Od juce imam problem sa fb aplikacijom,kad sam na mobilnom internetu nece da radi,kao da nemam net dok na wifi radi najnormalnije,da li neko zna kako da resim ovo?
Posle duzeg korsicenja, kakav je u radu i kakva je baterija?
Bice uskoro vreme da p6 posaljem u penziju, pa sad ganjam nesto stabilno u radu, sa boljom baterijom.
Meni i dalje fb aplkacija ne radi preko mobilnog interneta,da li jos neko ima slican problem?
Čekaj malo, napravićemo konfuziju... Ja imam kinesku verziju telefona i imam normalno ažuriranje, ne znam sad koje su to verzije a da to nemaju? A Google play sam ubacio za par minuta... I koliko ja znam slušalica nema ni u verzijama sa internacionalnim softverom...Za kinesko trzište su m i u. H je internacionalna verzija, za strana trzista sa nasim punjacem, slusalicama, google play i podrskom za azuriranje.
Mislim da samo slusalice vrede razlike u ceni. Da ne pominjem originalni internacionalni softver. Da sve radi out of the box, da se moze azurirati.
Pricam to je jer internacionalna verzija skuplja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari