Koristio sam foliju,trenutno nillkin staklo i prezadovoljan sam staklomGde kupujete u Beogradu zastitno staklo / foliju za m2 note? Sta je po vama bolje uzeti, foliju ili staklo?
Ipak ova kineska beta *****ava. Pokazuje da su aplikacije zaključane u kešu i aktivne, ali su zapravo ugašene, pa moram da ih maksimizujem da bih, recimo, primio nove poruke na vajber i skajp.
2. Dostupan sam, a nisam dostupan. Nalazim se u 4g mreži skoro ceo dan i odjednom mi stigne SMS od Telenora da ima XY propuštenih poziva. Interesantno je da ih ja mogu sve pozvati nazad, odnosno bilo koga, bez ijednog problema, ali kad sa fiksnog u tom trenutku pozovem sebe, i ja dobijam glasovnu poruku da sam nedostupan. Nakon toga, resetujem telefon i sve je ok do sutra. Sutra moram opet. Ovo mi je izuzetno nezgodno jer mi je ovo jedini broj, a koristim ga i za posao.
Ja nemam problema sa poslednjom betom...? Dolaze mi normalno notifikacije?
Security i permission namešteni itd.
Moj kineski drugar je krenuo da krcka kod slota za sim i sd karticu...imam garacniju, nikada nije padao aparat, cuvan, mazen, pazen...ne znam da li ce Telenor da uvazi ovo kao defekt, te da dobijem neki nov ili da ovaj bude servisiran.
*#*#3646633#*#*Da li neko zna koji kod se koristi za ulazak u meni za testiranje telefona (testiranje boja, odziva touch screen-a, vibracije, frekvencija i sl.)?
Ostaje oko 10gb.Bas sam zainteresovan za ovaj telefon.Koliko shvatam,ako ubacim 2 sim kartice imacu samo 16gb prostora.Koliko ostaje slobodno??
Ps.Inace dvoumim se izmedju Mezui M2 Note,Asus Zenfone Max i Samsing Galaxy J5.
Trenutno mi je Mezui najprivlacniji pa Asus.
Restartovao se. A to flyme updating, to je sredjivao neku aplikaciju samo. Meni se nekad desi posle restarta to.Meni je juce u odredjenom momentu pobeleo ekran izasao Flyme logo i pisalo Android updating...
Sta bi to moglo biti? Sve je isto ostalo, verzija telefona, aplikacije...![]()
Ma odes na flymeos.com sajt ili meizu fans, tamo skines zip, prebacis na root telefona i odradis update, ota ti nece stici nikad ako nije do sada.
Da.Da li verzija 4.5.4.2i donosi zaista neka poboljšanja u odnosu na verziju 4.5.4I, ili je to više psihološka opsesija najnovijom verzijom?
Pošto je telefon uzet u telenoru, ako prebacim na root da li time ugrožavam postojeću dvogodišnju garanciju?
Da li verzija 4.5.4.2i donosi zaista neka poboljšanja u odnosu na verziju 4.5.4I, ili je to više psihološka opsesija najnovijom verzijom?
Pošto je telefon uzet u telenoru, ako prebacim na root da li time ugrožavam postojeću dvogodišnju garanciju?
^ Meni pise: Ukupno 14,56 GB, od toga dostupno: 5,79 GB
Sistem 2,82 GB
Aplikacije 30,09MB
Ostalo 5,92 GB
Verzija 4.5.4I
Siguran sam da nisam uspeo da instaliram vise od 500 MB aplikacija.
Meni deluje malo ovo 2,82 GB za sistem, zar to nije vise?
Da li da obrisem ovaj kineski AppCentar, ima li on neku svrhu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari