Svatite da je hard fork UVEK teska prevara, eno kazem onum ludacima za doge dobro ste me nisu banovali na GAW forumi, svi mi lupaju minuse, promovisu djubre i hard fork kao nesto sasvim normano i masa veruje???
mislim da svi shvataju da kad se forkuje nesto tu nije cisto, mislim da su svi to shvatili do sada. ja sam samo postavio pitanje vezano za miner...
Svatite da je hard fork UVEK teska prevara, eno kazem onum ludacima za doge dobro ste me nisu banovali na GAW forumi, svi mi lupaju minuse, promovisu djubre i hard fork kao nesto sasvim normano i masa veruje???
pa verujem, ali dzabe kad ne mozemo nista protiv toga...
edit
btw, koja je bila najveca vrednost max-a u dolarima?
bese 3 u jednom trenutku
Proradilo je. Meni stizu novcici u wallet tek sada. Imam v0.9.1.0-g8c5e74e-beta
nisu mi stizali dva dana od dwafpool-a.
You can safely mine on Suprnova, 1GH,MiningPoolHub and DwarfPool
ma ne zelim nista da radim sa njima, vec me vata panika da vec 5 dana kopam nesto u prazno, jer ne znam dal mi stizu novcici, jer sam menjao verzije wallet-a i sad nece da se sihronizuje, pa da se nesto nije po'ebalo, pa ja ostao bez tih novih novcica...
kako se krece sad kopanje maxa, koliko daje 280x novcica, ali ne po kalkulatoru nego po broju novcica u novcaniku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari