acivi_nik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2010
- Poena
- 300
Nisam brisao,nego sam je modifikovao. Dal bih brisao dialer...Šta ti sve brises, nije ni čudo što ti secka [emoji12]
Inače mogao si da preflesujes rom ili da izvučeš iz njega dialer![]()
Ček bre maloNema slike![]()
E probaj da ga koristis kao telefon ponekad, mozda pomogneZa hakeraj kupi Raspberry Pi.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3050155
[APP][5.0+] Material Messaging
Ja je stavio, odlična + ono što mi falilo u textri dual sim podržan.![]()
Koliko stoji vreme rada ekrana, kada kliknes na display?Kuku, vama telefon izvuce odlicno sa baterijom.
Ja imam 50% za 9 sati koriscenja.
Pritom pokazuje da displej vuce najvise, a sve je iskljuceno, automatsko osvetljenje je podeseno. :trust:
Ne znam gde je zapelo.![]()
Nekako sebe tesim da je to zato sto jos nisam usla u stos, sto je wi-fi stalno ukljucen i u pozadini rade viber, whatsapp i fb.
Ima da namestiš sta hoćeš, dosta podešavanja ima. Mene nervira chomp zato što mi dole stoje 3 tačkice, pa umesto razmaka ja kliknem na to... [emoji36]odlicno izgleda, jel ima neki popup kad stigne poruka?
koristim ChompSMS, nije ni on los![]()
Pa to je to. Verovatno jače i osvetljenje i eto. Ja sam juče bio dosta kod kuće, pa je bilo osvetljenje na 20-30%.2h38m45s![]()
Upravo tako, ja sam vratio i mrežu na 2G, da bih izlazio na dva dana, ovo mi je taman da potraje ceo dan i noć i sledeći dan i na punjač uveče...Meni je osvetljenje podeseno na automatsko... Videcemo kako ce se ponasati. Jos ga ispitujem, istrazujem, pa zato sigurno brze vuce bateriju.
Hvala!![]()
Upravo tako, ja sam vratio i mrežu na 2G, da bih izlazio na dva dana, ovo mi je taman da potraje ceo dan i noć i sledeći dan i na punjač uveče...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari