Bogami ti imaš nešto što ja nemam, jer ja tih problema nemam. Ah da xposed, djubre neopevano.Isti utisci kao moji sa pocetka... :-D
Posle nedelju dana koriscenja,performanse mu znacajno opadnu... Resetuje se sistem skroz,leti neko vreme... posle uspori i to je to... cak nemam ni mnogo aplikacija. Viber,fejs,insta,stock browser,tapatalk... samo to koristim i bogami laguje...
Thanks, nisam ni ulazio u securitySecurity app pa data.
Izasao je noviji 4.5.4.2I koji mozes skinuti ovde. Instaliras ga tako sto prebacis taj .rar na telefon i pokrenes iz Documents aplikacije...
Bogami ti imaš nešto što ja nemam, jer ja tih problema nemam. Ah da xposed, djubre neopevano.
Da,standardna metoda.A jel si uspeo da se vratis na 4.5 ?
Nije to blesavo, ne formatira internu "sd karticu" i tako je na svim telefonima.A sto je blesavo tokom upgrade-a, ako stavis da hoces Clear data, on sacuva slike i video klipove, dok imenik i poruke pobrise?! Ne razumem, ako vec nesto cuva onda bolje da cuva imenik i poruke koji neuporedivo manje prostora zauzimaju od HD snimaka sa kamere...
Montirao sam mu: 4.5.4.2l , pitam se hoce li sada raditi OTA update kroz sam uredjaj za buducu verziju?
Btw, morao sam u DCIM folder da stavim update.zip fajl jerbo se samo taj dir vidi na Linuxu.
https://drive.google.com/file/d/0B3kCikJOH1FbZ2staVNiMVZtSFk/view?usp=docslist_apipetljao sam nesto oko dialera, iako sam ga prvo bekapovao titaniumom, sad kad ga vratim - ne radi... tj otvaram kontakte,ali kad zovem,samo me izbaci...
jel moze neko da mi posalje original Dialer.apk pa da ga sam vratim, ebem ti titanium smrdljivi
HITNO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari