Šta je novo?

Meizu m2 note

Nemam pojma za rikaveri, ne znam kakav je bio stari pa da uporedim.

@Djilkosh_Ns jel se i tebi na material messaging sporo vraca tastatura? ostane boja iza nje,pa dok nestane,malo me nervira... nekako mi izgleda malo losije optimizovana aplikacija,pogasio sam animacije,ali i dalje mi je nekako spora... i sporo se ukljucuje, ali to resim tako sto izadjem na home.

Ima dosta animacija, pa zbog toga tako izgleda i ovo sto se tice tastature isto je. Samo što ovo nije lag niti bilo sta, nego eto duža animacija.

Ima dosta animacija, pa zbog toga tako izgleda i ovo sto se tice tastature isto je. Samo što ovo nije lag niti bilo sta, nego eto duža animacija.

animacije su mi iskljucene u aplikaciji. svakako se dugo pokrece, a i to sa tastaturom bih voleo da srede, mislim da nema veze sa animacijom....
sve u svemu,super je,samo da je ubrzaju malo

Ovima sto kače slike da im telefon drži 4 dana ne verujem dok ne postave dijagram rada uređaja.

Pa to je sasvim normalno 2-3 sata ekrana za 3-4 dana.

7 sati wifi i par sati razgovora, a ovako kad je jače osvetljenje, bez wifi, samo 4G onda 4 i po, 5 sati opušteno.

Meni se svidja dizajn aplikacije ali mi se ne svidja sto je uzasno spora. Treba joj vremena da se pokrene, da udje u poruku, podigne/spusti tastaturu...
+1

Inace, ispalim se i stavim najnoviji viber... Istog trenutka pocne telefon da zabada... Posle par sati vratim stari,opet je sve ok.

Koji najnoviji?

Kod mene je ova verzija, normalno radi.

uploadfromtaptalk1452942267090.jpg

Po meni je textra najbolja aplikacija.
Kod chompSMS se najezim kad vidim dole one tri tackice koje me ubijaju dok pisem poruku jer kliknem na njih isto toliko puta kao na razmak.

Ali textra ne podržava dual sim [emoji19]

Koji najnoviji?

Kod mene je ova verzija, normalno radi.

Pogledajte prilog 190086

najnoviji sa prodavnice.
stavio sam sa apkmirror onaj dok nije bio material look, sada je ok... ovo mi se desava vec treci put (uvek na resetovanim sistemima)... jos da sacekam par dana da vidim da li ce da pocne da zabada opet kao sa xposed ranije...

usput da pitam,kolika vam je default vrednost za zvuk u slusalicama u engineer modu?

Poslednja izmena:
Pa ako si uporedio verzije, vidiš da je i meni ta sa Google Play-a. Nemam problema.

Pa ako si uporedio verzije, vidiš da je i meni ta sa Google Play-a. Nemam problema.

zato mi je cudno sto mi se desava vec treci put... ali cim sam je instalirao, odmah je krenuo telefon da zabada, tastatura malo malo pa kasni, otvaranje/zatvaranje aplikacija uzas... otvaraje postova na FB haos... obrisem je, telefon poleti :D

Ne znam stvarno. Od silnih flesovanja i cackanja ko zna sta se desilo tvom telefonu [emoji12]

Ne znam stvarno. Od silnih flesovanja i cackanja ko zna sta se desilo tvom telefonu [emoji12]

ma koje crno cackanje, tako je bilo i kad je bio nov...
na XDA vidim da svi imaju xposed i niko nema problema nikakvih...a to je jedino cackanje koje sam radio. Sada ga ni nemam, imam 10ak aplikacija koje koristim i to je to.

uploadfromtaptalk1452947507489.jpguploadfromtaptalk1452947516735.jpguploadfromtaptalk1452947523260.jpguploadfromtaptalk1452947529802.jpg

Evo šta ja sve koristim. Sve normalno. Ne znam ja bih ti rekao...

Kod mene se sve cesce pojavljuje problem da mi telefon ne izbacuje notifikacije da sam primio poruke na viberu... Tek kad pokrenem aplikaciju vidim da su mi stigle poruke. Kao da aplikacija ili ne znam sta drugo ponekad zabode dok radi u pozadini.

A WhatsApp? Ili se to dešava samo na viberu?

WhatsApp nemam...

Jesi dao sve dozvole?
Jesi dao da koristi mobilni net?
Jesi dao da koristi wifi?
Jesi dao da se ne ubija aplikacija?
Jesi zaključao u memoriju?

Sve to odradio?

Upaljen je bio ceo dan na wifi... Nikakve dozvole i zabrane nisam postavljao.

Ako mozes pojasni mi malo ovo sto si napisao jer da se ne ubija aplikacija i zakljucavanje u memoriju nemam pojma kako se radi.

Ako izadjes iz vibera na exit, onda notifikacije samo vidis kada ponovo udjes u app, ako izadjes na obicno home dugme, onda pristizu notifikicije, a mozda ima veze i sa lock screenom :D

Ako izadjes iz vibera na exit, onda notifikacije samo vidis kada ponovo udjes u app, ako izadjes na obicno home dugme, onda pristizu notifikicije, a mozda ima veze i sa lock screenom :D
Kad ti je viber upaljen udji u multitask i onda drzi na ikonicu viber par sekundi i onda ce se pojaviti katanac i viber ce uvek raditi u background-u,pisao sam ja mislim vec tri puta o ovom resenju.

Ja uvek izlazim na exit, jer necu da me neko smara ceo dan i da mi zvrcka tel. inace na m1 sam :)

@Djilkosh_Ns

Onaj multi window patch iz M2 XDA teme, se odnosi samo na M2 , ili moze i za druge (Meizu) telefone?

Cudno, ne moze da se preimenuje fon za blutut, ili barem nisam nasao.Iako je 5.5", manje mi je glomazan od ostalih sa ekranom tih gabarita.Samo da je kabl malo duzi.

E da i da pitam, za ovaj flyme nalog...jal da se registruje, jal da ga kikujem?

Poslednja izmena:
Kad ti je viber upaljen udji u multitask i onda drzi na ikonicu viber par sekundi i onda ce se pojaviti katanac i viber ce uvek raditi u background-u,pisao sam ja mislim vec tri puta o ovom resenju.

Hvala meni je ovo pomoglo.
Inace pre nekoliko dana imao sam problem da su mi nestali svi kontakti iz imenika koji se sihnorizuju preko Googla. To mi se vec jednom desilo i resavao sam brisanjem kesha, permisama itd ali ovaj put nista nije pomoglo.. Onda sam rucno importovao sve kontaktre na tel. A navodno su u mojoj verziji (poslednja) resili taj bug...

Vrh Dno