Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

MCX je propao, vlasnika mrzi da odradi update na START 2.0.

hvala za info, samo ne znam sto sad u zadnje vreme sve install verzije, sta fali stand alone walletima

Zato sto nije mogao da se sihronizuje kako treba. Sa ovom poslednjom verzijom 0.9.3.1 sve radi kako treba.

ja sam izbrisao sve od maxcoina na kompu (osim wallet.dat) i instalirao novi wallet, vratio .dat i zabo je na 29 nedelja... koliko mu treba inace vremena?

ja sam izbrisao sve od maxcoina na kompu (osim wallet.dat) i instalirao novi wallet, vratio .dat i zabo je na 29 nedelja... koliko mu treba inace vremena?
Trebace mu dosta dugo...posto ti sad ponovo skida ceo blockchain. Nisi morao sve da brises, mogao si samo da instaliras normalno i radilo bi sve normalno.

od kad sam formatirao osnovnu particiju i sveze instalirao win, vratio sam stari novcanik, podesavanja i sve... i poceo da kopam, sve normalno radi, samo sto mi sad kad krene kopanje izbaci warning - gpu use sync objects not specified! a nista nisam menjao u batch file-u i to mi se pre nikad nije pojavljivalo... izadje samo kad pocne rudarenje i nastavi da kopa normalno...

Pa to je jedna od one dve komande što ljudi drže u bat fajlovima... Ukucaj jednom u cmd promptu i ostaće upisano u registryju

e tnx, kucao sam - setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 0
i resilo je problem :)

stavih, kad guglah videh da je neki lik stavio 0, a bas sam se razmisljao sto nije 1

Pošto je ovaj mcx prsao skroz sa svim valutama, da priupitam gde se sada valja MAX uz najveći volume? Iliti ko mu je glavna menjačnica?

jel radi withdraw normalno sa MCX? imaam tamo neku kolicinu max pa ako nisu na dobroj mrezi da menjam za btc pa da povlacim, ili mogu da povlacim max direktno?

Ako nisu jos odradili update walleta mozda je bolje BTC. Ionako drze nesto jacu cenu od ostalih menjacnica. Ja sam za test pre par dana poslao na MCX par MAX-a i nisu stigli.

Poslednja izmena:
hvala na odgovoru, otkazah withdraw, imam iljadarku, nije za bacanje,
poslah neku sicu cisto iz znatizelje

jel radi withdraw normalno sa MCX? imaam tamo neku kolicinu max pa ako nisu na dobroj mrezi da menjam za btc pa da povlacim, ili mogu da povlacim max direktno?

[Do not send StartCOIN v2 to mcxnow do not withdraw from mcxnow to start2 wallet || The Doge node is now offline || rs in EU, dunno when back (no one else can help) || login once per week to continue getting interest || maxcoin node still offline]

Ovo im piše već dosta dugo na IRC kanalu :trust:

Ja sam sve sa Mcxnow prodao u BTC i tako povukao , to funkcioniše , ali MAX direktno povlačenje , uplate ne. Meni stoji neka sića još od 5 Septembra zaglavljena!

da, btc sto sam povukao je vec poslat, max sto sam poslao pose jos stoje, nisu poslati

sta je ovo, opet nece max da mi se sihronizuje, stoji zaglavljen na 638.306 bloku...

poslednji koji oce da sihronizuje, 20h u zaostatku...

Sta pise koji je zadnji blok, kad stavis misa na zelenu liniju koja se sinhronizuje

Problem sa KGW, sada se sinhronizuje bez problema dok opet ne zakove neki blok :(

ccc kolko problema...
evo sihronizovalo mi je... ali mi 21-vog sa dwarf pool-a nista zivo nije stiglo, iako sam rudario ceo dan...

ccc kolko problema...
evo sihronizovalo mi je... ali mi 21-vog sa dwarf pool-a nista zivo nije stiglo, iako sam rudario ceo dan...
Identican i ja imam problem sa dwarfpool-om, imam zastoj izmedju 28.8 i 7.9 nije mi nista od tada stiglo i zadnje dve isplate sa dwarfa mi nisu legle na Cryptsy, zna li neko sta se desava?? P.S. Evo sad ni sa Coinotrona mi nije legla isplata za vertcoin na Cryptsy od pre dva sata...Ima li neko pojma do cega je to, jel nas to kradu, ili sta?

Nazad
Vrh Dno