Šta je novo?

Megaupload sajt zatvoren!

What.cd: "Perfect" FLACs: 326,859, a da ne govorimo da je sve to odlicno seedovano. Od njega jednostavno ne postoji veci i bolji audio tracker, ali je relativno tezak za odrzavanje. Rutracker je sweet spot jer uglavnom ima izdanja sa njega a i plus je ratio dosta lak za odrzavanje.

What.cd: "Perfect" FLACs: 326,859, a da ne govorimo da je sve to odlicno seedovano. Od njega jednostavno ne postoji veci i bolji audio tracker, ali je relativno tezak za odrzavanje. Rutracker je sweet spot jer uglavnom ima izdanja sa njega a i plus je ratio dosta lak za odrzavanje.

http://trackerlevels.blogspot.com/p/tracker-levels.html

Neverovatno da tracker 8. nivoa padne.

1st April much? :)

Voleo bih, ali i torrenti su crveni.

Poslednja izmena od urednika:
Znas neki tracker 10 levela. Nisam nikad naleteo na neki takav.

Pa naravno da nisi kad se i imena drze u tajnosti :)

Ma ti nivoi nista ne znace, uglavnom to ti je ekskluzivnost sta je vise "leet" jer tako oznacavaju tezinu da se upadne na njega. A to sto sa materijalom i zajednicom nisu toga vredni, sastavljacima tih lista nije ni bitno. :)

btw to za pedro i ja mislim da je provaprilska sala...

Ja znam samo da za Exigo trazim pozivnicu sestu godinu bez uspeha.

Poslednja izmena od urednika:
:D

Ne ide to tako. U "leet" tracker svetu svi se hvale koliko je taj njihov tracker na kome su ekskluzivan i onda ga zatvore i nikada ne daju pozivnice i time mu vestacki prave ekskluzivnost iako oni koji kasnije upadnu na njega zestoko se razocaraju. Ti nivoi trackera su cista glupost, trackeri se mere kvalitetom i sadrzajem materijala, kao i zajednicom koja to seeduje. Da li moze da se upadne na njih ili ne, zavisi samo od kvaliteta a ne od nekog klinackog hvalisanja kolika je "leetara".

Tako da ta prica o tome sta se drzi u tajnosti i gde ima dosta materijala vazi samo za scenu, njene top sajtove i cracking zajednice. :) "Elitni" torrenting nema nikakve veze sa tim.

Ja znam samo da za Exigo trazim pozivnicu sestu godinu bez uspeha.

Registruj se na rutracker i momentalno ces da zaboravis na Pedro, Exigo i sve ostalo. :)

Poslednja izmena:
Meni su anonimusi po ovom pitanju ko ova ciganka :)

Posle Fileserve-a i Wupload se (privremeno) rastao od nas. Da l' se opet nesto valja iza brega? Svakako se nisu tek tako povukli.

I ja sam primetio to sinoc za wupload ...

Posle Fileserve-a i Wupload se (privremeno) rastao od nas. Da l' se opet nesto valja iza brega? Svakako se nisu tek tako povukli.

Ne ide na dobro... Ponovo smo se vratili na onaj period od pre 4-5 godina. Sad ili moraš da uplatiš negde neku pretplatu, ili da furaš private torrente, a javni su katastrofa (blizu polovine neispravno ili poluispravno).

RS free je takođe katastrofalan - ne skida ni po 30kb/s. Tugaaaa...

Demonoid je ugašen. Ukrajinci su se pobrinuli da ne proradi, pod pritiskom SAD.

Sa WP
In early 2011, Demonoid changed its domain to a .me address, to avoid US government seizure.[27]

In July 2011, demonoid.me became the most popular .me web site.[28]

On April 27, 2012, Demonoid changed its domain to a .ph TLD, and started an open beta of the new site on Demonoid.me.[29]

On June 15, 2012, Demonoid was back on its previous domain name with the .me TLD and again returned to the .ph TLD just after one week.

On July 25, 2012, Demonoid was taken down by a massive Distributed Denial of Service (DDoS) attack. Ukrainian officials then made sure the servers remained inaccessible, and now the owners are reportedly under criminal investigation in Mexico.

The server was turned off completely and the site led to a dead end. Then it came back to life and started redirecting to random sites full of advertisements. Eventually this stopped and both demonoid.me and demonoid.ph went back to not responding.

Government officials reportedly arrived at ColoCall, the largest datacenter in Ukraine, to shut Demonoid down. An anonymous ColoCall source gave a statement to Kommersant (via TorrentFreak).[citation needed] However, an e-mail sent from the company claimed there was no police raid.[30]

On August 3, 2012, Ukraine's Interior Ministry announced that the site was taken down the night before its First Deputy Prime Minister Valeriy Khoroshkovsky arrived in the U.S. to discuss matters with United States Trade Representative Ron Kirk. One of the issues on the docket was, unsurprisingly, intellectual property rights. In fact, this was the first matter mentioned in their joint statement, which was released by the Office of the United States Trade Representative:[31]
We discussed the importance to each country of greater progress on the 2010 IPR Action Plan for protection and enforcement of intellectual property rights (IPR). The United States supported Ukraine's commitment to redouble efforts, especially those identified in the Action Plan, to implement protections which benefit both Ukrainian and American inventors and creators. The United States also hailed Ukraine's planned increase in intellectual property inspectors as called for in the 2010 IPR Action Plan, as well as its adoption of a new Customs Code intended to improve customs valuation procedures.

As of August 12, 2012, the domain names for Demonoid, including demonoid.me, demonoid.com, and demonoid.ph, are up for sale; however, the .com and .ph domains are no longer available due to legal issues.[32]

A, who cares za demonoid kad je rutracker bio oduvek veci i bolji od njega...

Ako ti odgovara jedan veliki i dobar sajt manje...

Ja sam za skoro sve koristio Demonoid.. :(

^cuo za njih ko danica za madagaskar :d

ziveo rutracker :)

Zato što imaš wave, a ne Android. To su bili "alternativni" marketi, gde si mogao da skidaš paid aplikacije za dž ;)

Ma zezam se brate, naravno da je bedak bilo sta sto nestane..

Ovaj zadnji sam najčešće koristio, bio je odličan u zadnjih par meseci, instaliras njihovu aplikaciju, on proceslja telefon, i ako ima noviju verziju od neke aplikacije on ti ponudi da je instaliraš... Šteta što su ih ugasili.

Vrh Dno