Šta je novo?

Max Payne 3

Heh, budi uspomene ova igra :). Zabava nije loša, ali je moglo to i bolje. Ali nisam nezadovoljan. Možda zato što sam keca igrao kada je izašao potpuno oduševljen :D. Ali da ove scene između igranja smaraju, smaraju.

to sto nestaje nisan, je sasvim normalno, jer ja jos nisam video coveka koji moze da nisani kroz zidove :d
a zapravo mi i ne treba nisan, jer je uvek na sredini ekrana !... a vi ako ste neki game-eri treba da imate dovoljno osecaja da igrate bez nisana... a ne na sred ekrana da drzice necija muda :d
Uopšte se ne slažem sa ovim što si napisao... Pre svega nije normalno to što je nišan nekad na centru a nekad je pomeren na stranu!? Jel ja to treba da gatam u sred okršaja gde će da mi iskoči bela tačkica (koja je sada u stvari postala tačketina pošto je ogromna). Kada iz zaklona pucaš kamera se spušta niže i pomera u stranu, slično kao u Splinter Cell igrama, što ima za posledicu to da nikako ne mogu da predvidim gde će se pojaviti nišan kada izlazim iz zaklona (osim ukoliko taj deo ne ponovim jedno 5 puta) i neophadna je korekcija prilikom nišanjenja. Slično se dešava i kada naglo smotaš u neku stranu u nekom malo užem koridoru, gde me pri tom neprijatelji odmah uoče (jer je tako skriptovano) i raspale po sred srede a da još nisam praktično stigao ni da ispravim pogled kako treba. Ovo je meni barem iritantno jer ubija draž koju su imala prva dva dela gde si mogao prilično precizno da nišaniš kada se krećeš ili bacaš, plus što je kamera stajala malo dalje (Max je bio sitniji) pa si imao i bolji pregled okoline te su realno bile umanjene šanse da se zaglaviš negde u predmetima i tome sl...

Što se priče tiče, nakon do sada pređenih nekih mislim 6 poglavlja, bez mnogo preterivanja i u poređenju sa predhodna dva dela: ukratko - meni je dosadna! :smoke:

Možda bi malo i živnula cela stvar, kada bi se Mona pojavila, koja (podsetiću vas) ipak ostaje živa u drugom delu , kada se naravno igra odigra na najteže. Cenim da bi mi to bilo zanimljivije da gledam nego polupijanog Maxa u cut scenama (kako loče!) jer to je ono što sam otprilike manje-više u globalu mogao da vidim do sada... ,)

Poslednja izmena:
Kada iz zaklona pucaš kamera se spušta niže i pomera u stranu, slično kao u Splinter Cell igrama, što ima za posledicu to da nikako ne mogu da predvidim gde će se pojaviti nišan kada izlazim iz zaklona (osim ukoliko taj deo ne ponovim jedno 5 puta

Zalepi neku tackicu na monitor i eto nisana. :d

Zavrsi li oko Mp3.
Mislim, da li je preziveo ?

@Vlada
"tackica" je na sred ekrana uvek !! kada pucas na slepo iza zida, nisan je pomeren na zlatni presek "slike"(ekrana) levo ili desno sve zavisi na koju stranu pucas...
Ukoliko ne znas sta je znatni presek malo proguglaj.

Iskljucite sve pomocne opcije za nisanjenje i prestanite da se zalite da vam nisam skace po ekranu jer ne skace. ;)
udjite u zaklon kliknite lepo desni klik , nanisanite nesto, pustite desni, kliknite desni, pustite desni, kliknite desni, pustite desni, kliknite desni :pda je to o cemu pricate tacno ne bi stalno nisanio isto mesto..
i nisan radi isto kao u unchartedu... i radi dobro

Nego da li se ikome desava da mu igra zamrzne ?

Ne zamrzava se.

Inace igra mi je bash legla. Ima dosta elemenata koja bude uspomene na prethodne igre, narativni tok igre je dobar, die hard efekat je odlican. :) Super napucavanje, a predeli su odlicno skockani, Sao Paolo me je odusevio.

Kako ste resili ovo otvaranje u prozoru? Namestim fullscreen u opcijama, ali kad izadjem opet mi ga isklj.

udjite u zaklon kliknite lepo desni klik , nanisanite nesto, pustite desni, kliknite desni, pustite desni, kliknite desni, pustite desni, kliknite desni :pda je to o cemu pricate tacno ne bi stalno nisanio isto mesto..
i nisan radi isto kao u unchartedu... i radi dobro
...to pre nije bila duck&cover igra. U Maxu se ubijalo iz skoka izbegavajuci kise metaka... ovde kako skocim tako se zabijem u neki zaklon. Malo je ostalo od starog Maxa imo.

Sad igram Max payne 2 ponovo tako da mogu da kazem da je max3 i dalje jako dobra igra ali to je amerikanizovan max payne i ne moze da prevazidje prva 2 kao sto sam se i plasio pre izlaska trojke. Kad finac napravi nesto to ima dubinu, atmosferu jako istaknutu...

Ali i dalje max3 je ove godine za mene Game of the year

Meni igra ima dobar smek, ocekivao sam iskreno mnogo losije izdanje ove igre pa me je i sve ovo jako pozitivno iznenadilo.

Uopšte se ne slažem sa ovim što si napisao... Pre svega nije normalno to što je nišan nekad na centru a nekad je pomeren na stranu!? Jel ja to treba da gatam u sred okršaja gde će da mi iskoči bela tačkica (koja je sada u stvari postala tačketina pošto je ogromna). Kada iz zaklona pucaš kamera se spušta niže i pomera u stranu, slično kao u Splinter Cell igrama, što ima za posledicu to da nikako ne mogu da predvidim gde će se pojaviti nišan kada izlazim iz zaklona (osim ukoliko taj deo ne ponovim jedno 5 puta) i neophadna je korekcija prilikom nišanjenja. Slično se dešava i kada naglo smotaš u neku stranu u nekom malo užem koridoru, gde me pri tom neprijatelji odmah uoče (jer je tako skriptovano) i raspale po sred srede a da još nisam praktično stigao ni da ispravim pogled kako treba. Ovo je meni barem iritantno jer ubija draž koju su imala prva dva dela gde si mogao prilično precizno da nišaniš kada se krećeš ili bacaš, plus što je kamera stajala malo dalje (Max je bio sitniji) pa si imao i bolji pregled okoline te su realno bile umanjene šanse da se zaglaviš negde u predmetima i tome sl...
Jeste da Max 3 nema veze sa realnošću, ali zar nije logično da kada si sakriven u zaklonu, niti vidiš gde su ti protivnici, niti možeš da nišaniš???

Meni to jako smeta. Ne znam da li je logično ili nije ali ni u jednom šuteru ne nestaje nišan usred akcije. Sakrijem se, on nestane, kad izvirim dok ga nađem izgubim delić sekunde, taman da popijem par metkova a igra je i ovako prilično teška. Nišan nestaje i kad se krećeš a nema pucanja, i onda non stop moram da drndam desni klik jer nikad ne znam kad će neko da mi istrči. Jednostavno sam navikao da u svakom trenutku znam gde ću pucati i me užasno dekoncentriše to nestajanje.

Igra je profi! Prema tome, ne mora to ponavljat...

Meni to jako smeta. Ne znam da li je logično ili nije ali ni u jednom šuteru ne nestaje nišan usred akcije. Sakrijem se, on nestane, kad izvirim dok ga nađem izgubim delić sekunde, taman da popijem par metkova a igra je i ovako prilično teška. Nišan nestaje i kad se krećeš a nema pucanja, i onda non stop moram da drndam desni klik jer nikad ne znam kad će neko da mi istrči. Jednostavno sam navikao da u svakom trenutku znam gde ću pucati i me užasno dekoncentriše to nestajanje.
Ne bih mnogo da pričam jer Maxa još nisam igrao, ali ovo mi deluje realnije. Sećam se mi je u GTA4 isuviše lako bilo da stojim bezbedno u zaklonu i nišanim, kad se neprijatelje mrdne i dođe na nišan klikneš dugmić, na trenutak izviriš, headshot i natrag u zaklon.

Ne bih mnogo da pričam jer Maxa još nisam igrao, ali ovo mi deluje realnije. Sećam se mi je u GTA4 isuviše lako bilo da stojim bezbedno u zaklonu i nišanim, kad se neprijatelje mrdne i dođe na nišan klikneš dugmić, na trenutak izviriš, headshot i natrag u zaklon.

Tako je ! da je prica o FPS-u pa i da kaze covek, gde mi nestade nisan sa puske... ovako mi je normalno da Max ne moze da vidi kroz zidove, to sto mi vidimo gde su oni, je Max-ov instinkt :d

Ja danas instalirah prokletu igru i od tada samo problemi!!!!:mad:kako kliknem na ikonicu da pokrenem igru,spuca mi BSOD!!!!inace, imam R...ADED verziju,sve odradjeno po uputstvu,ali kako kliknem na ikonicu-bam BSOD!!!!ima li kakvog resenja?

Evo stigao sam do 2. chaptera i do sada sam igrao 2 minuta a gledao film 15 minuta. Nadam se da nije do kraja tako

Ja danas instalirah prokletu igru i od tada samo problemi!!!!:mad:kako kliknem na ikonicu da pokrenem igru,spuca mi BSOD!!!!inace, imam R...ADED verziju,sve odradjeno po uputstvu,ali kako kliknem na ikonicu-bam BSOD!!!!ima li kakvog resenja?

Da ne koristis mozda Win XP?

Da ne koristis mozda Win XP?

Ne,win7 64-bit,ali nisam SP1 a sad sam malo cunjao po netu i vidim da bi trebalo da ubacim SP1,navodno to resava problem (gomila ljudi ima ovaj problem sa R.....DED verzijom igre)

pa imam sve iste verzije ali je windows update-ovan do kraja... i NetFramework 4.0 ne znam da li to ima ikakve veze ^^

Presao. Nivo, tj arena u hangaru je jako iritirajuca bila...

U vezi kraja -
Sto svi pitaju jeli Max preziveo? Lik pijucka pice u baru na plazi, cuje na radiju da je Branco obesen u zatvoru i potom odlazi sa torbom:)
Jel to ima razlicitih zavrsetaka mozda?

I STO NEMA MONE SAX:mad:

Poslednja izmena:
Ja ginem stalno na krovu kad se krece od helidroma. Stignem do velikih natpisa (pre toga me vec izresetali pa sam popio oba leka) i nema sanse da odem dalje od one dvojice posle...
Izginuo tu barem 15 puta i odustao.

Probacu jos ponovo ali me interesuje jel ima neko neki savet kako taj deo preci?
(znaci deo posle pucanja sa helikoptera na samom pocetku igre, 3. ili 4. chapter)

Prvog koji izleti iza znaka shebes udarcem, pritisnes q na cosku prvog slova i cekas dok ti nalecu na metak , jedan po jedan.....

Poslednja izmena:
Inače igra je baš osvežavajuća. Za sada sam zadovoljan (5.ch), ali Max mnogo pije, leši se čovek :d
Inače ja nisam mogao da provalim kako da skočim a da nije na space i da se baca? Znači običan skok da se pređe neka prepreka, zid...

Bilo je pre par postova reci o preskakanju prepreka.

Taster E.

Poslednja izmena:
Ne,win7 64-bit,ali nisam SP1 a sad sam malo cunjao po netu i vidim da bi trebalo da ubacim SP1,navodno to resava problem (gomila ljudi ima ovaj problem sa R.....DED verzijom igre)

Tačno!

Isti problem sam imao, pa guglaj i guglaj... dok neki lik ne provali da treba SP1. Pa reko', nisam odavno reinstalirao sistem, a i mnogo smeća mi se nakupilo, pa ubacih SP1 (format i nova instalacija) te je onda sve prošlo bez problema.

Poslednja izmena:
Sto svi pitaju jeli Max preziveo? Lik pijucka pice u baru na plazi, cuje na radiju da je Branco obesen u zatvoru i potom odlazi sa torbom:)
Jel to ima razlicitih zavrsetaka mozda?

I STO NEMA MONE SAX:mad:

Mrtva je posto su taj ending uzeli kao pravi, a onaj u kojem prezivi je nekanonicni.

Papci.

Nazad
Vrh Dno