Šta je novo?

Max Payne 3

xexe mislim da sam zasluzio : :whip::smackbum:

:d

stigao sam do onog dela u Sao Paulu kad pocnu da bacaju molotovljeve koktele i ne mogu da predjem da ga ****s... 50-i put pokusavam...

Posle šestog čaptera meni je počelo pravo napucavanje. Odličan je ovaj max meni je bolji prethodnih pa da ga hebes. Toliko detalja u scenama, napucavanje je vrhunsko, sve pršti. Najbolje mi je kad napunim slo-mo do kraja pa upadnem u gomilu počnem da se prevrćem, furam levo desno i delim head shotove... kundačenje i egzekucija ima svojih draži... Jednino što me iritira je kad ti automatski oduzme painkiller za slo-mo scenu a max se nađe baš iza nekog stuba i nema šanse da završim lika i poginem.

stigao sam do onog dela u Sao Paulu kad pocnu da bacaju molotovljeve koktele i ne mogu da predjem da ga ****s... 50-i put pokusavam...

hehehe , ja presao iz prve, na Hard ^^
bacis se malo levo desno... nema njih puno, ja sam iz prvog skoka trojcu minimum ubio i zastekao se imas jedan zid gde ne mogu da te navataju sa koktelima mislim levo od pocetnog cover-a

Jednino što me iritira je kad ti automatski oduzme painkiller za slo-mo scenu a max se nađe baš iza nekog stuba i nema šanse da završim lika i poginem.

minimum 100 puta mi se to desilo -.-

Poslednja izmena:
e pa i ja da se igram :D
kupio original na steamu još 1.6.
i neće pa neće
nisam bio jedini s problemom
milijun fixova pokušao, izdopisivao s s r* supportom, postao neugodan s vremenom
ali igra neće da krene i neće
dođe do onog social club logina i kaže da nema neta
luuuuuud, luuuuud sam bio
kupio original iz respecta i zayeb
i da skratim priču... ili je do njihovog patcha
ili je do mog formatiranja diska i fresh win 7 x 64 os-a
al igra RADI!!!
svaki dan dolazim tu i čitam, neki ga *****yu, cinematics, ovo ono
prepao sam se bio
a igra zakon
ja sam zadovoljan skroz (sad kad igra radi :D)
multi je isto odličan
pisao je neko da ga bullet time smara
pa max payne i je to što je zbog bullet time-a
bez toga to ne bi bilo to!
dakle, ako komu neće u social club s originalom, gazi brate os, do tebe je!!!
al najprije im kukaj na supportu :D

e pa i ja da se igram :D
kupio original na steamu još 1.6.
i neće pa neće
nisam bio jedini s problemom
milijun fixova pokušao, izdopisivao s s r* supportom, postao neugodan s vremenom
ali igra neće da krene i neće
dođe do onog social club logina i kaže da nema neta
luuuuuud, luuuuud sam bio
kupio original iz respecta i zayeb
i da skratim priču... ili je do njihovog patcha
ili je do mog formatiranja diska i fresh win 7 x 64 os-a
al igra RADI!!!
svaki dan dolazim tu i čitam, neki ga *****yu, cinematics, ovo ono
prepao sam se bio
a igra zakon
ja sam zadovoljan skroz (sad kad igra radi :D)
multi je isto odličan
pisao je neko da ga bullet time smara
pa max payne i je to što je zbog bullet time-a
bez toga to ne bi bilo to!
dakle, ako komu neće u social club s originalom, gazi brate os, do tebe je!!!
al najprije im kukaj na supportu :D

Jel ovo tvoje treba citati kao pesmicu neku :p

Mozda sa moba pise covek pa lupa svaki cas enter da mu stane u sirinu ekrana, u 240px.. :)

Malo pre instalirao, igrao nekih max pola sata, igra je za sada extra, dobra grafika, pucanje i rokanje na sve strane :D.
Stari Max se vratio. :)

Jel ovo tvoje treba citati kao pesmicu neku :D

ahahahah skype navika, da ne čekate dok napišem sve :D

a ja mislim da bi trebali da prestanete da nagadjate i spamujete, jer je covek napisao, zasto je tako pisao -.-

elem par shotova od mene:

Prilozi

• MaxPayne3 2012-06-11 19-55-23-28.jpg
    MaxPayne3 2012-06-11 19-55-23-28.jpg
    109 KB · Pregleda: 203
  • MaxPayne3 2012-06-11 20-00-42-17.jpg
    MaxPayne3 2012-06-11 20-00-42-17.jpg
    171.7 KB · Pregleda: 222
  • MaxPayne3 2012-06-11 20-00-44-08.jpg
    MaxPayne3 2012-06-11 20-00-44-08.jpg
    180.7 KB · Pregleda: 198
Jer ima ljudi koji mozda nisu probali (definitivno ne za vas) , pa cisto da imaju nesto da vide, a ne da citaju ove trenutne nepotrebne komentare, i ko ima koliki ekran na telefonu...
kao i da mi post ne bi bio jos jedan cist spam u nizu... (koji se iz nekih razloga nastavljaju :D )
----------------------------------------------------

Jedva sam primetio...
da li nekom nakon I-II chaptera kriticno opadne fps ? tipa sa 70-80 na 30 i nesto...
Pocetak igre je definitivno leteo kao podmazan a sad imam oko 30fps-a; sve na maksimumu

Predjoh i ja sinoc, dobra igra.

Poslednja izmena od urednika:
Unapred se izvnjavam ako je vec bilo pitano, ali da li je neko imao problema sa tastaturom? Meni uopste ne reaguje. Mis radi bez problema ali tastatura uopste. Ctrl+Alt+Del i Alt+Tab konstatuje ali onaj deo kada pise Max Payne 3, na salol pocetku, i ispod Press Enter nista od tastature. Ni polse u meniju...

Deinstalirao posle trećeg čaptera. Bilo zanimljivo ovako pre 10 godina, danas ne. Stalno jedno te isto.

E apoteka kakav si hejter. Malo smo matoriji kao i max... uzmes gustiras igru pola sata na dan pa 3 dana pauzee... mojne brises, iz respekta.

Igra postaje malo bolja kako odmice...na kraju instant zabava ima svojih momenata ali nista specijalno...za ljubitelje prvog i drugog dela svakako razocarenje jer su se ovi delovi pamtili a ovo se zaboravlja odmah nakon deinstalacije...

ljudi jel postoji u opcijama click aim button a ne hold

Igra postaje malo bolja kako odmice...na kraju instant zabava ima svojih momenata ali nista specijalno...za ljubitelje prvog i drugog dela svakako razocarenje jer su se ovi delovi pamtili a ovo se zaboravlja odmah nakon deinstalacije...
Meni trojka jede dvojku za dorucak, mada kako bake kazu, o ukusima ne treba raspravljati ;)

ja sam se, eto, navukao na multi tako da single ostaje za kad me multi smori. da mi je netko rekao da ću igrati multi neki 3.person shooter reko bi yeah right!

Meni trojka jede dvojku za dorucak, mada kako bake kazu, o ukusima ne treba raspravljati ;)

Tacno tako! Ako neko uziva u igri ne treba da se obazire na misljenje drugih. Sto se akcije tice Max je opravdao ockivanja sto se mene tice, dovoljno govori cinjenica da sam presao igru iako sam lak na uninstalu :d
Prosli delovi su igrani u drugacijim okolnostima, gvorm o cinjenici da je bullet time bio wow u to vreme, sjajan osecaj sada je vec malo drugaciji dozivljaj jer od tada izaslo je mali milion igara gde se napucava do besvesti pa covek malo oseti zamor materijala od svega toga...ono sto im ja ne mogu oprostiti je manje vise cinjenica da pistoljem lagano pravis head shot na 100 metara sto otezava da se uzivis u igru...

Poslednja izmena:
Kao rade nešto da zaustave cheatere u mp i ideja je, kao da cheateri budu bačeni na istu mapu pa da tamo nerviraju jedni druge.
zvuči zanimljivo, mapa puna cheatera, niko ne umire, debylana prava :D
ali ja sam za definitivni ban 4ever

Koliko chaptera ima? Stigao sam do 11og...

Ja igru jos nisam pokrenuo jer nemam dovoljno jak komp za tako nesto.

Sto se tice posta iznad mislim da gresis ali ok. A evo i zasto, pa sledeca generacija konzola koja bude izasla mozda bude stavrno zadnja ali mozda oni znaju nesto sto mi neznamo a to je do koje ce granice ici racunari sa svojim procesorima, memorijama i grafickim kartama pa oni sve to lepo upakuju u jednu konzolu i predstave je kao next gen koja sama takva moze da traje narednih 10 godina. Jer neverujem da dzaba odlazu izbacivanje sledece serije konzola, verovatno da se na nesto ceka a sta tacno to niko jos nezna.

Da ne bude kako sam dosao u PC temu da trolujem, imam PC (uskoro novi mnogo jaci i spreman za sve sledece naslove u najavi) ali imam i PS3 tako da mogu da kazem da je lepo se igrati PC-u ali i na PS3.

Poslednja izmena:
Predjoh maxa. Ok igra, nije na nivou keca i dvojke pogotovo zbog lokacije, vise mi se svidjala urbana mracna atmosfera.
Nekako se sve svodi na, gledaj cutscene, trci u zaklon, bulet time izrostiljas ih on baci neki komentar, opet cutscene...
Ali najaca je fora sto je Max onako raspao, pijan i drogiran pobio pola Sao Paola, od klosara iz favela do elitnih jedinica...
Nadam se da ce da ga ubiju u narednom delu da se ne zlopati vise.

Vrh Dno