Šta je novo?

Max Payne 3

potpuno je jasno... sa tim hardom na 5400rpm i ne mozes pokrenuti MP 3.... a tek optika:p:whip:

potpuno je jasno... sa tim hardom na 5400rpm i ne mozes pokrenuti MP 3.... a tek optika:p:whip:

Ako gledas konfiguraciju iz podpisa ona ce biti tek za koji dan a najkasnije nedelju dana a do tada vazi ovo: amd 3800+ dual core 2000 mhz, 4 gb rama, 8600 gt 512/128 win 7 ultimate 64-bit a sto se tice harda na 5400rpm njega ni ne korisitim za win ili nesto drugo nego samo za skladistenje podataka i on je u prenosivom kucistu koje po potrebi palim i gasim. Zato sam gore napisao da igru jos nisam pokrenuo ali sam se nadovezao na drugi deo onog posta u vezi konzola.

da l' si napisao potpis u napred...c,c,c:whip::smoke:

bich kicks ass xaxa

Ja sam celog Maxa odigrao sa celeronom 1200 navučenim na 2.7 ghz, gtx460 i 2 gb ddr2.Sve na high (osim senki i slično), glatko...

Ja sam celog Maxa odigrao sa celeronom 1200 navučenim na 2.7 ghz, gtx460 i 2 gb ddr2.Sve na high (osim senki i slično), glatko...

Da samo pogledaj post iznad i vidi koju ja graficku imam a koju ti! Ma necu da se sekiram za koji dan ce stigne nova masina pa cu onda da odigram sve lepo kako dolikuje na najvisim detaljima a ne tu se cimam te ovako te onako.

neznam za ostale, al ovih dana kad god igram mp sa free aimom pune mape kempera u zaklonima, DOSADNO!!!!!!
iz znatiželje uletim na softlock i to s xbox kontrolerom i preporod ljudi. fino zavaljen uživam. svi trče, mačići u coveru minimalni. sad mi je zabavnije. viva konzolitis :D

Predjoh igru. Utisak mi je da je proizvod nedovrsen. Ima dosta bug-ova iako sam instalirao sve update-e. Vec su mnogi pomenuli problem sa nisanom i botovima kojima headshot nista ne moze, a svaki put te slucajno pogode u glavu. Takodje, prilikom respawn-a na pocetak deonice nakon sto me ubiju pri kraju iste, cesto mi se desi da mi fali neko oruzje ili da me vrati na pistolj iako sam pre toga u rukama drzao ingram ili neko drugo oruzje. Polomih tastaturu koliko sam se iznervirao zbog onog rokanja
u kancelarijama gde sam sa onim klincem kompjuterasem.
Prica je ok, ali su trebali vise da porade na igrivosti i peglanju bug-ova.

btw. Gde ima da se uzme Microsoft komplet mis i tastatura? :S:

Stari dobri Max Payne... Fino je uradjeno. Jedini bug koji sam primetio je kada dodju oni vozovi na aerodromu...specijalci ostanu zaglavljeni u levom vozu...i ne moze cak ni da se udje kroz vrata da bi se misija nastavila... (uleteo sam kroz vrata u slow motion skoku). Grafika odlicna, sve sam stavio na max i nema problema. Svidja mi se i to sto ne mogu da se izbegnu cut-scene. Pa lepo pogledam kompletnu pricu :) Jedino sto bi valjalo da ima jos 3,4 poglavlja...

Da li je neko probao da prelazi igru na 'old school' ? Kakvi su utisci za tu tezinu, planiram uskoro da je igram na tom nivou, pa da vidim da li me ocekuje cupanje kose kao kada sam prelazio prvi put na hard. :D Sto se tice duzine, meni i nije nesto preterano kratak, nisam stekao takav utisak dok sam igrao prvi put.

novi update doneo daleko bolje nisanjenje :-D ostalo nista novo nisam primetio :-D

kako nisi? pa sad painkilleri bolje pucaju :D
ako je nekome igra teška, preporučujem višednevnu seansu multija. nakon tog sve je usporeno i lagano :D
target tracking, to je valjda da ti nanišanjeni ostane nanišanjen, valjda...
vi koji peglate multi, jel ko naletio na lika koji konstantno sprinta ko luđak i ubija 99% slučajeva melee udarcima?
možda nije hack, i ako nije svaka mu čast, bolest totalna

Ja imam neki bug... pokazuje mi stalno strelicu misa na ekranu, i kad pucam pomera mi i strelicu i nisan. Malo me nervira ... Ima li neko ideju ?

Evo da napišem i ja moje utiske, mada nisam daleko dogurao.
Igra je odlična. Krenuo sam odmah na hard, ali sam odustao na misiji na stadionu i vratio sam na medium. Maksov dijalog i monolog su vrhunski, akcija je odlična, animacije su odlične. Jedina zamerka mi je to što ne mogu da se prekinu filmići kada izgineš pa kreneš ponovo. Mada to na medium - u nije toliki problem, jer ni ne ginem.

I ako sa pojavom prvih screenshotova iz igre gde je Max bio celav i gde se spominjao neki Brazil i makljanje po nekim šupama, odmah sam bio skeptican. Ali kao i uvek (osim u slucaju teskog GTA IV porta) Rockstar nije omanuo, akcija je na nivou, naracija je OK, tehnikalije igre su poslednja reč grafike.
Naravno sama prica je obicni klise, ali bar ima neki OK zaplet, ali jako cenim kako su odradili onih par chapter-a gde su lepo pokazali zasto se Max nasao u Brazilu.I ako Maxovo gunđanje po nekad malo smara, pokazalo se kao odlican koncept da se igrač uživi u karakter protagoniste, tako da sama radnje igre postaje manje bitna, a i neke opaske su me čak nasmejale.

Max Payne 1 je i dalje najbolji, ali i trojka vredi utrosenog vremena. MP nisam igrao a i ne interesuje me, tako da taj deo igre necu da komentarisem.

Odlican je 3. Max ali onaki *****sko reagovanje na komande u 2012. je za svaku osudu.

Da li max payne 3 radi pod windows 8, i da li svaki update moram pojedinacno da instaliram, ili je dovoljan samo zadnji ?

Probaj, mozda radi ili izguglaj odgovor.
Moras redom svaki update da instaliras, ako preskocis moguce je da neces moci neki deo misije da predes. Tako se meni desilo, stavio 1. i 3. i ono igram malo i nece cutscena da se pojavi i nema dalje.

^ hehe pa kako brate kada sam je presao bez i jednog Update-a :-D mozes opusteno samo poslednji da instaliras jer sadrzi sve prethodne (osim DLC-ova)

Vrh Dno