Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ne salji direktno sa pool-a na menjacnicu
Pa kako drugacije, kad pise da tako mora sa dworfa? Ja kopam sa PIMP-a, tj linuxa, pa nemam walett-e.
Sta mislis hoce li mi leci tih 80 max-a koji mi fale od tada ikad na Cryptsy, ili su otisli u zaborav? Ne kontam sta je moglo da se desi? :-(

To što imaš linux nema veze jer postoje novčanici i za njega http://www.maxcoin.co.uk/
Ako šalješ direktno na menjačnicu sa pool-a onda nemoj da ti apoeni budu mali i česti, mada je najbolje prebacivati na svoj novčanik pa kad odlučiš da prodaš onda prebaciš na menjačnicu (naravno gledaš da u tom momentu sve radi kako treba tj. da je sinhronizovano)

Poslednja izmena:
ja uvek sve saljem prvo u novcanik, pa tek onda na menjacnicu, kad krene pump... jedino sto cu za monero debelo razmisliti dal cu tako, jer kolko vidim, imaju neverovatno retardiran wallet...

Pa da, pise da se stavi wallet adresa ali nigde ne pise da se salje direktno na menjacnicu i to se ne radi bas zbog toga sto sada ne znas do koga je problem i ne znas koga da juris.

Pored toga ovih dana je bio problem i sa KGW retargetovanjem pa su se pojedini blokovi kopali po 15-20h tako da za to vreme rudari nisu dobili nista.

Pa da, pise da se stavi wallet adresa ali nigde ne pise da se salje direktno na menjacnicu i to se ne radi bas zbog toga sto sada ne znas do koga je problem i ne znas koga da juris.

Pored toga ovih dana je bio problem i sa KGW retargetovanjem pa su se pojedini blokovi kopali po 15-20h tako da za to vreme rudari nisu dobili nista.
Vidi se da su dobro resili problem inflacije. :D

Pa tu se neko pravi lud, ovi sa cryptsy-ja su mi odgovorili da ce videti u cemu je problem odmah, a ovi sa dwarf-a mi nisu odgovorili nista, boli njih...a mojih 80 maxa i dalje nema, nestali u putu do kuce...tragikomika...:mad::)

i opet se zaglavio max na novom bloku...
vreme za monero...

Pa tu se neko pravi lud, ovi sa cryptsy-ja su mi odgovorili da ce videti u cemu je problem odmah, a ovi sa dwarf-a mi nisu odgovorili nista, boli njih...a mojih 80 maxa i dalje nema, nestali u putu do kuce...tragikomika...:mad::)

Sam si kriv. Niko ne želi spamovanje sa uplatama. Traži od pool-a transaction ID.

lukecrypto [12:06:48 PM]: Hi guys. I'm back at the desk now and, whilst I'm working today, I will be changing the retargeting algorithm to deal with the wave of attacks we've been experiencing, which are sticking the blockchain
lukecrypto [12:07:09 PM]: I'm planning on implementing DigibyteShield over the weekend
lukecrypto [12:07:35 PM]: This will require another (and hopefully final!) wallet upgrade

Ovo je bilo i ocekivano posto je KGW otisao u proslost.

Ja kolik se razumem nisu produzili licencu za SSL sertifikat koji se placa... barem se ovo obavestenje javi kad nekom sajtu ukinu SSL... nije dobro bolje da povucete coine sto pre

obavezno razmeni max u btc i povlaci, samo tako ces uspeti, tako sam uradio jer nije moglo drugacije, sklanjajte novcice odatle

Lol, nema potrebe za panikom, to je obicno obavestenje koje u poslednjij verziji google chroma izgleda malo strasnije :) Samo ssl sertifikat nije lepo podesen.

Ako hoces da pristupis sajtu idi na Advanced -> Proceed to mcxnow.com (unsafe)

ne sme normalna berza da ima ssl koji "nije lepo podešen"

0.2 max koje sam povukao sa mcx pre neki dan jos su in progress, btc koji sam povukao je skoro odmax povucen, verovatno nije max wallet updejtovan

ne sme normalna berza da ima ssl koji "nije lepo podešen"

Slazem se da ne sme, i ne branim ih da su napravili ******, samo kazem da nije nista toliko alarmantno da zbog sertifikata treba da se prodaju novcici i podizu.

Elem, na mcxnow nije poslednji max wallet tako da novci nebi ni stigli osim ako se ne prodaju za btc pa onda povuce btc. Samo mi nije jasno zasto nece da updatuje wallet, valjda ga mrzi ili je lud, a verovatno oba :D

Mada kaze da ce uskoro srediti certifikat:
https://twitter.com/TheRealSolid/status/515401899311632384

Slazem se da ne sme, i ne branim ih da su napravili ******, samo kazem da nije nista toliko alarmantno da zbog sertifikata treba da se prodaju novcici i podizu.

Elem, na mcxnow nije poslednji max wallet tako da novci nebi ni stigli osim ako se ne prodaju za btc pa onda povuce btc. Samo mi nije jasno zasto nece da updatuje wallet, valjda ga mrzi ili je lud, a verovatno oba :D

Mada kaze da ce uskoro srediti certifikat:
https://twitter.com/TheRealSolid/status/515401899311632384

Ma ebes sertifikat, neka resi on problem sa maxcoin walletom.

Imam i ja nesto maxova tamo i hteo da prodam/povucem ali ne moze da se pristupi sad nikako ;).

bio je na 3 5 sad se vratio, cena je bila i 2.5x puta manja od ove, ovo je cak i odlicno :)

Pazario sam 10k sad ce pump :D. Jel se zna kada se tacno u oktobru otvara novi sajt za maxcoin?

Nazad
Vrh Dno