xexe mislim da sam zasluzio : :whip::smackbum:
stigao sam do onog dela u Sao Paulu kad pocnu da bacaju molotovljeve koktele i ne mogu da predjem da ga ****s... 50-i put pokusavam...
Jednino što me iritira je kad ti automatski oduzme painkiller za slo-mo scenu a max se nađe baš iza nekog stuba i nema šanse da završim lika i poginem.
e pa i ja da se igram
kupio original na steamu još 1.6.
i neće pa neće
nisam bio jedini s problemom
milijun fixova pokušao, izdopisivao s s r* supportom, postao neugodan s vremenom
ali igra neće da krene i neće
dođe do onog social club logina i kaže da nema neta
luuuuuud, luuuuud sam bio
kupio original iz respecta i zayeb
i da skratim priču... ili je do njihovog patcha
ili je do mog formatiranja diska i fresh win 7 x 64 os-a
al igra RADI!!!
svaki dan dolazim tu i čitam, neki ga *****yu, cinematics, ovo ono
prepao sam se bio
a igra zakon
ja sam zadovoljan skroz (sad kad igra radi)
multi je isto odličan
pisao je neko da ga bullet time smara
pa max payne i je to što je zbog bullet time-a
bez toga to ne bi bilo to!
dakle, ako komu neće u social club s originalom, gazi brate os, do tebe je!!!
al najprije im kukaj na supportu![]()
Meni trojka jede dvojku za dorucak, mada kako bake kazu, o ukusima ne treba raspravljatiIgra postaje malo bolja kako odmice...na kraju instant zabava ima svojih momenata ali nista specijalno...za ljubitelje prvog i drugog dela svakako razocarenje jer su se ovi delovi pamtili a ovo se zaboravlja odmah nakon deinstalacije...
Meni trojka jede dvojku za dorucak, mada kako bake kazu, o ukusima ne treba raspravljati![]()
Ja cu samo dodati da "Bog sve vidi" ovo se vraca svim konzolasima zbog velike mrznje koju su izneli u proteklih 20 godina prema PC-uIgra je sjajna pogotovo od chaptera 6 kada krece adrenalin :-D
PS:
hehehe konzolasi davno bese pricali da ce PC da izumre da su konzole buducnost? :-D
http://www.gamesindustry.biz/articl...les-will-be-extinct-after-next-gen-says-jaffe
Ja igru jos nisam pokrenuo jer nemam dovoljno jak komp za tako nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari