Poštar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2005
- Poena
- 455
Ovaj zatvor izgleda bolje nego najbolje sobe iz teme "kakva je vasa soba.." na ovom forumu.
Ruku na srce, neke sobe iz te teme izgledaju gore nego nasi zatvori.
Poslednja izmena:
Vala baš, šta svi kukate toliko ko da više ništa ne može da se nabavi a većina stvari je i dalje lako dostupna, samo ne možete da iskoristite te silne megabite. Kome nešto stvarno treba strpiće se da se skine. Ja sam godinama i još uvek na 256k i ništa mi ne fali, čak ni to što se sa tim skine uglavnom nisam stizao da iskonzumiram/sredim.
Ko hoće brzinu i ne gleda ništa ispod hd rezolucije torrenti i dalje šljakalju pa izvoltemalo uposlite i taj upload. A i hosteri imaju premium pa može da piči brzo kome treba
.
Ja sam do pre nekoliko dana bio na 1mbit paketu (neka promocija bila 4 meseca za 1000 din) i smorio sam se od stalnog cimanja da stavim 2-3 hosta odjednom da bi iskoristio protok, kucanja captchi, raspakivanja, sređivanja... jednostavno prebrzo stiže materijal. Sad kad sam se vratio na 256k lepo po starom, opušteno: pretplata 400, za surf dovoljno, a gluposti kad se skinu skinu se. Ne moram ništa da brinem, sve ide punom brzinom, negde nema ni onih čekanja između jer ne vučem mnogo, a i gde ima samo izmešam linkove. I ne kucam captche svakih par minuta ko sumanut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari