Šta je novo?

Meizu m2 note

Dobro prednost je sto ti je ovaj bio polovan, a ovaj je sad nov :)

Postoji li kontrola protoka podataka na flyme? Ja ne videh noge u podesavanjima...

Isti utisci kao moji sa pocetka... :-D
Posle nedelju dana koriscenja,performanse mu znacajno opadnu... Resetuje se sistem skroz,leti neko vreme... posle uspori i to je to... cak nemam ni mnogo aplikacija. Viber,fejs,insta,stock browser,tapatalk... samo to koristim i bogami laguje...
Bogami ti imaš nešto što ja nemam, jer ja tih problema nemam. Ah da xposed, djubre neopevano.

Po pravilu bi trebalo u memoriju telefona, mada moram da priznam da nisam nikada probao sa kartice, možda bi i uspelo.

Onda ide u memoriju telefona, da ne eksperimentisem.
Hvala!
Zasto ne nudi update kao opciju na telefonu? :trust: u opciji upgrade?

Bogami ti imaš nešto što ja nemam, jer ja tih problema nemam. Ah da xposed, djubre neopevano.

e sad cu lepo da resetujem sistem i idem bez xposeda... :p

jel postoji neka aplikacija da podesavam double press/long press na dugme sta da radi? na flyme tools to ima, pa ako batalim xposed, da mogu da podesim bez njega...
i moracu dialer da zamenim,jer zbog dpi,fabricki je los,a opet na flymetools ima dpi po aplikacijama da se menja...tako da cu i tu da se zezam... :D

Ja nisam voleo xposed tako da mi ništa ne smeta. Nikakav bug ništa, na dpi sam se isto navikao, promenio font i mnogo je bolje :)

Nakon update-a nemam opciju App centra (kao GP) i nema opcije personalizacije...
Ima li neko isti "problem" kao ja?:trust:

c45012cef573811385d595852ccab2a4.jpg

Pratim temu na XDA, uspešno su ubacili flyme 5, i izgleda da je stabilan, a kažu i fluidniji...
Ja ću ipak sačekati još malo...

Video sam to još pre. Mora da se menja IMEI u zipu, pa da se potpisuje sa zip alignerom itd. Mrzi me to. Što se tiče stabilnosti to je beta, a njima svuda gde radi net i brzo nema bagova, ostalo ni ne gledaju.

Edit: inače zar nije to za A verziju?

Poslednja izmena:
Decko kasnije izbacio zip koji samo flesujes u flashfire. Taj zip je bas i testiran na internacionalnom.

Mene vise brine da li posle moze vracanje na fabricki ili ne...

edit sad vidim kada si napisao, ovo je bukvalno izbaceno pre sat vremena

Poslednja izmena:
jel probao neko to? ako moze da se vrati na fabricki,onda mogu i ja sad da probam,ionako sam planirao da resetujem

Sve u svemu, telefon je prava "zver", a opcija Smart touch je potpuna revolucija.

ja probao ovo... morao sam i restart telefona posle toga,naravno...
mreza mi ne radi, tj restartuje se na svake 2 sekunde... dve radi,pa dve ne... probao sam da vadim kartice,opet isto...

A jel si uspeo da se vratis na 4.5 ?
Da,standardna metoda.

Probao opet peticu, opet isto... Inace mnogo lepo izgleda, i dpi je nizi po defaultu,tj sve je sitnije i lepse.

sad sam na svezem sistemu,bez xposed, pa da vidim da li ce ponovo da zabada posle 5-6 dana koriscenja...
a tako mi nedostaje flyme tools... :(

Poslednja izmena:
A sto je blesavo tokom upgrade-a, ako stavis da hoces Clear data, on sacuva slike i video klipove, dok imenik i poruke pobrise?! Ne razumem, ako vec nesto cuva onda bolje da cuva imenik i poruke koji neuporedivo manje prostora zauzimaju od HD snimaka sa kamere...

Montirao sam mu: 4.5.4.2l , pitam se hoce li sada raditi OTA update kroz sam uredjaj za buducu verziju?

Btw, morao sam u DCIM folder da stavim update.zip fajl jerbo se samo taj dir vidi na Linuxu.

Poslednja izmena:
A sto je blesavo tokom upgrade-a, ako stavis da hoces Clear data, on sacuva slike i video klipove, dok imenik i poruke pobrise?! Ne razumem, ako vec nesto cuva onda bolje da cuva imenik i poruke koji neuporedivo manje prostora zauzimaju od HD snimaka sa kamere...

Montirao sam mu: 4.5.4.2l , pitam se hoce li sada raditi OTA update kroz sam uredjaj za buducu verziju?

Btw, morao sam u DCIM folder da stavim update.zip fajl jerbo se samo taj dir vidi na Linuxu.
Nije to blesavo, ne formatira internu "sd karticu" i tako je na svim telefonima.

Može li neko da proveri da li mu radi vidžet za Morecast aplikaciju za vremensku prognozu. Na drugim android telefonima mi radi, ali ovde ne učitava podatke.

Sad probao radi.uploadfromtaptalk1452503829711.jpg

edit Probao i ja flyme5 i isti problem imam sa mrezom. pali se i gasi konstatno. mada radi i po minut dva pa opet krene da se gasi.

Poslednja izmena:
Instaliraj Nova launcher, pa probaj sa njim.

petljao sam nesto oko dialera, iako sam ga prvo bekapovao titaniumom, sad kad ga vratim - ne radi... tj otvaram kontakte,ali kad zovem,samo me izbaci...
jel moze neko da mi posalje original Dialer.apk pa da ga sam vratim, ebem ti titanium smrdljivi

HITNO

Vrh Dno