Sa mcxnow trollbox-a:
"maxkeiser: .00042 is new floor - say hello to .0006"
Meni ovo mirise da ce da se spusti ponovo na nekih 0.0003-0.00035. Sad, sve sto sam prognozirao promasio sam, tako da cekajte da se javi Prestige pa njegov savet uzmite u obzir, mada i on je malo masio, ali covek prati stvri detaljno, i sad je ubo ovu najavu za pump u pravo vreme, samo jos da smo ga tad malo bolje poslusali.imali tu malo iskusnijih da nam kazu njihova misljenja sta se moze dalje ocekivati???
Ovaj trend mora da se prekine sigurno, ja nesto mislim da nece preci 0.0005 mnogo pre nego sto padne, do nekih 0.0003-0.00035, ali se taj pad moze desiti na 0.0007 npr i da ne sidje ispod recimo 0.00045. Tako da ***.Mada su mogli staviti reward halving za 3 dana npr, to bi bio pun pogodak jer ovako cisto sumnjam da se ovaj uptrend moze odrzati nedelju dana...
Meni ovo mirise da ce da se spusti ponovo na nekih 0.0003-0.00035. Sad, sve sto sam prognozirao promasio sam, tako da cekajte da se javi Prestige pa njegov savet uzmite u obzir, mada i on je malo masio, ali covek prati stvri detaljno, i sad je ubo ovu najavu za pump u pravo vreme, samo jos da smo ga tad malo bolje poslusali.
U svakom slucaju ovo bi trebalo da ide gore dole neko vreme sa nekim trendom na gore, ali to nije sigurno nista, tako da ti nista nisam rekao, samo si jos vise zbunjen sad.
Ali ovaj Max je kao easy mode za trgovinu. Veliki volumen, mcxnow je sasvim brza i stabilna berza za trgovanje, trenutno cena zavisi od vesti i vrlo lako se moze kratkorocno predvideti gde ce ici. Tako da sam se ja skrasio na njemu kako sa miningom, tako i sa trgovinom.
Lepo vreme napolju, pa se nikome ne trguje, nego otisli na pecanje ili sta ko vec volipozzz ljudiSta je ovo danas zatisje
Lepo vreme napolju, pa se nikome ne trguje, nego otisli na pecanje ili sta ko vec voli![]()
Tako nekako, i psuju sto im order nije prosao za dlaku. Imam buy na 0.00036 i sell na 0.000455. I doslo je do oba ZA MALO . . . . .Da da, i klikcu refresh na mobilnim telefonima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari