Šta je novo?

Meizu m2 note

Koristi nas par. Baš mi pisao kamango sta treba i kako pre flesovanja, par strana unazad.

Ja stavio 15-icu ne vidim neku razliku izmedju nje i 8-ice.

Namestio sam google play ali ni jednu ne mogu da skinem ili postojecu da update. Kako to da resim?

Jesam, uradio sam. Prvo mi je izbacivao neki eror a sad vrti downloading u nedogled.

Tako i treba, sacekaj neko vreme ili restartuj tel dok ne krene. Nekad nakon ponovnog dodavanja naloga proradi odmah, nekad ne.

To zna da se desava na telefonima kojima je out of sync vreme i lokacija na tel i google play.

Restartovao telefon i sad sve normalno radi.

Sad imam problem da nece da otvori poruku sa fb messengera iz notification bara. Moram da ulazim u aplikaciju da bih je procitao...

Pisao sam i o tome, samo treba procitati bar zadnjih dana i ima svih informacija.

Molim za malu pomoć. Kupio sam telefon iz telenora, a koristim mts. Sve radi savršeno oduševljen sam, ali imam veliki problem sa internetom. Ne radi uopšte mobile data. Sve sam živo probao, ali očigledno je do APN-a jer kada sam uneo manuelno podešavanja za mts wap krenuo je malo da radi ali skroooz sporo, onda sam obrisao taj APN i ubacio novi gprsinternet i neće da čuje. Resetovao ga, promenio "Bearer" na Unspecified. NISTA! Dajte molim vas, ako je neko imao slican problem pomozite. Ili ako neko ima neki print skrin podešavanja iz telekoma. Hvala!

I jos jedno pitanjce kad sam već tu: Zašto kad me neko pozove prikazuje samo broj npr +381641234567 a ja ga imam u imeniku al naravno sa brojem 0641234567. Ne povezuje ih, kako to da rešim?

Unesi gprswap apn podesavanja, ali bez proksija. Ni meni ne pravi sam apn za mts nikad,nego moram sam.

A to za brojeve,mozda si na starijoj verziji sistema. Na najnovijoj zvanicnoj nema problema. Skini sa flymeos sajta I verziju, prebaci na telefon i pokreni iz Documents aplikacije. Ili udji u recovery i povezi tel na komp pa onda prebaci i apdejtuj. Obrisi podatke,moja preporuka,znaci da se i resetuje.

Hvala na odgovoru! To je to izgleda je samo to bio problem. Ne znam kako nisu stavili negde neku naznaku da ne treba da se upisuje polje sa proksijem. verzija mi je 4.5.4.2l jel postoji mozda neka aplikacija koja može da sredi taj problem sa kontaktima? E, hvala još jednom baš sam se namučio oko ovoga :)

Probaj sa Twitch! Contacts Formatter. Izaberi našu zemlju i national format ili international prefix (sa +381) pa kako ti prepozna....

Stavio sam ovaj danas update što je izašao i baš lepo radi, kao da je više smooth. Animacije bolje rade, ne secka više.

Beta od 22-og marta.

Gde da vidim koliko je aplikacija kesirao i koliko je rama zauzeo?

Da li imate problem sa twiter aplikacijom na test verziju? Meni radi dan-dva i onda moram da je brisem i ponovo instaliram.... Takodje mi poruke na viberu zabaguju pa mi stignu tek kad udjem u aplikaciju iako sam namestio da bude zakljucana (kad se prevuce prema gore i zakljuca aplikacija).

Ja nemam problema. Niti sam imao ni sa jednom martovskom verzijom.

Meni je radilo sve normalno osim vibera i twitera na test verziji... Verovatno cu se vratiti na flyme 4 i sacekati finalnu verziju 5-ce.

Djilkos, ti nista nisi cackao u security za viber i twiter?

Jesam, pa moraš namestati sve to. Da bi ti sve radilo.

Kako vama radi surf inace? Meni ocaj sporo, bas zabada, mnogo me nervira... Jos ako se desi da mi je otvoren fb messenger, ili ako idem vise puta back...au
Tj ne bih se nervirao toliko da ne koristim par dana g3 i flex 2, kao na kompu momentalno otvara :-D

Sve zavisi od neta. Kući dobro na wifi i kad imam LTE isto, ali na 3g nije tako sjajan. Meni zavisi baš samo od konekcije.

Ma telefon zabada, ne net. Na istom wifi smo stalno, bas mi lose rade browseri... Dobro, ne bih ni smeo da poredim sa sd802 i 810, ali opet je bas lose...

Sam surf na hromu ne zabada. Ali ako brzo hoces da prebacis sa jednog na drugi tab, onda ce da ukoci posteno

Ne znam,sa tri taba mi radi sasvim ok, mada ima ovaj sugavi telefonski prikaz tabova,kad modam da klikcem na broj, pa sa biram.cak mi i drzi dva stara taba.Mozda vam to fejs zabada dok ucita sve.

Fejs radi prilicno glatko. Jos jedna stvar koja mi radi sporo su sms poruke. Promenio sam 3-4 aplikacije i svaka se baaas sporo otvarala

Fabricki browser i sms aplikacika i nemam nikakav problem..

Vrh Dno