Šta je novo?

Megaupload sajt zatvoren!

I FileSonic je gotov, mada je ionako još ranije disejblovao sharing mogućnosti.

We are the opressed majority !!!

Pirate Bay Co-Founder Lands In Sweden, Immediately Charged By Police

Published on 09-11-2012 05:06 PM

After being deported from Cambodia yesterday Pirate Bay co-founder Gottfrid Svatholm is now back on Swedish soil. The big question now concerns the motivations of the authorities in having him brought back to Sweden. It now seems almost certain that they want Gottfrid for more than just the Pirate Bay case. We're informed that upon his arrival the 27-year-old was immediately charged by police in connection with another alleged crime.

...

The nature of the police charge against Gottfrid is not yet clear, although the hack of IT company Logica seems a likely candidate. But long-time friend Peter Sunde worries that Gottfrid’s connections to Wikileaks (he helped to host the whistleblower site some time ago) might become an issue.

“It’s quite insane that just the past year there’s been two people associated with WikiLeaks on the Interpol wanted list. Two people – so far,” he said.

---

nabijem ih na q.

Da li ima neko problem sa rapidgator.net.Od danas kad hocu da skinem nesto pise access denied.Izgleda da su prsli:smash:

Izgleda da je RapidShare otvorio brzinu :type:

Izgleda da je RapidShare otvorio brzinu :type:

Ima već par dana, i da kucnem u drvo da potraje... Da budem iskren, nisam skidao do tog momenta ništa evo već preko mesec dana. Ovi novi file hosting što niču kao posle pečurke su, blago je reći, tragični. Treba da tražiš mikroskopom na stranici pravo download dugme, ima 27 reklamnih download dugmića, plus su brzine katastrofalne.

W-BB.org je praktično nedostupan poslednjih nekoliko dana. Otvori samo indeks stranu, sve posle toga je "error, could not connect to server". DoS?

Prije sam bio redovan korisnik, hotfile-a, fileserve i rapidshare-a, posle onih "dogadjaja" okrenuo sam se ka torentima. Ipak sto zbog ratia-a sto zbog malog sadrzaja u odnosu na pomenute mislio sam da se vratim rapidshare-u posto vidim da on sada nesmetano funkcionise? Ima li ko rs nalog? Funkcionise li sad to normalno?

Očigledno ti nisi član na dobrim privatnim tracker-ima. ;)

Clan sam na TorrentLeech, BIT-HDTV, LastTorrents, XtremeZone, TVTorrents, TorrentDay i dosta drugih ali sadrzaj svih zajedno da se skupi je smijesan u odnosu na jedan WarezBB ;)

Pa ako ti njihov sadržaj nije dobar, šta ti skidaš majke ti? :D

RS je odvrnuo brzine za Dž korisnike, a uveli su politiku da ukidaju naloge koji dobiju previše pritužbi da kače fajlove koji narušavaju autorska prava.

Posle 100 godina sam svukao nesto sinoc sa RS i to sa 2 linka odjednom sa max speed. Iznenadio sam se da moze tako. Ali svejedno, RS i slicni su za mene proslost pored vrhunskih torr.

Pa ako ti njihov sadržaj nije dobar, šta ti skidaš majke ti? :D
Pogresno sam se izrazio :) Sadrzaj je i na torrentima ok, ali ako ces da skidas nesto starije jedino na TL mozes da nadjes taj file (mozda) a da ima seedera a stvarno mi se ratio ne upropastava, ionako ga s 2mb uploada jeedva drzim preko 1 :) (nemam seedbox)

Eh taj rapidshare. Prosto je neverovatno kako se ti ljudi lako uobraze. Prvo nam daju dobru, konkurentnu uslugu vrednu paznje i cim se navknemo oni pucaju sebi u nogu i stave neko ogranicenje.

Kakvo ogranicenje? Pukli su ko i svi sto su pukli zbog piraterije, tj vidim i dalje rade oni ali se brise sadrzaj veoma brzo, tako da i nije premium od nekog znacaja.

Ja kada god trazim neku stariju muziku uvek nadjem na wbb-u dok sa torentima ako nije sveze dzaba kada niko ne siduje a i puno puta i ne nadjem to sto mi treba, zato me ovo sada smara jer osim rs-a nema normalan file hosting.

Poslednja izmena:
Kakvo ogranicenje? Pukli su ko i svi sto su pukli zbog piraterije, tj vidim i dalje rade oni ali se brise sadrzaj veoma brzo, tako da i nije premium od nekog znacaja.

Nema sada, ali su imali onu besmislicu kada su prosecan protok ogranicili na 30kbps za free korisnike. Pre toga su skinuli sva ogranicenja na neko vreme.

Nazad
Vrh Dno