Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

zasto u mineru pise da kartice kopaju skoro duplo manjom brzinom?

Svatite da je hard fork UVEK teska prevara, eno kazem onum ludacima za doge dobro ste me nisu banovali na GAW forumi, svi mi lupaju minuse, promovisu djubre i hard fork kao nesto sasvim normano i masa veruje???

Svatite da je hard fork UVEK teska prevara, eno kazem onum ludacima za doge dobro ste me nisu banovali na GAW forumi, svi mi lupaju minuse, promovisu djubre i hard fork kao nesto sasvim normano i masa veruje???

mislim da svi shvataju da kad se forkuje nesto tu nije cisto, mislim da su svi to shvatili do sada. ja sam samo postavio pitanje vezano za miner...

mislim da svi shvataju da kad se forkuje nesto tu nije cisto, mislim da su svi to shvatili do sada. ja sam samo postavio pitanje vezano za miner...

Ovde vecina svata, ali generalno masa koja je uletela u kripto samo radi profita kao doge kultisti to je strasno....

pa verujem, ali dzabe kad ne mozemo nista protiv toga...

edit

btw, koja je bila najveca vrednost max-a u dolarima?

Poslednja izmena:
neverovatno kakva zbrka sa novim novcanikom, evo dwarf pool ne zeli da ga kopa sa zadnje dve verzije novcanika, pise im na sajtu da je ta verzija novcanika broken i da ne update-ujemo, vec da kopamo sa starom???

ja sam update-ovao wallet i skidam sad sa drugog pool-a i cekam ovde razvoj situacije, samo msm da mi nista ne stize u wallet ovo sto zadnja 2 dana kopam...

Ja sam sinoć nešto eksperimentisao i sa 1GH.com stiže normalno na v0.9.2.1-g8c5e74e-beta verziju novčanika, takodje sync radi normalno... Obrisati stari (osim wallet.dat), instalirati novi i u debug konzolu ukucati “resetcheckpoint” (bez navodnika)..

Ovaj novi novcanik je ziva glavobolja. Juce sve radilo kako treba i evo danas nece da se sinhronizuje.

Proradilo je. Meni stizu novcici u wallet tek sada. Imam v0.9.1.0-g8c5e74e-beta
nisu mi stizali dva dana od dwafpool-a.

Meni sa 0.9.2.1 neće da se sinhronizuje... juče je radio, a danas stoji na "Synchronizing with network" i ne mrda.. Stao je na bloku 604363.

vidim ja da nam se smesi nova verzija wallet-a :D

au brate kako me nervira... nece da mi sihronizuje vec dva dana, a imam zadnju verziju wallet-a...
ako ovo ne isprave sutra, prelazim na drugi coin... prokleti amateri...

meni veci peti dan nece da sihronizuje wallet, zadnja verzija, sta da radim?

sihronizovana mi je samo ona starija verzija walleta...

A šta bi radio sa njima i da se sinhronizuje wallet? Svakako ih ne možeš deponovati ni na jednu berzu jer su im novčanici zaključani (ne znam za mcxnow)....

ma ne zelim nista da radim sa njima, vec me vata panika da vec 5 dana kopam nesto u prazno, jer ne znam dal mi stizu novcici, jer sam menjao verzije wallet-a i sad nece da se sihronizuje, pa da se nesto nije po'ebalo, pa ja ostao bez tih novih novcica...

Ne kopaš u prazno jer su novčići na adresi odnosno blockchainu, na tvom disku su samo ključevi za pristup toj adresi i kopija blockchaina. To što ti wallet nije sinhronizovan nema veze dok ne poželiš da premestiš novčiće sa te adrese na neku drugu.

Proveri stanje svoje adrese na block exploreru da te prođe panika :)

ma ne zelim nista da radim sa njima, vec me vata panika da vec 5 dana kopam nesto u prazno, jer ne znam dal mi stizu novcici, jer sam menjao verzije wallet-a i sad nece da se sihronizuje, pa da se nesto nije po'ebalo, pa ja ostao bez tih novih novcica...

1. ugasi novčanik
2. desni klik na ikonu novčanika (od prečice-shortcut) i u "target" dodaj na kraju -reindex i sačuvaj (save)
3. pokreni novčanik (krenuće sinhronizaciju od početka)
4. u debug konzoli novčanika ukucaj resetcheckpoint
To je to...da dodam, ako budeš ponovo gasio/palio novčanik opet će ti se zaglaviti na nekom bloku...

Poslednja izmena:
hvala svima na informacijama, proverio sam stanje na tim explorerima i sve je uredu...

@karanovicz ne znam kolko ima smisla da to radim, ako ce se opet zaglaviti... jel zna neko kad ce izaci nova verzija wallet-a, ovi tamo cute jos od 6-og...
jel vama sihronizuje? ja sam zaglavljen 4 dana...

Info u vezi novog walleta...sutra treba da izadje 0.9.3 koji ce konacno resiti probleme oko sync-a i svega. Tako da samo strpljivo.

Poslednja izmena:
MAX-ov mladji brat START je pokidao u poslednjih par dana. Valjda ce i MAX da ga sledi. Sa poslednjim smanjenjem nagrade je veoma lako istisnuti dnevne dumpere.

kako se krece sad kopanje maxa, koliko daje 280x novcica, ali ne po kalkulatoru nego po broju novcica u novcaniku

kako se krece sad kopanje maxa, koliko daje 280x novcica, ali ne po kalkulatoru nego po broju novcica u novcaniku

ne znam da li neko moze to da ti kaze jer novcanik ne radi vec nedelju dana :D :d
meni masina kopa pa kad proradi proradio je. inace sad se kopa 6 puta manje u odnosu na pre forka tako da ako neko zna koliko je ranije donosila mozes otprilike da izracunas

pre sam dobijao valjda oko 100 tinak, sad znaci dvaes

Diff i nije nedto pao, sad verovatno kopate sa minusom.

Nazad
Vrh Dno