Šta je novo?

Megaupload sajt zatvoren!

Najjaci komentar: "My new retirement plan is to move to Sweden and commit a crime that will make me serve life. " :D

Dakle kad se sve sabere, na koji PREMIUM sada otici.
Koliko vidim, bice aktuelna dva sajta ( ispravite me ako gresim), a to su RAPIDSHARE (serveri u SWI i GER) i DEPOSIT FILES (serveri u majci Rusiji).Na koji biste vi od ova 2 otisli tj uplatili premium? hvala

Poslednja izmena od urednika:
Ni na jedan :), zar sve ovo nije dovoljno za izvlačenje nekih pouka.
A i odluka valjda zavisi od onog šta tražiš, ne mogu uplatiti neki premium i očekivati da onda sve nađem na njemu. Do pre ove situacije iz mog iskustva najjači su bili fs, fcs, wu i rs, a oron za xxx. Deposit gotovo nisam ni viđao.
Sad treba sačekati rasplet i videti da li će se neki servisi vratiti u posao, ovi što su ostali da li će nešto menjati, možda se pojave neki novi, ko zna šta će biti...
Uglavnom ako imaš dosta ciljanog materijala i na depositu možda je bolje premium kod njih, rs sasvim dobro radi i free, zar ne?

Njesra :(

Najbolji javni traker... steta.

A kakva su ogranicenja sad za free usere na rapidshare? Jel ima cekanja izmedju fajlova?

Nekad ima nekad ne, iz mog iskustva. A i kad sam video da čeka bilo je uvek po par minuta najviše.

Zavisi od optereconosti njihovih servera. Nekada skidam bez cekanja max brzinom, a sinoc sam morao da cekam 6.5 minuta i skidao sam na 125kbps. Generalno je bez ikakvih ogranicenja, ali uz malo lose srece ces morati da cekas.

417539_203123033118662_193763917387907_348364_2052476394_n.jpg

ibkWA6MHYcnwfS.png

Toliko o rapidshare-u...

Gde mi je onaj post od pre neku godinu gde sam ih ispljuvao na mrtvo ime. Koristio bi mi u ovoj situaciji, kao podsetnik da vuk dlaku menja ali ćud nikada. Dok je bio konkurencije onu su bili "good guys" a kada je nema eto vam ga dobri Rapidshare.

Ovo je strasno....pa sta je ovo ljudi,pola sajtova ne radi a ovi ostali sto rade ili su limitirali protok ili te stave da cekas ko majmun...sta ce meni 10Mbit internet...necu da kupujem premium,nisam prodavac pirata?!
Ako se ovo nastavi i ovi nasi "muceni" provajderi ce prsnuti.
Vraticu se na modem, iz principa...:D

Vala baš, šta svi kukate toliko ko da više ništa ne može da se nabavi a većina stvari je i dalje lako dostupna, samo ne možete da iskoristite te silne megabite. Kome nešto stvarno treba strpiće se da se skine. Ja sam godinama i još uvek na 256k i ništa mi ne fali, čak ni to što se sa tim skine uglavnom nisam stizao da iskonzumiram/sredim.
Ko hoće brzinu i ne gleda ništa ispod hd rezolucije torrenti i dalje šljakalju pa izvolte :D malo uposlite i taj upload. A i hosteri imaju premium pa može da piči brzo kome treba :).
Ja sam do pre nekoliko dana bio na 1mbit paketu (neka promocija bila 4 meseca za 1000 din) i smorio sam se od stalnog cimanja da stavim 2-3 hosta odjednom da bi iskoristio protok, kucanja captchi, raspakivanja, sređivanja... jednostavno prebrzo stiže materijal. Sad kad sam se vratio na 256k lepo po starom, opušteno: pretplata 400, za surf dovoljno, a gluposti kad se skinu skinu se. Ne moram ništa da brinem, sve ide punom brzinom, negde nema ni onih čekanja između jer ne vučem mnogo, a i gde ima samo izmešam linkove. I ne kucam captche svakih par minuta ko sumanut.

Ma za RapidShare ne treba captcha, ali ova sporoca zaista ubi - 100MB se skida vise od sat vremena :smash:

Vala baš, šta svi kukate toliko ko da više ništa ne može da se nabavi a većina stvari je i dalje lako dostupna, samo ne možete da iskoristite te silne megabite. Kome nešto stvarno treba strpiće se da se skine. Ja sam godinama i još uvek na 256k i ništa mi ne fali, čak ni to što se sa tim skine uglavnom nisam stizao da iskonzumiram/sredim.
Ko hoće brzinu i ne gleda ništa ispod hd rezolucije torrenti i dalje šljakalju pa izvolte :D malo uposlite i taj upload. A i hosteri imaju premium pa može da piči brzo kome treba :).
Ja sam do pre nekoliko dana bio na 1mbit paketu (neka promocija bila 4 meseca za 1000 din) i smorio sam se od stalnog cimanja da stavim 2-3 hosta odjednom da bi iskoristio protok, kucanja captchi, raspakivanja, sređivanja... jednostavno prebrzo stiže materijal. Sad kad sam se vratio na 256k lepo po starom, opušteno: pretplata 400, za surf dovoljno, a gluposti kad se skinu skinu se. Ne moram ništa da brinem, sve ide punom brzinom, negde nema ni onih čekanja između jer ne vučem mnogo, a i gde ima samo izmešam linkove. I ne kucam captche svakih par minuta ko sumanut.

Tebe pod hitno staviti da radis kod resorne ministarke Matic kao savetnik. Lood si kao struja, ebesh mi sve :D

Najveci problem kod zatvaranja ovakvih sajtova jeste gubitak ili tesko nalazenje nekih bas retkih stvari.

Neznam zasto se ljudi zale na brzine, ovo-ono. Privatni treckeri resavaju sve probleme. Treba samo saznati koji je dobar, i treba uci, a posle je sve lako. Kupis seedbox za ~20$ i sa njim mozes da ostvaris 25TB protoka. Malo se namucis tog meseca da stalno skidas "popularne" i freeleech torente, dobijes veliki upload i posle mozes maltene celog zivota da skidas sta hoces. Na dobrim privatnim trekerima su brzine sigurno maksimalne (za nase brzine download-a iz Srbije), jer vecina ima seedboxove pa mozes da povuces daleko vise nego sto ti tvoj provajder omogucava. Ratio posle toga ne moras ni da odrzavas ratio (samo ispunjavas minimalno vreme seed-a - drzis torent upaljen 1-3 dana u naredna 10-15 dana), jer si vec "nabacio" par terabajta preo box-a. A na privatnim trekerima je daleko kvalitetniji materijal i daleko veci izbor...

Da li na rapidshare kada se kupi premijum moze zaista da se skida skoro neogranicenom brzinom?Kako u Srbiji ja da uplatim premijum?

Ljudovi, Mediafire cepa kao nezdrav, koliko mu date, jos sinoc nesto pukao net, jutros ustanem i vidim da je neki fajl zaglavio na 66 od 100MB, pokrenem opet i... nastavi od 66, jeeeiiii! Za te pare ekstra, a nekoliko filmova sam nasao kod njih, bar za nas filmofile nije los...

Probao sam turbobit. Ima ona opcija preko sms 40 dana 350 dinara. Video sam da ga forsiraju nanekim sajtovima pa ajde da probam. Kratko receno - lose da losije ne moze biti. Maksimalna brzina koju sam ja uspeo da ostvarim je oko 50kB/s ali uglavnom je oko 30. Premijum nalog radi na 30. :thumbdown:
Ranije (pre ovih racija) sam probao i realdebrid i alldebrid (obuhvataju vise servisa) ali su i oni katastrofa. Rade kada oni hoce a desava se i da se premijum nalog ugasi.
Bas ne znam sta je vredno uzeti.

Pa valjda je jasno da dok se stvari ne raščiste ne treba uzimati ništa.

Jedno malo pitanje, skinuo sam ceo spisak torenata sad kako da napravim torent file i ubacim u mickotorent

npr dobio sma ovak broj B84C0F3D05DF3587A9235DA3C8786AF0990BC978 sta dalje?

Vrh Dno