@psaras podrzavam , morao sam da procitam 2 prethodne strane ... jer me jako interesovalo o cemu se radi...
-------------------
to sto vam smetaju "nakindjurene" ili kako god ih zovete, cut scene, max je pijandura, zesca, nije izostavio pice ni jedan dan, ni jedan sat, u svom zivotu nakon onoga sto mu se desilo... i ove cutscene to prikazuju veoma ! dobro !
takodje max payne je prica, koju treba ispicati, nije neki open world, da vi mozete upravljati dogadjajima... i veoma je dobro odradjena, koliko su linearne igre zadnjih godina dosadne, ova je veoma dobra !
--------------------
Mene uzasava onako mali broj poligona, na Maxu pre svega jer mi je on stalno pred ocima. Drugo, zasto nishan nije stalno fiksiran na sredini ekrana nego se pomera i nestaje kad nema protivnika ? Zeznuto kad iz zaklona treba liku da prospes glavu i kad krenes da pucas izvalis da ga nisanis u m00da 😛
Prica je ok, kao i dizajn nivoa. Linearnost ne smeta toliko koliko sam mislio da hoce pre nego sto sam krenuo da igram. Sve u svemu, letnja limunadica za one koji su bez devojke 😀
to sto nestaje nisan, je sasvim normalno, jer ja jos nisam video coveka koji moze da nisani kroz zidove :d
a zapravo mi i ne treba nisan, jer je uvek na sredini ekrana !... a vi ako ste neki game-eri treba da imate dovoljno osecaja da igrate bez nisana... a ne na sred ekrana da drzice necija muda :d linearnost ne smeta ni malo
🙂
a da btw ovo je letnja limunadica i za one sa devojkama
😛
-------------------------------------------------------
meni je ova igra bug free, jedino ne znam kako da se pentram na mala uzvisenja xD sto mi je jedna, jedina zamerka... gledah i kontrole i ne kapiram da li moze ikako?
elem verovatno cu preci na easy mode , da zavrsim pricu, jer me ponavljanje istih delova 100 puta malkice nervira a oduzima mi previse lepog vremena :d