Prema onome što su mu rekli problem je i update.Zvanični update svakako ne utiče na garanciju.
Za root su stvari malo nejasnije, čak i kada se uzme u obzir da se to radi regularno preko Flyme naloga.
U principu, mogu da prave problem ako provale da je telefon root-ovan.
Isti sam odgovor dobio....Jesu li vama ili Telenora potvrdili da rucni update flyme-a ne utice na garanciju? Ja sam pitao na onom njihovom chat-u i dobio sam odgovor da je dozvoljen update koji je dostupan u okviru podešavanja (O uređaju - pa update), a da svako rutovanje povlaci i gubitak garancije
Slažem se da je glupost ali to su rekli očigledno.Ma..sta zna zaposleni u telenoru.
Zvanicni apdejt je zvanicni za ceo svet,dobio ga ota ili ga rucno instalirao.A sve sto ide preko zvanicnog flyme-a,pa i ovaj flyme krnji root, znaci da je dozvoljeno,tj regularno.
Pa da ali pogledaj sledece, ovo uopste nije root, niti je to klasican root i nisi koristio nikakve programe da bi rutovao uredjaj, ovo su Sistemske privilegije, stavljene na "open".Dakle, ne rooted.I tako stavljene na open, daju privilegije samo za neke stvari, tj nije rutovan uredjaj u potpunosti, nego je to neki krnji rut, koji je zvanican.Slažem se da je glupost ali to su rekli očigledno.
Brzi prsti [emoji2] [emoji2] [emoji2]Da li neko zna kako se zove aplikacija za prebacivanje broja kontakta 06x u +38106x ?
Tuga.Ja kad sam vidio kod žene na m2 mini nisam mogao da verujem.Kako je loše odradjen battery stats na flyme 5... Očaj [emoji15]
Chomp, ista firmaIma neka SMS aplikacija slična Textri da podržava dual sim? Može i dajler![]()
Imas i materialistic messaging, ali je ocaj spora
Nije to, nego sta koji moj cackaju nesto sto ne mora, sto je na androidu onako kako je uvek bilo.Sta ih toliko svrbi da lice na ios, to je ono sto smara.Vi kao da telefon koristite samo zarad gledanja u grafikon potrosnje baterije. Kao da je uopste bitno koliko je precizan, informacija koju pruza je i onako okvirna. Kad se isprazni - napuni ga.
Jesu li vama ili Telenora potvrdili da rucni update flyme-a ne utice na garanciju? Ja sam pitao na onom njihovom chat-u i dobio sam odgovor da je dozvoljen update koji je dostupan u okviru podešavanja (O uređaju - pa update), a da svako rutovanje povlaci i gubitak garancije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari