Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Zato sto ti uspesno spustis memoriju al ne valja kad ide ispod 1000MHz tj najbolje da ostane na 1500 ;)

A možeš slobodno da izbaciš i ovo "-g 1"... Nego, jel' ima još neko osećaj da je maxcoin smorio?

A možeš slobodno da izbaciš i ovo "-g 1"... Nego, jel' ima još neko osećaj da je maxcoin smorio?

uh, u pravu si :) sad pogledam svoj bat, kad tamo uz user i pass stoji samo : cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -d 0,1,2,3 -I 9 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333

što bi izbacivao kad daje više nego g2 koji je po defaultu

sreca pa se majningom ne bavim iz zabave :)

PS izasao je novi wallet, preporuceno je svima da ga skinu pre polovljenja block rewarda

Nego ljudi koja je sad isplativost kopanja max-a u odnosu na LTC na dnevnom nivou i sa trenutnom nagradom?

Nesto vise se isplati max. Plus odmara karte

To onda trenutno i zaustavlja ovaj rasat, bar jos koji dan dok se ne pojavi neki tweet i masa poludi ili dok se ne prepolovi nagrada.

Na maxcoinpool prva dvojica imaju milionski hash rate, odprilike 10ti deo cele mreze ... Jel to normalno?

Na tu foru drze 20% mreze znaci. Gledao sam Pools Hashrate Distribution i mislio da je namesteno posto pool ima oko 50 rudara samo. Interesantno, ajde sad neka se javi ko je taj sto siluje coin :D

tesko ga probija...
mora ovo da se vrati na 3.5 sigurno, ovako ja vidim. sta vi mislite?
max.png

Dobro si video :)

koliko sam ja pratio ovih dana i na ovom mcx chatu... navodnodno su najavljivali pump za vikend na nekih 0.0006..e sada sta im je verovati ili cekati.....mozete li vi iskusniji da kazete nesto na ovo s'tim da se prepolovili i premiju sta bi se moglo ocekivati

pa jednostavno tako je moralo da bude :D evo sad je na 0.000285
taj maximum od 0.00045 je dostigla masa zbog reakcije na dobru vest iako je nagrada po bloku jos uvek ista tako da sto se tice mase ona moze dotle da ide u ovoj situaciji, kada bude halving jos vise sigurno ali tek onda dolazi pump koji ce to da fino podigne

Sad, mene malo brine to polovljenje jer ce masa ipak odreagovati na vest ili tweet doticnog maxa, samo polovljenje mislim da nece doneti nista posebno ako ovaj nesto ne prdne. A ako ovaj odluci da opet nesto ***** eto nas nas nizbrdo bez povratka. Ono nije baš da postoje realni razlozi da on skenja novčić, ali nikad ne znaš.

Ja sam očekivao da bude malo više trgovine ovih dana, ali ovaj je novičić pravi tweetcoin, kako ovaj prdne počne ludnica i onda lagano pad dok ovaj ne prdne ponovo.

Bilo je za ocekivati da ce biti tajac preko vikenda.

U cetvrtak/petak dobra vest vezana za max i isti je skocio 400%. Verovatno se dosta njih nakupovalo, a sada prodaju samo oni sto su pre par dana rudarili na diffu ~20-25k pa im se itekako isplati menjati po ovoj ceni jer su sa 1x280 kopali ~25-30 novcica na dan. To je pola litecoina dnevno sa jednim gpu-om. Hvala lepo, takvi prodaju pomisle u sebi au al sam dobro prosao i idu dalje.

A da li ce po ovoj ceni prodavati oni koji vec krajem nedelje budu kopali 2,5-3 maxcoina dnevno? Realno ne bi ga trebali dati ispod 0.0025 da bi bili na nuli, ali ako uzmemo koeficijent *****izma koji vlada medju rudarima, moguce je da ce ga dati po duplo manjoj ceni. U tom slucaju prodaja bi mogla biti oko 0.001-0.0025.

Videcemo jos kako ce se stvari odvijati tokom nedelje, dosta ce uticati i Kajzer report jer ako bude doveo onog Jones-a i pocne s*ati o maxcoinu kako je dominantan, eto jos 100% cena gore.

Evo pre sat vremena je objavio tweet, nesto vezano za maxcoin i cena ode sa 0.00027 na 0.00037. :)

Sa njegovog tvitera okacio malopre:
"Keep in mind, GIABO added $20 bn. to market cap of Silver 2 yrs. ago; so getting #maxcoin to $20 mn. is gonna be easy @maxcoinproject"

Klasicne paljevine. Ima da nabudzi cenu na 0.0006-0.0007 do petka garant!

Jel zna neko kada pocinje danasnji Kajzer Report? To je negde predvece, 7 PM GMT?

Ako ste jako sitna riba i kopate MAX za "kolekciju" i svaki coin vam je bitan, da li je bolje ići na RBPPS ili PPS pool? Jedna 270. :)

U teoriji znam šta je, ali praksa... Imam oko 220 Mh/s sa onim minerom sa 1gh.com i dobijam 6-8 novčića u 24 časa...

Nazad
Vrh Dno