^ ja uzeo takvu za Lenovo, kao da su gipsane iako na dodir deluju kvalitetno, padne fon na tepih, futrola/maska u parcice...samo Nillkin za ~6eur i ne razmisljam :p

Nazad
Vrh Dno