Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

To je prosek za 24h a ne trenutni. Kod proslog pumpa volume je bio i vise od 10.000 BTC.

Ja ipak nisam smeo shortovati, hype je bio ogroman i da nije bilo ovoliko dumpera, cena bi odavlo premasina 0.0003.

Sell orderi se smanjuju, uporedite jucerasnjih(ili prekljucerasnjih) 900,000 Max-a sa sadasnjih 680,000. :)

P.S Mislim da ce moja prognoza da se dogoti mnogo pre polovljenja nagrade. Pricamo o targetu 0.00035.

Poslednja izmena:
To je prosek za 24h a ne trenutni. Kod proslog pumpa volume je bio i vise od 10.000 BTC.

Ja ipak nisam smeo shortovati, hype je bio ogroman i da nije bilo ovoliko dumpera, cena bi odavlo premasina 0.0003.

Sell orderi se smanjuju, uporedite jucerasnjih(ili prekljucerasnjih) 900,000 Max-a sa sadasnjih 680,000. :)

P.S Mislim da ce moja prognoza da se dogoti mnogo pre polovljenja nagrade. Pricamo o targetu 0.00035.
Ko zna,mozda docekamo i onih tvojih prognoziranih 0.01 zar par meseci. :)

Sell se krece gore dole 100k, cini mi se da se coin-i samo presipaju...

Ko zna,mozda docekamo i onih tvojih prognoziranih 0.01 zar par meseci. :)

Mejbi.

Sa ovakvim block rewardom(48) i adekvatnim pumpom, teoretski moze da dostigne i vise. Samo da vrate poverenje kakvo su imali na pocetku, sve ce biti dobro.

maxkeiser: Had dinner with a guy with over $100,000 in LTC that he plans to move into MAX on news that halving rewards and supply

pa oni indijanci sa btce trollboxa su malo dete za ovu barabu :D

Max Keiser: Had dinner with a guy with over $100,000 in LTC that he plans to move into MAX on news that halving rewards and supply

:d

Inace zaje*ao me baja, pokusao da shortujem, prodam po 0.00027 i on se pojavi, samo rekao Hello i cena 0.0003. :party:

Kako nikad na vreme da vidim ovakve vesti ccc

***.

Evo lepo covek rece da je ono pre 2 nedelje bio Bear Trap i da su koristili razne metode kako bi odvukli panicare i "medvede" sa novcica. Izmedju ostalog, to je i ona vest sto je mislim omnik okacio i koja je bila vezana za izjavu M. Kajzera kako je odustao od Maxcoina i da je samo inspiracije za njegovo ime i nista vise.

A inace sledece Nedelje ce u Kajzer reportu (Ponedeljak) pricati o MaxCoinu i imati interviju sa jos uvek nepoznatom osobom. Verovatno ce pricati u block rewardu i govoriti kako je novcic redji i od Litecoina i da je dobra investicija za buducnost. Nadam se da ce se to manifestovati na cenu kao i do sada.

Poslednja izmena:
ma kakav bear trap kad je max izasao na pocetku bio je 0.02 pa mozda i malo vise, znam jer sam ja prve svoje prodao po 0.009-0.01

Pricam o skorasnjem periodu.

Napumpana cena od starta jer je tada izasao na menjacnicu. A inflacija je bila OGORMNA na pocetku tako da je za kratko vreme bio vrtoglavi pad.

A i jeste bio Bear trap i dosta njih je prodalo i izaslo iz maxa sa poprilicnim gubicima.

jel idemo dole sad? shortovao (izasao) sam na 263

Poslednja izmena:
Max Keiser: Had dinner with a guy with over $100,000 in LTC that he plans to move into MAX on news that halving rewards and supply

:d

Inace zaje*ao me baja, pokusao da shortujem, prodam po 0.00027 i on se pojavi, samo rekao Hello i cena 0.0003. :party:

u al te za**** :p neko je sortovao na 175 pa cena otisla na 350, evo je sad na 233, mozes lagano da izadjes

@nesis; trebala bi da se smiri situacija, makar da ide do 200 ako ne bas do 150 :p

Maxcoin lagano ide gore i stabilizuje se, trenutno 0.00031. TOP25 fino natovareni i spremni za pump.
Pride, trenutni hashrate na maxcoin-u je 7.58 TH/s uz diff ~60K...
Moje viđenje: nema više jeftinih ulaznica, kopanje sve teže, dolaze bolja vremena za vlasnike maxcoin-a. Ko je bio strpljiv, uskoro će fino da profitira.
I dalje ostajem pri stavu da su pojedinci ovde trebali da budu pažljiviji sa prognozama (figurirali smo pump do .008 čak) a mislim da će teško preći .001 u skorije vreme... što je opet odlična cifra.

Sto je najbolje ide gore i to bez nekog prevelikog obima trenutno, da neko jos malo pogura ode u nebo

Kad se ne uleti na 15 sad jos malo mucenja da li cekati ili ubaciti ostatak para asd na 30 pa gde pukne

Poslednja izmena:
Ljudi koji je poslednji novčanik za MAX? 0.9 sa sajta, ako sam dobro shvatio je već taj update-ovani za polovljenje BR?

I koji miner je poslednji i najbolji za MAX?

Nisam kuci... jel to 1gh.com prso (kakav vam je hashrate) ili su mi masine stale?

Maxcoin lagano ide gore i stabilizuje se, trenutno 0.00031. TOP25 fino natovareni i spremni za pump.
Pride, trenutni hashrate na maxcoin-u je 7.58 TH/s uz diff ~60K...
Moje viđenje: nema više jeftinih ulaznica, kopanje sve teže, dolaze bolja vremena za vlasnike maxcoin-a. Ko je bio strpljiv, uskoro će fino da profitira.
I dalje ostajem pri stavu da su pojedinci ovde trebali da budu pažljiviji sa prognozama (figurirali smo pump do .008 čak) a mislim da će teško preći .001 u skorije vreme... što je opet odlična cifra.

I to samo zahvaljujuci dobroj vesti.

Sledece nedelje kad se BR spusti i kad diff skoci, ovo moze na 0.0006 lagano, bez ikakvog pumpa.

A prosli put je pump bio sa 0.00075 na ~0.008.

Kad bi diff krenuo dobrim stopama i napravio podlogu za prelazak rudara, cena moze biti 0.0025 i vise bez vestackog dizanja. Tako da tih 0.001 i nije nemoguce.

Da li se sada ikome isplati da se cena dumpuje ponovo, ja ne mogu da vidim razlog, ali da vidim ima li neko ideju.

Ajmo malo teorije zavere.
E sad pump sad kao očekujemo posle nekog vremena nakon što se cena digne samom promenom pravila, što će reći za neke 2 nedelje.
Ali pošto ga tada očekujemo tada ga neće biti, šta sad?
Pump pre polovljenja da tobož uhvati ljude na spavanju ili prosto odustanu od pumpa još mesec+ dana?

To niko ne moze znati da li hoce da nas iscimaju, tj da se oslobode dumpera ili ce stvarno da guraju...

Kako god, ja sam resio da cuvam do nekih neracionalnih visina tipa > 0.005 pa kud puklo...

@umocicu

Fala na potvrdi.

Elem, da li neko ima podešavanja za cgminer, R9 270, radim preko TV pa mi nije zgodno da čačkam, a nemam kasnije priliku da ga pokrenem? Koliko očekujem da baca, oko 320 MH/s ili 210-250 tako nešto se pre spominjalo.
Koji su parametri i klokovi?

E to momci! Zahvaljujem!

Vrtim se oko tih vrednosti, ali nikako da se setim šta je išlo pored I i koliko je, kad ono g. :)

Sad još samo glupi wallet da se sinhronizuje, ali to ću od kuće, jer adresu imam.

Poslednja izmena:
Lep, zdrav rast, više po inerciji. Kad zaista krenu da pumpaju biće stampedo. Trebao sam se jutros još malo dopuniti na 0,00023, ali šta je tu je. Ispod 0,002 ne prodajem. :)

Nazad
Vrh Dno