Šta je novo?

Meizu m2 note

meni na A verziji takođe radi ota...a što se tiče flyme 5 koliko sam ja video biće ga negde početkom naredne godine za ovaj telefon ( ako u međuvremenu nisu odustali što ne verujem)...

Znaci telenor ima A verziju softvera? Skinem 4.5.4.1a, prebacim na telefon i odradim updejt?

Telefon treba da mi stigne svakog trenutka pa da skinem odmah update.zip.

Znaci telenor ima A verziju softvera? Skinem 4.5.4.1a, prebacim na telefon i odradim updejt?

Telefon treba da mi stigne svakog trenutka pa da skinem odmah update.zip.

ne, ne, nigde nisam pomenuo da je moj telefon sa telenora, ja imam A verziju softvera na telefonu koji nije kupljen kod nas...ovde ljudi imaju m2 note iz raznih izvora...kad ti stigne telefon proveri šta imaš i koji je pa onda vidi šta ćeš dalje...a telenor telefon valjda ima neku I verziju softvera...

Poslednja izmena:
Telenor M2 Note koji ja imam dolazi sa Flyme OS 4.5.3I

Ja imam 4.5.2I, telefon je uzet preko mts-a, na online proveru kaže da je to poslednja verzija, inače je bio skroz čist od bloatware_a kada sam ga dobio.

Meni isto @telenor stigao M2 note sa 4.5.3i verzijom.
Sta se dobija upgrade-om na 4.5.4?

@ostali koji su uzeli kod MTS-a ovaj telefon, kako i gde jer sam ja trazio i nema?! Meizu kao brend ne postoji vise u ponudi MTS-a. Ovakvo je stanje vec 20 dana unazad, stoga ne kapiram kad ste vi uspeli da ga uzmete @mts?

Flyme 5

Kada sam ga dobio verzija je bila 4.5.3i i nije radio OTA. Apdejtovao ručno na 4.5.4.1i i sada ne znam da li funkcioniše, pošto novijeg nema, pa nema šta da proverava. Nego, vidim na sajtu da uskoro izlazi Flyme 5, pa me zanima da li oni rade apdejte za sve telefone, ili samo za one najskuplje, a ostalima šta je bilo, bilo je??

Video sam sad podrobnije, ništa od apdejta na 5-icu. MX-ovi "voze" 4.5.7 verziju...

Flyme 5, od Januara sledeće godine, za M2 Note, za M1 Note, i za MX4 Pro i za MX4.

Meizu je firma koja dugo radi update-ove za svoje telefone.

Da li neko ima uputstvo kako da fleshujem I verziju ROM-a na kinesku verziju telefona?

Teško da ćeš to uraditi, najbliže tome je A verzija koja ima najmanje kineskih aplikacija. Rutuješ i pobrišeš ono što ti ne treba.

Pa to je valjda romeo uradio, ostavljao je čovek neki link ranije u ovoj temi...

Moj problem je u tome sto ne mogu da skinem niti jednu jedinu aplikaciju sa Google Play-a. Samo stoji Downloading.... Ne znam sta da mu radim, inace je root ukljucen.

Kakav je za gejming.?gledam na yt dosta seckaju ove jace

Nije za najjace igre na max podesavanjima. Gpu nije sampion

A da li u igricama ima da se podesava low high? Kakav je ovako u radu?

Citajuci ovako teme u vezi sa telefonima, mnogima je bitno kako im radi GPU u igricama. Pa ljudi, imate komp da igrate igrice ili konzole, zasto mora na telefonu? :D

Ja sam imao Nexus 4 i Nexus 5, da li sam ukljucio ikada igricu. Probao sam cisto da vidim kako sljaka.

Kakav je telefon u odnosu na Redmi Note 2? Igre me ne interesuju, interesuje me uopste brzina, kamera, kvalitet zvuka u slusalicama.

Kakav je telefon u odnosu na Redmi Note 2? Igre me ne interesuju, interesuje me uopste brzina, kamera, kvalitet zvuka u slusalicama.
Ne druže se vlasnici xiaomia i meizua međusobno... [emoji2] šalim se, ali pitanje je koliko ljudi je bilo u prilici da ih upoređuju jedan pored drugog...

Xiaomi nisam imao ali stizu dva krajem decembra pa cu onda moci vise reci,brzina je odlicna,sve radi trenutno,kamera je skroz ok i radi svoj posao,zvuk sam pojacao kroz inzenjerski mod i koritim neke asusove bubice i odlican je,pun baseva i poprilicno glasan,ima tonu nekij podesavanja u muzickom plejeru za zvuk.

na xiaomiju radi trenutnije.
To ne znam tako da ne mogu da komentarisem to,samo kazem da je meizu poprilicno fluidan a mene je iskreno odbio izgled kod rn2 jer mi nekako izgleda jeftino(moje misljenje),jako sam se brzo navikao na jedno dugme na meizu i na multitask i koriscenje gesture opcije za otklucavanje telefona.

Kakav je za gejming.?gledam na yt dosta seckaju ove jace

Lično, igranje na telefonu mi je skroz besmisleno, mada kada si u nekom prevozu ili čekaonici ili čekaš devojke koje uvek kasne užasno puno, onda dobro dođe. Mada, lično, više volim da slušam muziku u takvim situacijama. Ali kad sam video da postoji Star Wars Knights of the Old Republic za Android, e tu sam morao da popustim. Jedna od dve moje najomiljenije igre svih vremena na telefonu! Sjajno! I potpuno besmisleno, jer je čak i na 5,5 inča jako sitno i neudobno za igranje. Ili meni ovako matorom tako deluje...

Nazad
Vrh Dno