Uopšte se ne slažem sa ovim što si napisao... Pre svega nije normalno to što je nišan nekad na centru a nekad je pomeren na stranu!? Jel ja to treba da gatam u sred okršaja gde će da mi iskoči bela tačkica (koja je sada u stvari postala tačketina pošto je ogromna). Kada iz zaklona pucaš kamera se spušta niže i pomera u stranu, slično kao u Splinter Cell igrama, što ima za posledicu to da nikako ne mogu da predvidim gde će se pojaviti nišan kada izlazim iz zaklona (osim ukoliko taj deo ne ponovim jedno 5 puta) i neophadna je korekcija prilikom nišanjenja. Slično se dešava i kada naglo smotaš u neku stranu u nekom malo užem koridoru, gde me pri tom neprijatelji odmah uoče (jer je tako skriptovano) i raspale po sred srede a da još nisam praktično stigao ni da ispravim pogled kako treba. Ovo je meni barem iritantno jer ubija draž koju su imala prva dva dela gde si mogao prilično precizno da nišaniš kada se krećeš ili bacaš, plus što je kamera stajala malo dalje (Max je bio sitniji) pa si imao i bolji pregled okoline te su realno bile umanjene šanse da se zaglaviš negde u predmetima i tome sl...to sto nestaje nisan, je sasvim normalno, jer ja jos nisam video coveka koji moze da nisani kroz zidove :d
a zapravo mi i ne treba nisan, jer je uvek na sredini ekrana !... a vi ako ste neki game-eri treba da imate dovoljno osecaja da igrate bez nisana... a ne na sred ekrana da drzice necija muda :d
Kada iz zaklona pucaš kamera se spušta niže i pomera u stranu, slično kao u Splinter Cell igrama, što ima za posledicu to da nikako ne mogu da predvidim gde će se pojaviti nišan kada izlazim iz zaklona (osim ukoliko taj deo ne ponovim jedno 5 puta
...to pre nije bila duck&cover igra. U Maxu se ubijalo iz skoka izbegavajuci kise metaka... ovde kako skocim tako se zabijem u neki zaklon. Malo je ostalo od starog Maxa imo.udjite u zaklon kliknite lepo desni klik , nanisanite nesto, pustite desni, kliknite desni, pustite desni, kliknite desni, pustite desni, kliknite desnida je to o cemu pricate tacno ne bi stalno nisanio isto mesto..
i nisan radi isto kao u unchartedu... i radi dobro
si probao alt+enter?
Jeste da Max 3 nema veze sa realnošću, ali zar nije logično da kada si sakriven u zaklonu, niti vidiš gde su ti protivnici, niti možeš da nišaniš???Uopšte se ne slažem sa ovim što si napisao... Pre svega nije normalno to što je nišan nekad na centru a nekad je pomeren na stranu!? Jel ja to treba da gatam u sred okršaja gde će da mi iskoči bela tačkica (koja je sada u stvari postala tačketina pošto je ogromna). Kada iz zaklona pucaš kamera se spušta niže i pomera u stranu, slično kao u Splinter Cell igrama, što ima za posledicu to da nikako ne mogu da predvidim gde će se pojaviti nišan kada izlazim iz zaklona (osim ukoliko taj deo ne ponovim jedno 5 puta) i neophadna je korekcija prilikom nišanjenja. Slično se dešava i kada naglo smotaš u neku stranu u nekom malo užem koridoru, gde me pri tom neprijatelji odmah uoče (jer je tako skriptovano) i raspale po sred srede a da još nisam praktično stigao ni da ispravim pogled kako treba. Ovo je meni barem iritantno jer ubija draž koju su imala prva dva dela gde si mogao prilično precizno da nišaniš kada se krećeš ili bacaš, plus što je kamera stajala malo dalje (Max je bio sitniji) pa si imao i bolji pregled okoline te su realno bile umanjene šanse da se zaglaviš negde u predmetima i tome sl...
Ne bih mnogo da pričam jer Maxa još nisam igrao, ali ovo mi deluje realnije. Sećam se mi je u GTA4 isuviše lako bilo da stojim bezbedno u zaklonu i nišanim, kad se neprijatelje mrdne i dođe na nišan klikneš dugmić, na trenutak izviriš, headshot i natrag u zaklon.Meni to jako smeta. Ne znam da li je logično ili nije ali ni u jednom šuteru ne nestaje nišan usred akcije. Sakrijem se, on nestane, kad izvirim dok ga nađem izgubim delić sekunde, taman da popijem par metkova a igra je i ovako prilično teška. Nišan nestaje i kad se krećeš a nema pucanja, i onda non stop moram da drndam desni klik jer nikad ne znam kad će neko da mi istrči. Jednostavno sam navikao da u svakom trenutku znam gde ću pucati i me užasno dekoncentriše to nestajanje.
Meni to jako smeta. Ne znam da li je logično ili nije ali ni u jednom šuteru ne nestaje nišan usred akcije. Sakrijem se, on nestane, kad izvirim dok ga nađem izgubim delić sekunde, taman da popijem par metkova a igra je i ovako prilično teška. Nišan nestaje i kad se krećeš a nema pucanja, i onda non stop moram da drndam desni klik jer nikad ne znam kad će neko da mi istrči. Jednostavno sam navikao da u svakom trenutku znam gde ću pucati i me užasno dekoncentriše to nestajanje.
Ne bih mnogo da pričam jer Maxa još nisam igrao, ali ovo mi deluje realnije. Sećam se mi je u GTA4 isuviše lako bilo da stojim bezbedno u zaklonu i nišanim, kad se neprijatelje mrdne i dođe na nišan klikneš dugmić, na trenutak izviriš, headshot i natrag u zaklon.
Ja danas instalirah prokletu igru i od tada samo problemi!!!!kako kliknem na ikonicu da pokrenem igru,spuca mi BSOD!!!!inace, imam R...ADED verziju,sve odradjeno po uputstvu,ali kako kliknem na ikonicu-bam BSOD!!!!ima li kakvog resenja?
Da ne koristis mozda Win XP?
Ne bih bio tako siguran ipak da sacekamo Hitmana i da presudimoAli i dalje max3 je ove godine za mene Game of the year
Ne,win7 64-bit,ali nisam SP1 a sad sam malo cunjao po netu i vidim da bi trebalo da ubacim SP1,navodno to resava problem (gomila ljudi ima ovaj problem sa R.....DED verzijom igre)
Sto svi pitaju jeli Max preziveo? Lik pijucka pice u baru na plazi, cuje na radiju da je Branco obesen u zatvoru i potom odlazi sa torbom
Jel to ima razlicitih zavrsetaka mozda?
I STO NEMA MONE SAX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari