Šta je novo?

Meizu m2 note

Pa za njega je i pitao, pa su ljudi pisali šta su razlike.

Pogledao sam Android Authority recenziju dje se vidi dosta lag-a, dok na onom drugom rivjuu toga nema.

Kakvo je stanje kod vas i koje vam se stvari ne svidjaju?

@Clapton
Nema laga, sve leti. Dosta imam aktivnih procesa, sihronizacija, dual sim pozivi koji se snimaju itd..
Mana za mene sto ne mogu custom Rom.

Da li je tacno da tel ima Dragontail staklo? Za Note je malo zbunjujuce sto se izvora tice

@Clapton
Nema laga, sve leti. Dosta imam aktivnih procesa, sihronizacija, dual sim pozivi koji se snimaju itd..
Mana za mene sto ne mogu custom Rom.

Da li je tacno da tel ima Dragontail staklo? Za Note je malo zbunjujuce sto se izvora tice
Hvala na odgovoru. A za koje 'kineze' ima custom ROM-ova?

Nema na cemu. Vecinom za Lenovo, Xiaomi, zavisi koji modeli. Za Meizu mahom MX modeli itd.
Ako se varam na m1 Note je otkljucan bootloader a na m2 Note nije

После задњег апдејта телефон зна да често закуца, екран полуди и нон стоп трепери мислим и да је фокус код камере не ради брзо као раније.

Jesi pročitao ti šta je napisano bar par prethodnih strana ili onaj post 301?

Meni secka samo tapatalk ali to je na svim uređajima problem ostalo šta god da sam probao radi savršeno, stvarno dobar telefon.

Poslednja izmena:
Meni najviše koči kada udjem u Page manager, tada vrti sporo, ubija, ali to je valjda do aplikacije, nemam pojma, tako sam čuo. A primetio sam da mi mnogo koči ceo telefon kada stavim onaj cleaner master i slične gluposti za čišćenje, tada odjednom krene da radi mnogo usporeno i zakoceno, da me jako iznervira i pobrisao sam sve to. Eto to je moje neko iskustvo. Šta vi mislite, jel može neki Premium telefon, kao npr Samsung S6 da koči i da zavitlava? Jer nekad pomislim da više neću uzimati jeftine telefone, ali onda kontam, ma garant i oni znaju da zakoci nekad, jer je ipak to Android sistem...

Koci generalno svaki, resenje je dobar cleaner. Instaliraj par komada pa vidi koji ce se najbolje pokazati sa tvojim uređajem.

Moj je trenutno Meizu m2 note, I evo čim skinem, tj obrišem taj cleaner master i onaj CM antivirus, odmah radi normalno bez ikakvog kočenja, pa se zapitam u čemu je problem, ako ti programi već služe da telefon ustvari radi glatko i bez zastoja, ono, ispade suprotno.... Nego sta vi mislite iz iskustva, koji je najbolji program za čišćenje pozadinskih aplikacija, jes memorije i sl, da me moram uvek ručno ici i brisati? Hvala na odgovoru :)

Sta ce ti Av i cleaner?

Pa, eto, mislih da će ta aplikacija da rešava problem oko kočenja i zakucavanja, ali je u suštini samo bilo još gore. Sada bez toga radi skoro pa perfektno, bez ikakvog gušenja. A ovo sam našao malopre na netu, pa možete pročitati, dosta je korisno za znati. Dakle, nikada više te cleaner aplikacije u moj telefon. A i zaključio sam da to ovom telefonu zaista nije potrebno, jer bar na papiru ima odlične performanse :)
www.kurir.rs/zabava/tech/sigurno-je...site-sa-androida-evo-zbog-cega-clanak-1669435

Kurir? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Pa dobro solidno napisan tekst.
Ne treba vam nikakav cleaner, task killer ili battery manager, sve su to prevare.

U poslednjih par dana primetno mi telefon losije radi... Zna da skroz zakuca na 10ak sekundi i ponekad bas uspori.

Na telefonu je Flyme OS 4.5.4.2I

U poslednjih par dana primetno mi telefon losije radi... Zna da skroz zakuca na 10ak sekundi i ponekad bas uspori.

Na telefonu je Flyme OS 4.5.4.2I
Meni se je to pocelo da se desava nekoliko dana posle kupovine telefona. Bio je na 4.5.4.1i.
Sada je na ...2I i evo nekoliko dana radi kao zmaj (resetovan je). Molim boga da ne krene da zabada opet.

Ako bude i dalje bagovao uradicu i ja reset... Bude li se opet pojavljivao bag mislim da cu se oprostiti od telefona dosta ranije nego sto sam planirao.

Ako bude i dalje bagovao uradicu i ja reset... Bude li se opet pojavljivao bag mislim da cu se oprostiti od telefona dosta ranije nego sto sam planirao.

tako sam i ja mislio... ne znam sto je poceo sam od sebe, mozda jer sam ga apdejtovao sa 4.5.x.x (neki stariji nzm koji,dosao telefon tako) na 4.5.4.1I i nisam ga resetovao... Moguce da je posle toga krenuo da baguje... Onda kad sam ga apdejtovao iz recovery-a na 4.5.4.2I stiklirao sam i reset... i sada sve radi odlicno. Videcemo za koji dan, ako opet krene da baguje, leti...

Meni baš od poslednjeg ovog update-a šljaka odlično. Šta ste vi radili ne znam, mada ja sam tu prčkao nešto, možda zato. Svakako to nema nikakve veze sa zakucavanjem.

Jel vam fb messenger bezi van ekrana gore kad se podigne tastatura? Malo me nervira to

Facebook djubre ne koristim.

Evo malo pre bio update za tapatalk i sad bolje radi definitivno. Probajte možda umišljam :D

Vrh Dno