Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Izgleda da je startcoin dosao na red za pump a maxonja ce da saceka jos malo :)

Pozdrav rudari.
Ima li ko od vas idealna podesavanja max-a za Asus R9 270??
Ako ima, molim da postavi.
Hvala.

Lepo sam se juce dopunio po 3400, danas prodavao i po 6000, pa kupovao ponovo. Nego, juce sam prodao 25 kom po 2100, probao da navucem botove na prodaju. Koliko vidim na MCXnow nije isao ispod 2500, sto znaci da sam prodao po all time low. :d

Danasnji trejdovi su delovi prilicno nelogicno, kao da je vestacki pravljen obim trgovine, da se privuce paznja.

Nesto razmisljam, ne bi me cudilo da je ovo sto se desava sa MCXnow smisljeno uradjeno, kako bi se oni izbacili iz igre. Tamo su ljudi imali najvise MAX-a i mnogi su ga i menjali za BTC da bi izvukli pare sa te menjacnice. Plus sto ne mogu nikakav uticaj da imaju na pump koji se desava na drugoj menjacnici, kada wallet ne radi.

I ja sam razmisljao o tome danas + i na cryptsy ne radi withdrawal :)

capture.png

Mislim da od ovoga nema nista, sto je i ocekivano ako se desava to sto mislimo da se desava. mada bolje ista nego da stoji u mestu na menjacnici koja ne radi

edit: i meni baguju grafikoni na bittrexu

Poslednja izmena:
Kod mene ga KIS redovno brise tako da necu ni da ga koristim :)

verujem da ti anti virusi imaju opciju Exclude pa samo stavite ceo taj folder gde je wallet i nece ga dirati vise. makar to ima na nodu

KIS i Avast kolju Maxov wallet redovno. Kod Kasperskog čak i kada se ubaci u Exclude, moguće je samo jedno pokretanje. Ukoliko wallet zatvorimo, zabošće pri ponovnom startovanju. Rešenje je restart Windowsa, pa iz početka. Mislio sam da će u novim verzijama novčanika promeniti takvu "sumnjivu" rutinu startovanja aplikacije, koju dosta antivirusnih programa doživljava kao pretnju, ali developeri su ili lenji, ili netalentovani. Zato mesecima nemam max wallet instaliran uopšte. Može li neki kolega koji nema pomenuti problem da prijavi koji antivirusni program koristi?

+1 dok ne izbace veriju koja radi sa KIS necu ni da koristim wallet :D

KIS i Avast kolju Maxov wallet redovno. Kod Kasperskog čak i kada se ubaci u Exclude, moguće je samo jedno pokretanje. Ukoliko wallet zatvorimo, zabošće pri ponovnom startovanju. Rešenje je restart Windowsa, pa iz početka. Mislio sam da će u novim verzijama novčanika promeniti takvu "sumnjivu" rutinu startovanja aplikacije, koju dosta antivirusnih programa doživljava kao pretnju, ali developeri su ili lenji, ili netalentovani. Zato mesecima nemam max wallet instaliran uopšte. Može li neki kolega koji nema pomenuti problem da prijavi koji antivirusni program koristi?

ja na nodu nemam problema

ja sam jos gori, ja imam KIS, i uvek skidam novi wallet i pauziram protection da bih update :D
on ga zakolje, ja opet skidam i tako uvek :)

ja sam jos gori, ja imam KIS, i uvek skidam novi wallet i pauziram protection da bih update :D
on ga zakolje, ja opet skidam i tako uvek :)

Brate, ti stvarno ne moraš da budeš lep, ako si uvek tako uporan! Svaka čast na istrajnosti! :D Ja sam se smorio čim je počeo da baguje zbog AV i kad sam video da ni u sledećem update-u ništa nisu uradili... zdravo! Samo čuvam wallet.dat za "ako se desi".

Vizuelna komponenta u marketingu bilo čega je uvek bila važna. Maxcoin se jeste srozao, ali čak i kad toneš, treba imati stila. Poput onog orkestra na Titaniku. Svaka im čast, ne odustaju.

Nazad
Vrh Dno