Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
MCX je propao, vlasnika mrzi da odradi update na START 2.0.
MCX je propao, vlasnika mrzi da odradi update na START 2.0.
Zato sto nije mogao da se sihronizuje kako treba. Sa ovom poslednjom verzijom 0.9.3.1 sve radi kako treba.hvala za info, samo ne znam sto sad u zadnje vreme sve install verzije, sta fali stand alone walletima
Zato sto nije mogao da se sihronizuje kako treba. Sa ovom poslednjom verzijom 0.9.3.1 sve radi kako treba.
Trebace mu dosta dugo...posto ti sad ponovo skida ceo blockchain. Nisi morao sve da brises, mogao si samo da instaliras normalno i radilo bi sve normalno.ja sam izbrisao sve od maxcoina na kompu (osim wallet.dat) i instalirao novi wallet, vratio .dat i zabo je na 29 nedelja... koliko mu treba inace vremena?
jel radi withdraw normalno sa MCX? imaam tamo neku kolicinu max pa ako nisu na dobroj mrezi da menjam za btc pa da povlacim, ili mogu da povlacim max direktno?
Identican i ja imam problem sa dwarfpool-om, imam zastoj izmedju 28.8 i 7.9 nije mi nista od tada stiglo i zadnje dve isplate sa dwarfa mi nisu legle na Cryptsy, zna li neko sta se desava?? P.S. Evo sad ni sa Coinotrona mi nije legla isplata za vertcoin na Cryptsy od pre dva sata...Ima li neko pojma do cega je to, jel nas to kradu, ili sta?ccc kolko problema...
evo sihronizovalo mi je... ali mi 21-vog sa dwarf pool-a nista zivo nije stiglo, iako sam rudario ceo dan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari